Sale!

Williams’ Nutrition for Health, Fitness and Sport 12Th Edition By Eric Rawson – Test Bank

$25.00

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN10: 1260258971 ISBN13: 9781260258974
Authors: Eric Rawson and David Branch and Tammy Stephenson
Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill
Edition:12

Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: 000786000737 Category:
Compare

Description

Williams’ Nutrition for Health, Fitness and Sport 12Th Edition By Eric Rawson – Test Bank

Table of Content

1. Introduction to Nutrition for Health, Fitness, and Sports Performance

2. Healthful Nutrition for Fitness and Sport

3. Human Energy

4. Carbohydrates: The Main Energy Food

5. Fat: An Important Energy Source during Exercise

6. Protein: The Tissue Builder

7. Vitamins: Fat-Soluble, Water-Soluble, and Vitamin-LikeCompounds

8. Minerals: The Inorganic Regulators

9. Water, Electrolytes and Temperature Regulation

10. Body Weight and Composition for Health and Sport

11. Weight Maintenance and Loss through Proper Nutrition and Exercise

12. Weight Gaining through Proper Nutrition and Exercise

13. Nutritional Supplements and Ergogenic Aids

Appendix A—Energy Pathways of Carbohydrate,Fat, and Protein

Appendix B—Determination of Healthy Body Weight

Appendix C—Units of Measurement: English System—Metric System Equivalents

Appendix D—Approximate Energy Expenditure (Kcal/Min)by Body Weight Based on the Metabolic Equivalents(METs) for Physical Activity Intensity

Nutrition for Health, Fitness & Sport, 12e (Williams)

Chapter 1   Introduction to Nutrition for Health, Fitness, and Sports Performance

1) According to data from 2015, the leading cause of death in the United States is ________.

A) heart disease

B) stroke

C) cancer

D) diabetes mellitus

Answer:  A

Section:  Introduction

Topic:  Nutrition and Disease; Demographic Trends and Statistics

Bloom’s:  1. Remember

Learning Outcome:  01.01 List the leading causes of death in the United States and identify those that may be related to lifestyle factors, including diet and/or physical activity.

Activity Type:  New

2) Which of the following leading causes of death in the United States is NOT generally associated with one’s diet and physical activity habits?

A) Influenza and pneumonia

B) Cancer

C) Heart disease

D) Alzheimer’s disease

Answer:  A

Section:  Introduction

Topic:  Nutrition and Disease

Bloom’s:  2. Understand

Learning Outcome:  01.01 List the leading causes of death in the United States and identify those that may be related to lifestyle factors, including diet and/or physical activity.

Activity Type:  New

3) A ________ is a lifestyle behavior, such as cigarette smoking or inactivity, that has been associated with a particular disease.

A) risk factor

B) genetic predisposition

C) family history

D) genome

Answer:  A

Section:  Introduction

Topic:  Nutrition and Disease

Bloom’s:  1. Remember

Learning Outcome:  01.01 List the leading causes of death in the United States and identify those that may be related to lifestyle factors, including diet and/or physical activity.

Activity Type:  New

4) A risk factor is a health behavior associated with a particular disease.

Answer:  TRUE

Section:  Introduction

Topic:  Nutrition and Disease

Bloom’s:  1. Remember

Learning Outcome:  01.01 List the leading causes of death in the United States and identify those that may be related to lifestyle factors, including diet and/or physical activity.

5) Which of the following statements is FALSE?

A) The Human Genome Project deciphered the code of about 1,000 different genes in humans, but thousands more still need to be identified.

B) Epigenetics is the study of the epigenome.

C) Genomics is the study of genetic material in body cells.

D) An individual’s genetic profile may predispose that person to certain forms of chronic disease, such as cancer and/or heart disease.

Answer:  A

Section:  Introduction

Topic:  Nutrition and Disease

Bloom’s:  2. Understand

Learning Outcome:  01.01 List the leading causes of death in the United States and identify those that may be related to lifestyle factors, including diet and/or physical activity.

Activity Type:  New

6) Success in sport is based primarily upon superior athletic ability, which in turn depends mostly on which of these two major factors?

A) Mechanical and psychological coaching and training

B) Biomechanical and physiological characteristics

C) Natural genetic endowment and state of training

D) Psychological and physiological genetic characteristics

Answer:  C

Section:  Fitness and Exercise

Topic:  Sports and Exercise Nutrition

Bloom’s:  1. Remember

Learning Outcome:  01.02 Explain the importance of genetics, diet, and physical activity in the determination of optimal health and successful sport performance.

7) Which of the following would be considered a component of health-related fitness?

A) Flexibility

B) Speed

C) Power

D) Skill

Answer:  A

Section:  Fitness and Exercise

Topic:  Sports and Exercise Nutrition

Bloom’s:  1. Remember

Learning Outcome:  01.02 Explain the importance of genetics, diet, and physical activity in the determination of optimal health and successful sport performance.

8) Health-related fitness includes a healthy body weight, cardiovascular-respiratory fitness, adequate muscular strength and muscular endurance, and sufficient flexibility.

Answer:  TRUE

Section:  Fitness and Exercise

Topic:  Sports and Exercise Nutrition; Energy Balance and Weight Control

Bloom’s:  1. Remember

Learning Outcome:  01.02 Explain the importance of genetics, diet, and physical activity in the determination of optimal health and successful sport performance.

9) Exercise can be used to help prevent and even treat many chronic diseases.

Answer:  TRUE

Section:  Exercise and Health Promotion

Topic:  Sports and Exercise Nutrition; Nutrition and Disease

Bloom’s:  2. Understand

Learning Outcome:  01.02 Explain the importance of genetics, diet, and physical activity in the determination of optimal health and successful sport performance.

10) Which of the following is an example of structured physical activity?

A) Running to train for a 5K race

B) Taking the stairs at work

C) Walking with family after dinner

D) Gardening

Answer:  A

Section:  Fitness and Exercise

Topic:  Sports and Exercise Nutrition; Physical Activity and Exercise

Bloom’s:  2. Understand

Learning Outcome:  01.03 Describe the components of health-related fitness and identify the potential health benefits associated with each.

Activity Type:  New

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Williams’ Nutrition for Health, Fitness and Sport 12Th Edition By Eric Rawson – Test Bank”

Your email address will not be published.

Quick Navigation
×
×

Cart