Your Health Today Choices in a Changing Society 7th Edition by Michael Teague – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN 10: 1259912450, ISBN 13: 9781259912450
Authors: Michael Teague ,Sara Mackenzie,David Rosenthal
Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill College;

In Stock

$35.00

Compare
SKU:000786000757

Your Health Today Choices in a Changing Society 7th Edition by Michael Teague – Test Bank

Table Of Content

Chapter 1 Self, Family, and Community

Chapter 2 Mental Health and Stress
Chapter 3 Social Connections
Chapter 4 Sleep
Chapter 5 Nutrition
Chapter 6 Fitness
Chapter 7 Body Weight and Body Composition
Chapter 8 Body Image
Chapter 9 Alcohol and Tobacco
Chapter 10 Drugs
Chapter 11 Sexual Health
Chapter 12 Reproductive Choices
Chapter 13 Infectious Diseases
Chapter 14 Cardiovascular Disease, Diabetes, and Chronic Lung Diseases
Chapter 15 Cancer
Chapter 16 Injury and Violence
SUPPLEMENTAL E-BOOK CHAPTERS AVAILABLE IN CONNECT
Chapter 17 Complementary and Integrative Medicine (Online Only)
Chapter 18 Environmental Issues (Online Only)
REFERENCES
INDEX

Your Health Today, 7e (Teague)

Chapter 1   Self, Family, and Community 

1) Which of the following describes the process in which one adopts patterns of behavior that lead to greater life satisfaction?

A) wellness

B) health

C) social determination

D) self-efficacy

Answer:  A

Section:  Your Health in Context

Topic:  Wellness

Learning Objective:  Define health; wellness; and the individual dimensions of wellness.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

2) Which of the following is considered a social determinant of health?

A) heredity

B) employment status

C) your values

D) the physical environment

Answer:  B

Section:  Your Health in Context

Topic:  Health; Social Determinants of Health

Learning Objective:  Identify factors outside individual behavior that determine health.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

3) According to the socioecological model of health and wellness, which of the following is a factor in a person’s natural physical environment?

A) air quality

B) sanitation systems

C) access to health care services

D) housing

Answer:  A

Section:  Your Health in Context

Topic:  Health; Socioecological Model of Health and Wellness

Learning Objective:  Define health; wellness; and the individual dimensions of wellness.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

4) Which of the following depicts a society that supports equal opportunity for all people to attain their full health potential?

A) geography

B) population health

C) health disparities

D) health equity

Answer:  D

Section:  Your Health in Context

Topic:  Health Equity/Health Disparities

Learning Objective:  Identify factors outside individual behavior that determine health.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

5) Which of the following statements about cells and genes is FALSE?

A) The sequencing of bases within a gene is of little significance.

B) Each cell contains 23 pairs of chromosomes.

C) Our bodies are made up of about 260 different types of cells.

D) Each chromosome contains hundreds to thousands of genes.

Answer:  A

Section:  Your Health and Your Family Health History

Topic:  Heredity/Genetics

Learning Objective:  Explain how heredity and genetics can influence an individual’s patterns of health and illness.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

6) Deoxyribonucleic acid, or DNA, includes which of the following?

A) a triple helix

B) proteins

C) a nucleus

D) four bases

Answer:  D

Section:  Your Health and Your Family Health History

Topic:  Heredity/Genetics

Learning Objective:  Explain how heredity and genetics can influence an individual’s patterns of health and illness.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

7) When a change occurs in a gene, it is called a(n)

A) recessive gene.

B) allele.

C) mutation.

D) chromosomal disorder.

Answer:  C

Section:  Your Health and Your Family Health History

Topic:  Heredity/Genetics

Learning Objective:  Explain how heredity and genetics can influence an individual’s patterns of health and illness.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

8) Alternative forms of the same gene are called

A) recessive genes.

B) alleles.

C) mutations.

D) chromosomes.

Answer:  B

Section:  Your Health and Your Family Health History

Topic:  Genes and Mutations

Learning Objective:  Explain how heredity and genetics can influence an individual’s patterns of health and illness.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

9) Genetic disorders caused by multiple genes interacting with the environment are called

A) polygenic.

B) autosomal.

C) ecological.

D) multifactorial.

Answer:  D

Section:  Your Health and Your Family Health History

Topic:  Heredity/Genetics

Learning Objective:  Explain how heredity and genetics can influence an individual’s patterns of health and illness.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

10) Genes turn on or off to regulate the activity of

A) mutation.

B) differentiation.

C) RNA.

D) multifactorial disorders.

Answer:  B

Section:  Your Health and Your Family Health History

Topic:  Genes and Mutations

Learning Objective:  Explain how heredity and genetics can influence an individual’s patterns of health and illness.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

11) What is the main purpose of creating a family health tree?

A) to discover your personal health risks and strengths

B) to identify environmental factors that influence your health

C) to illustrate patterns of lifestyle habits in your family

D) to estimate your life expectancy

Answer:  A

Section:  Your Health and Your Family Health History

Topic:  Genes and Mutations; Family Health History

Learning Objective:  Explain how heredity and genetics can influence an individual’s patterns of health and illness.

Bloom’s:  Understand

Accessibility:  Keyboard Navigation

12) Which of the following statements is true regarding family health trees?

A) Basic information for each relative in the family health tree includes date of birth, major diseases, age, and cause of death.

B) Results from genetic testing are required to create a family health tree.

C) Lifestyle habit information should not be included.

D) A family health tree traces a family’s origin.

Answer:  A

Section:  Your Health and Your Family Health History

Topic:  Family Health History

Learning Objective:  Explain how heredity and genetics can influence an individual’s patterns of health and illness.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

13) What information found in a family health tree indicates that a disease might have a genetic link?

A) presence of a disease in family members with poor health habits

B) onset of a disease at a late age

C) appearance of a disease in one family member

D) a family member with multiple cancers

Answer:  D

Section:  Your Health and Your Family Health History

Topic:  Genes and Mutations; Family Health History

Learning Objective:  Explain how heredity and genetics can influence an individual’s patterns of health and illness.

Bloom’s:  Understand

Accessibility:  Keyboard Navigation

14) The Stages of Change Model of health behavior change emphasizes that

A) change happens as a process.

B) people change only when faced with an illness.

C) change occurs only when the environment supports it.

D) changes are more effective when based on personal perceptions.

Answer:  A

Section:  Your Personal Health Choices

Topic:  Transtheoretical Model of Change; Stages of Behavior Change

Learning Objective:  Outline how to apply models of health behavior change.

Bloom’s:  Understand

Accessibility:  Keyboard Navigation

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Primary Care: Interprofessional Collaborative Practice 6th Edition

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323570152 ISBN-10: 0323570151

Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323370813 ISBN-10: 0323370810

Test Bank For Principles And Applications of Assessment in Counseling 5th Edition by Susan C. Whiston

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1305271487 ISBN-10: 1305271483

MEDICAL ETHICS ACCOUNTS OF GROUND-BREAKING CASES, 7E GREGORY E. PENCE TEST BANK

$30.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download By: Gregory Pence ISBN-10: 0078038456 ISBN-13: 9780078038457 Language: English Authors: Gregory Pence Publisher: McGraw-Hill Education

Test Bank For An Introduction To Brain And Behavior 5Th Ed By Kolb

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1464106019 ISBN-10: 1464106010

Test Bank For The Human Body in Health and Illness 5th Edition By Herlihy

$45.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323353541 ISBN-13: 978-0323353540

Test Bank For The Human Body In Health And Illness 4th Edition by Barbara Herlihy

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1416068426 ISBN-10: 1416068422

 

 

Product has been added to your cart