United States Health Care System Combining Business Health And Delivery3rd Ed by Anne Austin Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10: 0134297792, ISBN-13: 9780134297798
Authors: Anne Austin
Publisher: pearson

In Stock

$14.00

Compare

United States Health Care System Combining Business Health And Delivery3rd Ed by Anne Austin

Table of Contents

PART ONE: OVERVIEW AND PAYMENT
1. Health and Care in America
2. The Business Side of Health Care
3. The Payment Process: Insurance and Third-Party Payers
4. The Payment Process: Government Payment Programs
PART TWO: EMPLOYMENT IN HEALTH CARE
5. Health Care Providers: Physicians and Nurses
6. Other Clinical and Non-Clinical Health Care Providers
PART THREE: THE DELIVERY SYSTEMS
7. Offices, Clinics, and Hospitals
8. Aging in America
9. Mental Health Services: A Combination of Systems
10. The Public Health System: The Government’s Role
PART FOUR: HEALTH CARE INDUSTRY AND ISSUES
11. Medical Technology, Pharmaceuticals, and Pharmacological Research
12. Health Care Research and Prevention
13. Cultural Competency, Health Literacy, and Health Care Ethics
14. International Health Care

The U.S. Health Care System, 3e (Austin)

Chapter 1   Health and Care in America

1) The medical model includes all of the following, EXCEPT

A) illness and disease require treatment

B) focus is diagnosis

C) focus is on disease prevention

D) focus is on treatment

Answer:  C

2) In the two decades following 2010, millions of Americans will reach age 65. This concerns the health care industry because

A) men are living longer and will outpace women; thus, there will be a need for increased services for men

B) of the exodus of experienced health care professionals

C) the generation after the baby boomers will overwhelm the health care system

D) there will be an increased need for geriatric care

Answer:  D

3) According to the 2014 National Health Interview Survey, who is more likely to suffer from poor health?

A) A person with a college degree

B) A person who has graduated from high school

C) An individual with a yearly income of $85,000

D) An individual with a yearly income of $20,000

Answer:  C

4) The Centers for Disease Control and Prevention do all the following, EXCEPT

A) survey Americans about their health

B) collect health statistics

C) report the leading causes of death

D) monitor hospital compliance with HIPAA

Answer:  D

5) Focus areas of Healthy People 2020 and patterns of disease in the population direct research efforts. Research can be directed at all of the following, EXCEPT

A) cure

B) control

C) prevention

D) elimination

Answer:  D

6) What was the leading cause of death in 2012?

A) Suicide

B) Diabetes

C) Heart disease

D) Pneumonia/flu

Answer:  C

7) All of the following occupations are expected to increase by more than 40% by 2022, EXCEPT

A) sonographers

B) medical secretaries

C) home care aides

D) occupational therapy assistants

Answer:  B

8) Health care employment continues to grow for all of the following reasons, EXCEPT

A) managing costs

B) advances in medical technology

C) aging population

D) inability to automate many functions

Answer:  D

9) In 2013, the U.S. spent ________ on health expenditures.

A) $2.5 billion

B) $50 billion

C) $2.9 trillion

D) $50 trillion

Answer:  C

10) Which statement does NOT describe health care?

A) It accounts for the largest percentage of the gross domestic product.

B) It is one of the fastest growing industries in the United States.

C) It is the process of providing care to individuals to maintain and improve their physical and mental well-being.

D) It is an industry.

Answer:  A

11) The study of disease and death in a population is called

A) microbiology

B) epidemiology

C) anthropology

D) sociology

Answer:  B

12) Two parameters that usually result in an indication of excellent health are

A) genetics and education

B) genetics and income

C) education and income

D) profession and income

Answer:  C

13) All of the following are types of health care facilities, EXCEPT

A) a physician’s office

B) an HMO

C) a long-term-care facility

D) a hospital

Answer:  B

14) Which is TRUE regarding long-term care?

A) Only those 65 and older are eligible.

B) The majority of care is provided in nursing homes.

C) In 2012, more than 4 trillion people received services.

D) All age groups are eligible for services.

Answer:  D

15) The term LTC means providing health care services to an individual for more than

A) 30 days

B) 60 days

C) 90 days

D) 180 days

Answer:  C

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Primary Care: Interprofessional Collaborative Practice 6th Edition

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323570152 ISBN-10: 0323570151

Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323370813 ISBN-10: 0323370810

Test Bank For Principles And Applications of Assessment in Counseling 5th Edition by Susan C. Whiston

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1305271487 ISBN-10: 1305271483

MEDICAL ETHICS ACCOUNTS OF GROUND-BREAKING CASES, 7E GREGORY E. PENCE TEST BANK

$30.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download By: Gregory Pence ISBN-10: 0078038456 ISBN-13: 9780078038457 Language: English Authors: Gregory Pence Publisher: McGraw-Hill Education

Test Bank For An Introduction To Brain And Behavior 5Th Ed By Kolb

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1464106019 ISBN-10: 1464106010

Test Bank For The Human Body in Health and Illness 5th Edition By Herlihy

$45.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323353541 ISBN-13: 978-0323353540

Test Bank For The Human Body In Health And Illness 4th Edition by Barbara Herlihy

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1416068426 ISBN-10: 1416068422

 

 

Product has been added to your cart