Your Career How To Make It Happen 9th Edition by Lauri Harwood – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 9781305856677 ISBN:1305856678
Authors: Crystal Kadakia,Lauri Harwood,Lisa Owens
Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning

In Stock

$24.00

Compare
SKU:000786000755

Your Career How To Make It Happen 9th Edition by Lauri Harwood – Test Bank

Table of Contents

Part I: PREPARE FOR THE JOURNEY.

1. The Job Search Process.

2. Know Yourself to Market Yourself.

3. Picture Yourself in the Workplace. Part II: CREATE YOUR RESUME.

4. Plan Your Resume.

5. Write Your Resume. Part III: APPLY FOR JOBS.

6. Find Job Openings.

7. Write Job Applications.

8. Write Effective, Tailored Cover Letters. Part IV: SHINE AT INTERVIEWS.

9. Know the Interview Essentials.

10. Prepare for Your Interview.

11. Interview Like a Pro. Part V: Connect, Accept, and Succeed.

12. Stay Connected with Prospective Employers.

13. Dealing with Disappointment.

14. Take Charge of Your Career. Appendix: Succeeding In The Job Search Journey Using Social Media.


Chapter 01: The Job Search Journey

True / False

1. A Job Search Journey is once in a lifetime event that cannot be repeated.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   1

2. You should write your resume in Phase One of your Job Search Journey, Prepare for the Journey.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   1

3. Your Career Builder Files contain both documents that you create and documents from other sources.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   2

4. The most successful job seekers spend all their time looking for jobs, not keeping records of their job search activities.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   2

5. Because your goals are personal, you should not tell anyone what they are.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   3

6. Only long-term goals need to be in writing.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   3

Multiple Choice

7. In which phase of the Job Search Journey would you network with others to find job openings?

  a.  Prepare for the Journey

  b.  Create Your Resume

  c.  Apply for Jobs

  d.  Shine at Interviews

  e.  Connect, Accept, and Succeed

ANSWER:   c

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   1

8. When looking for a job that is a best fit for my career, the most important thing to consider is which job:

  a.  pays the most, including wages and benefits.

  b.  is the best match with your skills, strengths, and interests.

  c.  ​will help you make the leap to the next job level at this or another company.

ANSWER:   b

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   1

9. Your Job Search Journey can be exciting because:

  a.  there may be more job options available to you than you realize right now.

  b.  completing the journey quickly might help you get a good grade for this course.

  c.  ​taking a vacation trip will be something you can do once you have a good job.

ANSWER:   a

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   1

10. A ___ involves performing a designated set of responsibilities and duties for a specific employer.

  a.  job

  b.  career

  c.  both a and b

ANSWER:   a

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   1

11. After interviewing for a job:

  a.  that is the end of the process, except for waiting patiently for the interviewer to contact you.

  b.  stay connected to the people and the company where you interviewed.

  c.  if you get the job, start planning how to succeed at work.

  d.  both b and c

ANSWER:   d

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   1

12. The section of your Career Builder Files that contains documents that you will share with others, especially during interviews, is called:

  a.  About You

  b.  About Jobs

  c.  Final Portfolio

ANSWER:   c

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   2

13. The About You section of your Career Builder Files could contain which group of documents?

  a.  Your draft job application, military records if applicable, your final resume

  b.  Samples of your work, proof of identity, Career Action Worksheets from this textbook

  c.  List of jobs you can apply for, a list of companies in your career field, your network contacts

ANSWER:   b

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   2

14. Which of the following should you include in your Master Career Portfolio?

  a.  School transcripts

  b.  Your resume

  c.  A list of references

  d.  Awards

  e.  ​All of the above

ANSWER:   e

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   2

15. What systems can you use to organize your job search?

  a.  A file folder or a binder with tabs to hold all printed documents and notes

  b.  An online digital notebook or file-organizing website, software, or app, if you have regular Internet access

  c.  An email system that has folders and a calendar, but only if you use a professional username for the account

  d.  All of the above

  e.  a and c only

ANSWER:   d

POINTS:   1

LEARNING OBJECTIVES:   2

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Money Banking and Financial Markets 5th Edition Cecchetti

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN10: 1259746747, ISBN13: 9781259746741

Test bank Human Resource Development 6th Edition by Jon M. Werner

$30.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Author: Werner Edition: 6th ISBN-10: 0538480998 ISBN-13: 978-0538480994

Test Bank For The Economics Of Money Banking And Financial Markets 6th Canadian Edition By Mishkin

$25.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0133897389 ISBN-13: 978-0133897388

Test Bank For The Economics of Money, Banking 11th edition by Mishkin

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0133836790 ISBN-10: 0133836797

Test Bank For The Economy Of Nature 6th Edition By Ricklefs

$18.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0716786979 ISBN-10: 0716786974

Test Bank for The Economy Today Bradley Schiller 15th edition

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1259852022 ISBN-10: 1259852024

 

 

Product has been added to your cart