Wongs Essentials Of Pediatric Nursing 10th Edition Hockenberry Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
Chapters: 30
Format: PDF
ISBN-13: 978-0323353168
ISBN-10: 0323353169
Publisher: ‎Mosby
Authors: Marilyn J. Hockenberry,
David Wilson, Cheryl C Rodgers

In Stock

$15.50

Compare
SKU:000786000620

Wongs Essentials Of Pediatric Nursing 10th Edition Hockenberry Test Bank

Table of Contents

1. Perspectives of Pediatric Nursing
2. Family, Social, Cultural, and Religious Influences on Child Health Promotion
3. Developmental and Genetic Influences on Child Health Promotion
4. Communication and Physical Assessment of the Child and Family
5. Pain Assessment in and Management in Children
6. Infectious Disease
7. Health Promotion of the Newborn and Family
8. Health Problems of Newborns
9. Health Promotion of the Infant and Family
10. Health Problem of Infants
11. Health Promotion of the Toddler and Family
12. Health Promotion of the Preschooler and Family
13. Health Problems of Toddlers and Preschoolers
14. Health Promotion of the School Age Child and Family
15. Health Promotion of the Adolescent and Family

 

16. Health Problems of School Age Children and Adolescents
17. Quality of Life for Children Living with Chronic or Complex Diseases
18. Impact of Cognitive or Sensory Impairment on the Child and Family
19. Family-Centered Care of the Child During Illness and Hospitalization
20. Pediatric Variations of Nursing Interventions
21. The Child with Respiratory Dysfunction
22. The Child with Gastrointestinal Dysfunction
23. The Child with Cardiovascular Dysfunction
24. The Child with Hematologic or Immunologic Dysfunction
25NEW! The Child with Cancer
26. The Child with Genitourinary Dysfunction
27. The Child with Cerebral Dysfunction
28. The Child with Endocrine Dysfunction
29. The Child with Musculoskeletal or Articular Dysfunction
30. The Child with Neuromuscular or Muscular Dysfunction

Wongs Essentials Of Pediatric Nursing 10th Edition Hockenberry Test Bank

Chapter 02: Family, Social, Cultural, and Religious Influences on Child Health
Promotion
Hockenberry: Wong’s Essentials of Pediatric Nursing, 10th Edition
MULTIPLE CHOICE
1. A nurse is selecting a family theory to assess a patient’s family dynamics. Which family
theory best describes a series of tasks for the family throughout its life span?
a. Interactional theory
b. Developmental systems theory
c. Structural-functional theory
d. Duvall’s developmental theory
ANS: D
Duvall’s developmental theory describes eight developmental tasks of the family throughout
its life span. Interactional theory and structural-functional theory are not family theories.
Developmental systems theory is an outgrowth of Duvall’s theory. The family is described as
a small group, a semiclosed system of personalities that interact with the larger cultural
system. Changes do not occur in one part of the family without changes in others.
DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 17
TOP: Integrated Process: Nursing Process: Assessment
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
2. Which family theory explains how families react to stressful events and suggests factors that
promote adaptation to these events?
a. Interactional theory
b. Developmental systems theory
c. Family stress theory
d. Duvall’s developmental theory
ANS: C
Family stress theory explains the reaction of families to stressful events. In addition, the
theory helps suggest factors that promote adaptation to the stress. Stressors, both positive and
negative, are cumulative and affect the family. Adaptation requires a change in family
structure or interaction. Interactional theory is not a family theory. Interactions are the basis of
general systems theory. Developmental systems theory is an outgrowth of Duvall’s theory.
The family is described as a small group, a semiclosed system of personalities that interact
with the larger cultural system. Changes do not occur in one part of the family without
changes in others. Duvall’s developmental theory describes eight developmental tasks of the
family throughout its life span.
DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 16
TOP: Integrated Process: Nursing Process: Assessment
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
3. Which is the term for a family in which the paternal grandmother, the parents, and two minor
children live together?
a. Blended
b. Nuclear
c. Binuclear
d. Extended
ANS: D
An extended family contains at least one parent, one or more children, and one or more
members (related or unrelated) other than a parent or sibling. A blended family contains at
least one stepparent, step-sibling, or half-sibling. The nuclear family consists of two parents
and their children. No other relatives or nonrelatives are present in the household. In binuclear
families, parents continue the parenting role while terminating the spousal unit. For example,
when joint custody is assigned by the court, each parent has equal rights and responsibilities
for the minor child or children.
DIF: Cognitive Level: Remember REF: p. 18
TOP: Integrated Process: Nursing Process: Planning
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
4. A nurse is assessing a family’s structure. Which describes a family in which a mother, her
children, and a stepfather live together?
a. Blended
b. Nuclear
c. Binuclear
d. Extended
ANS: A
A blended family contains at least one stepparent, step-sibling, or half-sibling. The nuclear
family consists of two parents and their children. No other relatives or nonrelatives are present
in the household. In binuclear families, parents continue the parenting role while terminating
the spousal unit. For example, when joint custody is assigned by the court, each parent has
equal rights and responsibilities for the minor child or children. An extended family contains
at least one parent, one or more children, and one or more members (related or unrelated)
other than a parent or sibling.
DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 18
TOP: Integrated Process: Nursing Process: Assessment
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
5. Parents of a firstborn child are asking whether it is normal for their child to be extremely
competitive. The nurse should respond to the parents that studies about the ordinal position of
children suggest that firstborn children tend to:
a. be praised less often.
b. be more achievement oriented.
c. be more popular with the peer group.
d. identify with peer group more than parents.
ANS: B
Firstborn children, like only children, tend to be more achievement oriented. Being praised
less often, being more popular with the peer group, and identifying with peer groups more
than parents are characteristics of later-born children.
DIF: Cognitive Level: Apply REF: p. 29
TOP: Integrated Process: Nursing Process: Implementation
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
6. The nurse is teaching a group of new parents about the experience of role transition. Which
statement by a parent would indicate a correct understanding of the teaching?
a. “My marital relationship can have a positive or negative effect on the role
transition.”
b. “If an infant has special care needs, the parents’ sense of confidence in their new
role is strengthened.”
c. “Young parents can adjust to the new role easier than older parents.”
d. “A parent’s previous experience with children makes the role transition more
difficult.”
ANS: A
If parents are supportive of each other, they can serve as positive influences on establishing
satisfying parental roles. When marital tensions alter caregiving routines and interfere with the
enjoyment of the infant, then the marital relationship has a negative effect. Infants with
special care needs can be a significant source of added stress. Older parents are usually more
able to cope with the greater financial responsibilities, changes in sleeping habits, and reduced
time for each other and other children. Parents who have previous experience with parenting
appear more relaxed, have less conflict in disciplinary relationships, and are more aware of
normal growth and development.
DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 17
TOP: Integrated Process: Nursing Process: Evaluation
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
7. When assessing a family, the nurse determines that the parents exert little or no control over
their children. What is this style of parenting called?
a. Permissive
b. Dictatorial
c. Democratic
d. Authoritarian
ANS: A
Permissive parents avoid imposing their own standards of conduct and allow their children to
regulate their own activity as much as possible. The parents exert little or no control over their
children’s actions. Dictatorial or authoritarian parents attempt to control their children’s
behavior and attitudes through unquestioned mandates. They establish rules and regulations or
standards of conduct that they expect to be followed rigidly and unquestioningly. Democratic
parents combine permissive and dictatorial styles. They direct their children’s behavior and
attitudes by emphasizing the reasons for rules and negatively reinforcing deviations. They
respect the child’s individual nature.
DIF: Cognitive Level: Remember REF: p. 20
TOP: Integrated Process: Nursing Process: Diagnosis
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
8. When discussing discipline with the mother of a 4-year-old child, the nurse should include
which instruction?
a. Children as young as 4 years old rarely need to be punished.
b. Parental control should be consistent.
c. Withdrawal of love and approval is effective at this age.
d. One should expect rules to be followed rigidly and unquestioningly.
ANS: B
For effective discipline, parents must be consistent and must follow through with agreed-on
actions. Realistic goals should be set for this age group. Parents should structure the
environment to prevent unnecessary difficulties. Requests for behavior change should be
phrased in a positive manner to provide direction for the child. Withdrawal of love and
approval is never appropriate or effective. Discipline strategies should be appropriate to the
child’s age, temperament, and severity of the misbehavior. Following rules rigidly and
unquestioningly is beyond the developmental capabilities of a 4-year-old.
DIF: Cognitive Level: Apply REF: p. 20
TOP: Integrated Process: Teaching/Learning
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
9. Which is most characteristic of the physical punishment of children, such as spanking?
a. Psychological impact is usually minimal.
b. Children rarely become accustomed to spanking.
c. Children’s development of reasoning increases.
d. Misbehavior is likely to occur when parents are not present.
ANS: D
Through the use of physical punishment, children learn what they should not do. When
parents are not around, it is more likely that children will misbehave because they have not
learned to behave well for their own sake, but rather out of fear of punishment. Spanking can
cause severe physical and psychological injury and interfere with effective parent-child
interaction. Children do become accustomed to spanking, requiring more severe corporal
punishment each time. The use of corporal punishment may interfere with the child’s
development of moral reasoning.
DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 20
TOP: Integrated Process: Teaching/Learning
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
10. A 3-year-old girl was adopted immediately after birth. The parents have just asked the nurse
how they should tell the child that she is adopted. Which guidelines concerning adoption
should the nurse use in planning a response?
a. Telling the child is an important aspect of their parental responsibilities.
b. The best time to tell the child is between ages 7 and 10 years.
c. It is not necessary to tell the child who was adopted so young.
d. It is best to wait until the child asks about it.
ANS: A
It is important for the parents not to withhold information about the adoption from the child. It
is an essential component of the child’s identity. There is no recommended best time to tell
children. It is believed that children should be told young enough so they do not remember a
time when they did not know. It should be done before the children enter school to keep third
parties from telling the children before the parents have had the opportunity.
DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 22
TOP: Integrated Process: Teaching/Learning
MSC: Area of Client Needs: Health Promotion and Maintenance
11. A parent of a school-age child is going through a divorce. The parent

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

$25.00
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank Physical Examination and Health Assessment, 7e (Jarvis) Chapter 1 The Nurse’s Role in Physical Examination and Health Assessment 1) Concerning the definition of health, which of the following statements is true? A) Absolute health is a state characterized by the complete absence of disease. B) Optimal health is a dynamic state of being that represents a lifelong process of becoming. C) Functional health is the ability to perform basic activities of daily living. D) Disease must be present for an individual to be unhealthy.Answer: B Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Explain the relationship between health promotion, risk reduction, and disease prevention and explain how these relate to physical examination and health assessment. Tier Level: 2 2) Physical examination and health assessment are performed primarily to A) diagnose disease states. B) assess an individual’s degree of wellness or illness. C) document findings related to suspected or actual health problems or concerns. D) all of the above.Answer: D Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Summarize purposes for performing physical examination and health assessment. Tier Level: 2 3) Physical examination techniques used to

Test Bank For Advanced Practice Nursing in the Care of Older Adults 2nd Edition Kennedy-Malone

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:0803666616 ISBN-13:9780803666610

Burns and Grove’s The Practice of Nursing Research 8th Edition Gray test bank

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 29 Format: PDF ISBN-13: 978-0323377584 ISBN-10: 9780323377584 Publisher: ‎ Saunders Authors: Jennifer R., Susan K. Grove, Suzanne Sutherland Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank is a great resource for students who want to learn more about Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research. This Test Bank can help students to improve their understanding of the subject matter and prepare for exams. The Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank contains a wealth of information that can be used to improve one’s understanding of Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research. In addition, the Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank can also be used to prepare for exams. This Test Bank is an essential resource for students who want to learn more about Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research.

 

 

Product has been added to your cart