Whitehead Essentials of Nursing Leadership & Management ,6th Edition by Sally A. Weiss, Ruth M. Tappen Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 978-0803636637 ISBN-10: 0803636636
Authors: Sally A. Weiss EdD APRN FNP-C CNE ANEF
Ruth M. Tappen EdD RN FAAN
Publisher ‏ : ‎ F.A. Davis Company

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.

Compare
SKU:000786000734

Whitehead Essentials of Nursing Leadership & Management,6th Edition by Sally A. Weiss, Ruth M. Tappen Test Bank

Chapter 1: Leadership and Followership

MULTIPLE CHOICE

1. The essence of leadership is the leader’s ability to:

A. Get people to work together.

B. Impress other people.

C. Help others meet their personal goals.

D. Influence the group to follow the leader’s way of thinking.

ANS: A

Chapter 1: Leadership and Followership

2. According to “trait theories,” the most common traits of a good leader are:

A. Information giving and decision-making.

B. Public speaking and nonrisk behaviors.

C. Intelligence and initiative.

D. Verbal and written communication skills.

ANS: C

Chapter 1: Leadership and Followership

3. Of the following qualities, which would least likely be attributed to an effective nursing leader?

A. Energy and integrity

B. Pessimism and stress

C. Courage and initiative

D. Optimism and perseverance

ANS: B

Chapter 1: Leadership and Followership

4. Behaviors of an effective leader include:

A. Obstructing the exchange of information.

B. Being unable to communicate effectively.

C. Giving only negative feedback.

D. Developing oneself and others.

ANS: D

Chapter 1: Leadership and Followership

5. Sally has been working only 3 months after graduating from her nursing program. She confides in a friend that she wants to develop herself as a “good follower.” Her friend says, “Anyone can follow—just walk behind someone and do nothing.” How might Sally respond?

A. “I don’t mean now, but when I become a nurse manager.”

B. “Effective followers need to be active participants in the workings of this unit.”

C. “Effective followers need to do everything the administrators want.”

D. “Effective followers need to continuously question the status quo and strive to make changes.”

ANS: B

Chapter 1: Leadership and Followership

6. James has demonstrated strong leadership skills during his first year as an RN. He observes that one of his coworkers appears very anxious when dealing with demanding families. James displays emotional intelligence when he:

A. Reports to the nurse manager that his friend is very anxious when dealing with demanding families.

B. Says to his friend, “Dealing with these demanding families can be stressful.”

C. Says to his friend, “You seem very anxious when dealing with these families; maybe you should seek counseling.”

D. Ignores the behavior because everyone takes a different time to adjust to the role of an RN.

ANS: B

Chapter 1: Leadership and Followership

7. Linda believes she should begin demonstrating leadership skills on her unit. She speaks with her nurse manager about how to do this. The nurse manager, who wants to encourage Linda’s leadership development, responds by saying:

A. “Just watch me closely—it will come to you eventually.”

B. “Develop perseverance—just hang in there and do your work well. Someone higher than me will notice you.”

C. “It takes a lot of energy to be a leader. You might want to sign up at the local gym.”

D. “Understand yourself first—what leadership skills do you want to develop?”

ANS: D

Chapter 1: Leadership and Followership

8.  Which skills will not be useful in becoming a better follower? 

A. Supporting the ideas of your colleagues

B. Becoming an effective listener

C. Demonstrating energy and enthusiasm in the workplace

D. Contradicting others if their ideas are not useful to the team

ANS: D

Chapter 1: Leadership and Followership

9. Nancy is supervising a patient care assistant and a licensed practical nurse. When giving them assignments she says, “You two decide how you want to divide up the patients.” This is an example of what type of leadership?

A. Autocratic

B. Laissez-faire

C. Democratic

D. Situational

ANS: B

Chapter 1: Leadership and Followership

10. Emotional intelligence is an important part of leadership. Which of these qualities is not part of emotional intelligence?

A. Understanding self

B. Listening skills

C. Acknowledging others

D. Responding quickly to a crisis

ANS: D

Chapter 1: Leadership and Followership

11. The major hallmark of situational leadership is:

A. Assessing the readiness of the follower.

B. Focusing on interpersonal relationships.

C. Having effective listening skills.

D. Motivating others.

ANS: A

Chapter 1: Leadership and Followership

12. Matthew is completing his first year of employment as an RN on a medical-surgical unit. A new graduate has just started her orientation on his unit. He found her crying in the patient lounge saying, “I can’t do this. This is just not like we learned in school.” What response from Matthew demonstrates his leadership skills?

A. “If you are already crying, this is not the career for you.”

B. “I remember those feelings. Come on, let’s talk about it.”

C. “Why don’t you talk to the nurse manager? Maybe she can give you a lighter load.”

D. “I would consider a transfer to an easier unit.”

ANS: B

Chapter 1: Leadership and Followership

13. Which of the following statements reflect typical words of a “whiner”?

A. “No problem.”

B. “We’ll give it our best.”

C. “This may be a real challenge but we can do it.”

D. “This isn’t going to work.”

ANS: D

Chapter 1: Leadership and Followership

14. What is a BHAG?

A. Plastic container for contaminated dressings

B. A bold idea

C. An over-ambitious goal

D. Tool kit for home health nurses

ANS: B

Chapter 1: Leadership and Followership

15. What does a servant leader do?

A. Creates an environment conducive to getting work done

B. Helps others finish their work

C. Takes a mentally tough stance when a disagreement arises

D. Has a magnetic personality

ANS: A

Chapter 1: Leadership and Followership

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Compare

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.
Compare

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano
Compare

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $14.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders
Compare

Test bank For Community Public Health Nursing 7th Edition by Nies

Original price was: $55.00.Current price is: $14.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323528948
  • ISBN-10: 0323528945
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Authors: Mary A. Nies, Melanie McEwen
  • Publisher: ‎ Saunders
Compare

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.
Compare

Understanding Pathophysiology 7th Edition Huether Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $15.00.
(0 Reviews)
  • Chapters: 44
  • Format: PDF
  • ISBN-13: 978-0323639088
  • ISBN-10: 0323639089
  • Publisher: Mosby
  • Authors: Sue E. Huether, Kathryn L. McCance
Compare

Family Practice Guidelines 5th Edition Cash Glass Mullen Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $21.50.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 23 Format: PDF ISBN-13: 978-0826135834 ISBN-10: 0826135838 Publisher: ‎Springer Publishing Company Authors: Jill C. Cash, Cheryl A. Glass, Jenny Mullen

 

 

Product has been added to your cart