Visual Anatomy & Physiology 3E By Martini – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN: 9780134394695 | 9780134454658
0134454650 | 9780134511191 | 0134511190
Edition :3rd Edition
Author :Martini
Copyright: 2018
Publisher: Pearson

In Stock

$19.50

Compare
SKU:000786000718

Visual Anatomy & Physiology 3E By Martini – Test Bank

Table of Contents

1. An Introduction to Anatomy and Physiology
2. Chemical Level of Organization
3. Cellular Level of Organization
4. Tissue Level of Organization
5. The Integumentary System
6. Bones and Bone Structure
7. The Skeleton
8. Joints
9. Skeletal Muscle Tissue
10. The Muscular System
11. Nervous Tissue
12. The Spinal Cord, Spinal Nerves, and Spinal Reflexes
13. The Brain, Cranial Nerves, and Sensory and Motor Pathways
14. The Autonomic Nervous System
15. Special Senses
16. The Endocrine System
17. Blood
18. The Heart and Cardiovascular Function
19. Blood Vessels and Circulation
20. The Lymphatic System and Immunity
21. The Respiratory System
22. The Digestive System
23. Metabolism and Energetics
24. The Urinary System
25. Fluid, Electrolytes, and Acid-Base Balance
26. The Reproductive System
27. Development and Inheritance

Visual Anatomy and Physiology, 3e (Martini)

Chapter 1   An Introduction to Anatomy and Physiology

Multiple Choice Questions

1) The maintenance of a constant internal environment in an organism is termed

A) positive feedback.

B) homeostasis.

C) negative feedback.

D) effector control.

E) integration.

Answer:  B

Learning Outcome:  1.6

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

2) Gas exchange is to the respiratory system as absorption of nutrients is to the ________ system(s).

A) lymphatic

B) urinary

C) digestive

D) cardiovascular

E) urinary and cardiovascular

Answer:  C

Learning Outcome:  1.7

Bloom’s Taxonomy:  Understanding

3) Which organ system removes carbon dioxide from the bloodstream?

A) cardiovascular

B) lymphatic

C) respiratory

D) digestive

E) endocrine 

Answer:  C

Learning Outcome:  1.7

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

4) Anatomy is to ________ as physiology is to ________.

A) function; form

B) form; structure

C) structure; function

D) structure; form

E) growth; form

Answer:  C

Learning Outcome:  1.8

Bloom’s Taxonomy:  Understanding

5) The central principle of physiology is

A) nutrition.

B) reflexes.

C) homeostasis.

D) stimulation.

E) temperature regulation.

Answer:  C

Learning Outcome:  1.8

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

6) Because the anatomy and physiology of the body’s structures are interrelated, it is often said that “form determines ________.”

A) anatomy

B) physiology

C) structure

D) function

E) biology

Answer:  D

Learning Outcome:  1.9

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

7) A chemical imbalance in the blood can cause the heart to stop pumping blood, which in turn will cause other tissues and organs to cease functioning. This observation supports the view that

A) all organisms are composed of cells.

B) all levels of organization within an organism are interdependent.

C) chemical molecules make up cells.

D) blood has magical properties.

E) congenital defects can be life-threatening.

Answer:  B

Learning Outcome:  1.10

Bloom’s Taxonomy:  Understanding

8) Which of the following is arranged in correct order from the most complex to the simplest?

A) cellular, tissue, molecular, system, organ, organism

B) molecular, cellular, tissue, organ, system, organism

C) tissue, cellular, molecular, organ, system, organism

D) organ, organism, molecular, cellular, tissue, system

E) organism, system, organ, tissue, cellular, molecular

Answer:  E

Learning Outcome:  1.10

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

9) What is the smallest living level of organization?

A) cellular level

B) chemical level

C) organ level

D) organ system level

E) tissue level

Answer:  A

Learning Outcome:  1.11

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

10) Which of the following cell types is long, slender and makes contractions?

A) red blood cells

B) bone cells

C) fat cells

D) muscle cells

E) white blood cells

Answer:  D

Learning Outcome:  1.11

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Anatomy and Physiology The Unity of Form Function 9th Edition Saladin Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 29 Format: PDF ISBN-13: ‎978-1260256000 ISBN-10: ‎1260256006 Author: Kenneth Saladin Publisher: ‎MG. Hill; 9th edition

Understanding Anatomy & Physiology 3rd Edition Test Bank

$23.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 25 Format: PDF ISBN-13:978-0803676459 ISBN-10: 080367645X Publisher: ‎ FA Davis Author: Gale Sloan Thompson

Test Bank For Hole’s Human Anatomy And Physiology, 14th Edition

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download By: David N. Shier Dr., Jackie L. Butler, Ricki Lewis Dr. Publisher: McGraw Hill ISBN-10: 0078024293 ISBN-13: 9780078024290

Test Bank For Pilbeams Mechanical Ventilation 5th Edition By Cairo

$10.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN 10: 0323072070 / ISBN 13: 9780323072076

Visual Anatomy & Physiology 3E By Martini - Test Bank

$19.50
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN: 9780134394695 | 9780134454658 0134454650 | 9780134511191 | 0134511190 Edition :3rd Edition Author :Martini Copyright: 2018 Publisher: Pearson

Test Bank for Anatomy & Physiology The Unity of Form and Function 8th Edition by Saladin, Kenneth S

$22.00
(0 Reviews)
Test Bank for Anatomy & Physiology The Unity of Form and Function 8th Edition by Saladin, Kenneth S is a digital supplement designed to help you improve your understanding of the material covered in the textbook. Test banks typically include multiple choice, short answer, and essay questions. The Test Bank for Anatomy & Physiology The Unity of Form and Function 8th Edition by Saladin, Kenneth S can be used to create practice quizzes and tests, as well as to improve your understanding of the material. In addition, the Test Bank for Anatomy & Physiology The Unity of Form and Function 8th Edition by Saladin, Kenneth S can be used to prepare for exams. Test banks are an essential tool for any student who wants to succeed in their coursework. Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1259277726 ISBN-10: 1259277720

Test Bank For Anatomy And Physiology 9th Edition by Marieb

$22.00
(0 Reviews)
Test Bank For Anatomy And Physiology 9th Edition by Marieb is a comprehensive resource that covers all the essential content needed to ace your next exam. This Test Bank provides you with practice questions and detailed answer explanations for every chapter in the book, ensuring that you are fully prepared for even the most challenging questions on the test. In addition, the Test Bank also includes a diagnostic test to help you identify any areas where you may need additional review. With its comprehensive coverage and high-quality content, the Test Bank For Anatomy And Physiology 9th Edition by Marieb is an essential tool for any student striving for success in their coursework. Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0321802187 ISBN-10: 0321802187

 

 

Product has been added to your cart