University Physics with Modern Physics 14th Edition By Young – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 978-0133977981 ISBN-10: 0133977986
Authors: Young, Freedman
Edition: 14th Edition
Publisher: Pearson
Copyright: 2016

In Stock

$19.00

Compare
SKU:000786000705

University Physics with Modern Physics 14th Edition By Young – Test Bank

Table of Content

1. Units, Physical Quantities, and Vectors
2. Motion Along a Straight Line
3. Motion in Two or Three Dimensions
4. Newton’s Laws of Motion
5. Applying Newton’s Laws
6. Work and Kinetic Energy
7. Potential Energy and Energy Conservation
8. Momentum, Impulse, and Collisions
9. Rotation of Rigid Bodies
10. Dynamics of Rotational Motion
11. Equilibrium and Elasticity
12. Fluid Mechanics
13. Gravitation
14. Periodic Motion
15. Mechanical Waves
16. Sound and Hearing
17. Temperature and Heat
18. Thermal Properties of Matter
19. The First Law of Thermodynamics
20. The Second Law of Thermodynamics
21. Electric Charge and Electric Field
22. Gauss’s Law
23. Electric Potential
24. Capacitance and Dielectrics
25. Current, Resistance, and Electromotive Force
26. Direct-Current Circuits
27. Magnetic Field and Magnetic Forces
28. Sources of Magnetic Field
29. Electromagnetic Induction
30. Inductance
31. Alternating Current
32. Electromagnetic Waves
33. The Nature and Propagation of Light
34. Geometric Optics
35. Interference
36. Diffraction
37. Relativity
38. Photons: Light Waves Behaving as Particles
39. Particles Behaving as Waves
40. Quantum Mechanics I: Wave Functions
41. Quantum Mechanics II: Atomic Structure
42. Molecules and Condensed Matter
43. Nuclear Physics
44. Particle Physics and Cosmology

MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question.

  1. 1)  The current definition of the standard meter of length is based on 1) A) the distance traveled by light in a vacuum.

    B) the distance between the earth and the sun.
    C) the length of a particular object kept in France.
    D) the distance between the earth’s equator and north pole.

    Answer: A

  2. 2)  The current definition of the standard second of time is based on 2) A) the earth’s rotation rate.

    B) the frequency of radiation emitted by cesium atoms.
    C) the duration of one year.
    D) the oscillation of a particular pendulum kept in France.

    Answer: B

  3. 3)  The current definition of the standard kilogram of mass is based on 3) A) the mass of the sun.

    B) the mass of the earth.
    C) the mass of a cesium-133 atom.
    D) the mass a particular object kept in France.

    Answer: D

  4. 4)  If a woman weighs 125 lb, her mass expressed in kilograms is x kg, where x is 4) A) greater than 125. B) less than 125.

    Answer: B

  5. 5)  If a tree is 15 m tall, its height expressed in feet is x ft, where x is 5) A) less than 15. B) greater than 15.

    Answer: B

  6. 6)  If a flower is 6.5 cm wide, its width expressed in millimeters is x mm, where x is 6) A) less than 6.5. B) greater than 6.5.

    Answer: B

  7. 7)  If an operatic aria lasts for 5.75 min, its length expressed in seconds is x s, where x is 7)

A) greater than 5.75. Answer: A

B) less than 5.75.

1

  1. 8)  Scientists use the metric system chiefly because it is more accurate than the English 8) system.

    A) True B) False Answer: B

  2. 9)  When adding two numbers, the number of significant figures in the sum is equal to the 9) number of significant figures in the least accurate of the numbers being added.

    A) True B) False Answer: B

  3. 10)  When determining the number of significant figures in a number, zeroes to the left of 10) the decimal point are never counted.

A) True B) False Answer: B

11) Which of the following is an accurate statement?

  1. A)  It is possible to add a scalar quantity to a vector.
  2. B)  The magnitude of a vector can be zero even though one of its components is not zero.
  3. C)  The magnitude of a vector is independent of the coordinate system used.
  4. D)  Even though two vectors have unequal magnitudes, it is possible that their vector

    sum is zero.

  5. E)  Rotating a vector about an axis passing through the tip of the vector does not

    change the vector.

Answer: C

11)

12) If A – B = 0, then the vectors A and B have equal magnitudes and are directed in 12) the opposite directions from each other.

A) True B) False Answer: B

13) Under what condition is | A – B | = A + B? 13) A) Vectors A and B are in perpendicular directions.

B) The magnitude of vector B is zero.

C) Vectors A and B are in opposite directions.

D) Vectors A and B are in the same direction. E) The statement is never true.

Answer: C

2

14) If A > B, under what condition is | A – B | = A – B? 14) A) Vectors A and B re in perpendicular directions.

B) Vectors A and B are in the same direction.

C) Vectors A and B are in opposite directions. D) The statement is never true.

E) The statement is always true. Answer: B

SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question.

15) For the vectors shown in the figure, express vector S in terms of vectors M 15) and N.

Answer: S =M -N
MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question.

  1. 16)  The magnitude of a vector can never be less than the magnitude of one of its 16) components.

    A) True B) False Answer: A

  2. 17)  If the magnitude of vector A is less than the magnitude of vector B , then the x 17) component of A is less than the x component of B .

A) True Answer: B

B) False

3

18) If the eastward component of vector A is equal to the westward component of vector 18) B and their northward components are equal. Which one of the following statements

about these two vectors is correct?
A) Vector A is perpendicular to vector B .

B) Vector A is parallel to vector B .
C) Vectors A and B point in opposite directions.
D) The magnitude of vector A is equal to the magnitude of vector B .

E) The magnitude of vector A is twice the magnitude of vector B . Answer: D

19) If all the components of a vector are equal to 1, then that vector is a unit vector. 19) A) True B) False

Answer: B

20) If the dot product of two nonzero vectors is zero, the vectors must be perpendicular to 20) each other.

A) True B) False Answer: A

21) If two nonzero vectors point in the same direction, their dot product must be zero. 21) A) True B) False

Answer: B

22) The value of the dot product of two vectors depends on the particular coordinate 22) system being used.

A) True B) False Answer: B

23) If two vectors are perpendicular to each other, their cross product must be zero. 23) A) True B) False

Answer: B

24) If two vectors point in opposite directions, their cross product must be zero. 24) A) True B) False

Answer: A
25) If A and B are nonzero vectors for which A · B = 0, it must follow that 25)

A)|A × B | = 1.

C) | A × B | = AB. Answer: C

B) A is parallel to B . D) A × B = 0.

4

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank Physics Principles with Applications 7th Edition Giancoli By

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0321625927, ISBN-13: 9780321625922

University Physics with Modern Physics 14th Edition By Young - Test Bank

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0133977981 ISBN-10: 0133977986 Authors: Young, Freedman Edition: 14th Edition Publisher: Pearson Copyright: 2016

Test Bank For Inquiry into Physics 8th Edition by Vern J. Ostdiek

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1337879665  ISBN-13: 9781337879668

Test Bank For Physics of Everyday Phenomena 9Th edition By W,Thomas

$40.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN10: 1259894002, ISBN13: 9781259894008

 

 

Product has been added to your cart