Wong’s Nursing Care of Infants and Children 9th Edition by Marilyn J. Hockenberry, David Wilson – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN: 9780323095129
Publisher ‏ : ‎ Mosby
Edition: 9th
Author: Marilyn J. Hockenberry, PhD, RN,
PPCNP-BC,FAAN and David Wilson, MS, RN, C, (NIC)

In Stock

$19.00

Compare
SKU:000786000741

Wong’s Nursing Care of Infants and Children 9th Edition by Marilyn J. Hockenberry, David Wilson – Test Bank

UNIT I: Children, Their Families and the Nurse

1. Perspectives of Pediatric Nursing

2. Social, Cultural, and Religious Influences on Child Health Promotion

3. Family Influences on Child Health Promotion

4. Community-Based Nursing Care of the Child and Family

5. Hereditary Influences on Health Promotion of the Child and Family

UNIT II: Assessment of the Child and Family

6. Communication, Physical and Developmental Assessment of the Child

7. Pain Assessment and Management in Children

UNIT III: Family-Centered Care of the Newborn

8. Health Promotion of the Newborn and Family

9. Health Problems of Newborns

10. The High-Risk Newborn and Family

11. Conditions Caused by Defects in Physical Development

UNIT IV: Family-Centered Care of the Infant

12. Health Promotion of the Infant and Family

13. Health Problems During Infancy

UNIT V: Family-Centered Care of the Young Child

14. Health Promotion of the Toddler and Family

15. Health Promotion of the Preschooler and Family

16. Health Problems of Early Childhood

UNIT VI: Family-Centered Care of the School-Age Child

17. Health Promotion of the School-Age Child and Family

18. Health Problems of Middle Childhood

UNIT VII: Family-Centered Care of the Adolescent

19. Health Promotion of the Adolescent and Family

20. Physical Health Problems of Adolescence

21. Behavioral Health Problems of Adolescence

UNIT VIII: Family-Centered Care of the Child with Special Needs

22. Family-Centered Care of the Child with Chronic Illness or Disability

23. Family-Centered End-of-Life Care

24. The Child with Cognitive or Sensory Impairment

25. Family-Centered Home Care

UNIT IX: The Child Who is Hospitalized

26. Family-Centered Care of the Child During Illness and Hospitalization

27. Pediatric Variations of Nursing Interventions

UNIT X: The Child with Disturbance of Fluid and Electrolytes

28. Balance and Imbalance of Body Fluids

29. Conditions that Produce Fluid and Electrolyte Imbalance

30. The Child with Renal Dysfunction

UNIT XI: The Child with Problems Related to the Transfer of Oxygen and Nutrients

31. The Child with Disturbance of Oxygen and Carbon Dioxide Exchange

32. The Child with Respiratory Dysfunction

33. The Child with Gastrointestinal Dysfunction

UNIT XII: The Child with Problems Related to Production and Circulation of Blood

34. The Child with Cardiovascular Dysfunction

35. The Child with Hematologic or Immunologic Dysfunction

UNIT XIII: The Child with Disturbance of Regulatory Mechanisms

36. The Child with Cancer

37. The Child with Cerebral Dysfunction

38. The Child with Endocrine Dysfunction

UNIT XIV: The Child with a Problem that Interferes with Physical Mobility

39. The Child with Musculoskeletal or Articular Dysfunction

40. The Child with Neuromuscular or Muscular Dysfunction

Appendixes

A. Developmental/Sensory Assessment

B. Growth Measurements

C. Common Laboratory Tests

D. Translations of FACES Pain Rating Scale

E. Spanish-English Translations

 

Hockenberry: Wong’s Nursing Care of Infants and Children, 9th Edition

Chapter 01: Perspectives of Pediatric Nursing

Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. From a worldwide perspective in reducing infant mortality, the United States:

a.

is ranked similar to 20 other developed countries.

b.

is ranked highest among 27 other industrialized countries.

c.

is ranked last among 27 countries that have a population of at least 25 million.

d.

is ranked in the middle of 20 other developed countries.

ANS: C

Although the death rate has decreased, the United States still ranks last in infant mortality among nations with a population of at least 25 million. The United States has the highest infant death rate of developed nations.

DIF:Cognitive Level: KnowledgeREF:p. 7

TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

2. Which of the following is the leading cause of death in infants younger than 1 year?

a.

Congenital anomalies

b.

Sudden infant death syndrome

c.

Disorders related to short gestation and low birth weight

d.

Maternal complications specific to the perinatal period

ANS: A

Congenital anomalies account for 20.1% of deaths in infants younger than 1 year, compared with sudden infant death syndrome, which accounts for 8.2%; disorders related to short gestation and unspecified low birth weight, which account for 16.5%; and maternal complications such as infections specific to the perinatal period, which account for 6.1% of deaths in infants under 1 year of age.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 7 TOP: Nursing Process: Planning

MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

3. The major cause of death for children older than 1 year is which of the following?

a.

Childhood cancer

b.

Unintentional injuries

c.

Heart disease

d.

Congenital anomalies

ANS: B

Unintentional injuries (accidents) are the leading cause of death after age 1 year through adolescence. The leading cause of death for those younger than 1 year is congenital anomalies, and childhood cancers and heart disease cause a significantly lower percentage of deaths in children older than 1 year of age.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: p. 3 TOP: Nursing Process: Planning

MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

4. In addition to injuries, which of the following are leading causes of death in adolescents and young adults ages 15 to 24 years?

a.

Suicide, cancer

b.

Suicide, homicide

c.

Homicide, heart disease

d.

Drowning, cancer

ANS: B

Homicide and suicide account for 16.7% of deaths in this age-group. Suicide and cancer account for 10.9% of deaths, and cancer accounts for 3.5% of the deaths in this age-group. Drowning is responsible for less than 2% of the deaths in adolescents.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 8 TOP: Nursing Process: Planning

MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

5. Which of the following is descriptive of deaths caused by injuries?

a.

More deaths occur in males.

b.

More deaths occur in females.

c.

The pattern of deaths does not vary widely among different ethnic groups.

d.

The pattern of deaths does not vary according to age and sex.

ANS: A

The majority of deaths from unintentional injuries occur in males. The pattern of death does vary greatly among different ethnic groups, and the causes of unintentional deaths vary with age and gender.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: pp. 3,4 TOP: Nursing Process: Planning

MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

6. Morbidity statistics describe which of the following?

a.

Disease occurring regularly within a geographic location

b.

The number of individuals who have died over a specific period

c.

The prevalence of specific illness in the population at a particular time

d.

Disease occurring in more than the number of expected cases in a community

ANS: C

Morbidity statistics show the prevalence of specific illness in the population at a particular time. Data regarding disease within a geographic region, or in greater than expected numbers in a community, may be extrapolated from analysis of the morbidity statistics. Mortality statistics refer to the number of individuals who have died over a specific period.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 8 TOP: Nursing Process: Planning

MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

7. Which of the following was created in 1965 under Title XIX of the Social Security Act?

a.

Medicaid

b.

Child welfare services

c.

Aid to Families with Dependent Children

d.

Maternal Child Health Services Block Grants

ANS: A

Medicaid was created in 1965 to reduce financial barriers to health care for the poor. It is the largest maternal-child health program. Child welfare services began with Title V in 1930, and Aid to Families with Dependent Children was enacted in 1935 as a cash grant program to states. Maternal Child Health Services Block Grants provide services to mothers and children with low income or limited access to health services.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 10 TOP: Nursing Process: Planning

MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

8. Which of the following is most descriptive of family-centered care?

a.

Reduces effect of cultural diversity on the family

b.

Encourages family dependence on health care system

c.

Recognizes that the family is the constant in a child’s life

d.

Avoids expecting families to be part of the decision-making process

ANS: C

The three key components of family-centered care are respect, collaboration, and support. Family-centered care recognizes the family as the constant in the child’s life. The family should be enabled and empowered to work with the health care system and is expected to be part of the decision-making process. The nurse should also support the family’s cultural diversity, not reduce its effect.

DIF:Cognitive Level: ComprehensionREF:p. 11

TOP: Nursing Process: Implementation MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

9. Which of the following is most descriptive of critical thinking?

a.

Purposeful and goal directed

b.

A simple developmental process

c.

Based on deliberate and irrational thought

d.

Assists individuals in guessing what is most appropriate

ANS: A

Critical thinking is a complex developmental process based on rational and deliberate thought. When thinking is clear, precise, accurate, relevant, consistent, and fair, a logical connection develops between the elements of thought and the problem at hand.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: p. 15 TOP: Nursing Process: Planning

MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment: Management of Care

10. Evidence-based practice (EBP), a decision-making model, is best described as:

a.

using information in textbooks to guide care.

b.

combining knowledge with clinical experience and intuition.

c.

using a professional code of ethics as a means for decision making.

d.

gathering all evidence that applies to the child’s health and family situation.

ANS: B

EBP helps focus on measurable outcomes; the use of demonstrated, effective interventions; and questioning what is the best approach. EBP involves decision making based on data, not all evidence on a particular situation, and involves the latest available data. Nurses can use textbooks to determine areas of concern and potential involvement.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 14 TOP: Nursing Process: Planning

MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment: Management of Care

11. Which of the following best describes signs and symptoms as part of a nursing diagnosis?

a.

Description of potential risk factors

b.

Identification of actual health problems

c.

Human response to state of illness or health

d.

Cues and clusters derived from patient assessment

ANS: D

Signs and symptoms are the cues and clusters of defining characteristics that are derived from a patient assessment and indicate actual health problems. The first part of the nursing diagnosis is the problem statement, also known as the human response to the state of illness or health. The identification of actual health problems may be part of the medical diagnosis. The nursing diagnosis is based on the human response to these problems. The human response is therefore a component of the nursing diagnostic statement. Potential risk factors are used to identify nursing care needs to avoid the development of an actual health problem when a potential one exists.

DIF:Cognitive Level: ComprehensionREF:p. 16

TOP:Integrated Process: Communication and Documentation

MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment: Management of Care

12. The nurse is talking to a group of parents of school-age children at an after-school program about childhood health problems. Which of the following statements should the nurse include in the teaching?

a.

Childhood obesity is the most common nutritional problem among children.

b.

Immunizations rates are the same among children of different races and ethnicity.

c.

Dental caries is not a problem commonly seen in children since the introduction of fluoridated water.

d.

Mental health problems are typically not seen in school-age children but may be diagnosed in adolescents.

ANS: A

When teaching parents of school-age children about childhood health problems, the nurse should include information about childhood obesity because it is the most common problem among children and is associated with type 2 diabetes. Teaching parents about ways to prevent obesity is important to include in teaching. Immunization rates differ depending on the child’s race and ethnicity; dental caries continues to be a common chronic disease in childhood; and mental health problems are seen in children as young as school-age, not just in adolescents.

DIF: Cognitive Level: Application REF: p. 3 TOP: Nursing Process: Planning

MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

MULTIPLE RESPONSE

1. Which of the following responsibilities are included in the pediatric nurse’s promotion of the health and well-being of children? Select all that apply.

a.

Establishing a therapeutic relationship

b.

Promoting disease prevention

c.

Providing support and counseling

d.

Establishing life-long friendships

e.

Providing financial assistance

f.

Participating in ethical decision making

ANS: A, B, C, F

The pediatric nurse’s role includes establishing a therapeutic relationship, promoting disease prevention, providing support and counseling, and participating in ethical decision making; a pediatric nurse does not need to establish life-long friendships or provide financial assistance to children and their families. Boundaries should be set and clear.

DIF: Cognitive Level: Application REF: p. 18 TOP: Nursing Process: Planning

MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

$25.00
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank Physical Examination and Health Assessment, 7e (Jarvis) Chapter 1 The Nurse’s Role in Physical Examination and Health Assessment 1) Concerning the definition of health, which of the following statements is true? A) Absolute health is a state characterized by the complete absence of disease. B) Optimal health is a dynamic state of being that represents a lifelong process of becoming. C) Functional health is the ability to perform basic activities of daily living. D) Disease must be present for an individual to be unhealthy.Answer: B Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Explain the relationship between health promotion, risk reduction, and disease prevention and explain how these relate to physical examination and health assessment. Tier Level: 2 2) Physical examination and health assessment are performed primarily to A) diagnose disease states. B) assess an individual’s degree of wellness or illness. C) document findings related to suspected or actual health problems or concerns. D) all of the above.Answer: D Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Summarize purposes for performing physical examination and health assessment. Tier Level: 2 3) Physical examination techniques used to

Test Bank For Advanced Practice Nursing in the Care of Older Adults 2nd Edition Kennedy-Malone

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:0803666616 ISBN-13:9780803666610

Burns and Grove’s The Practice of Nursing Research 8th Edition Gray test bank

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 29 Format: PDF ISBN-13: 978-0323377584 ISBN-10: 9780323377584 Publisher: ‎ Saunders Authors: Jennifer R., Susan K. Grove, Suzanne Sutherland Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank is a great resource for students who want to learn more about Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research. This Test Bank can help students to improve their understanding of the subject matter and prepare for exams. The Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank contains a wealth of information that can be used to improve one’s understanding of Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research. In addition, the Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank can also be used to prepare for exams. This Test Bank is an essential resource for students who want to learn more about Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research.

 

 

Product has been added to your cart