Understanding Psychology 14Th Edition By Robert Feldmen -Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN10: 1260194523, ISBN13: 9781260194524
Publisher: McGraw-Hill Education
Edition:14

In Stock

$23.00

Compare
SKU:000786000698

Understanding Psychology 14Th Edition By Robert Feldmen – Test Bank

Table of Contents

Chapter 1: Introduction to Psychology
MODULE 1: Psychologists at Work
MODULE 2: A Science Evolves: The Past, the Present, and the Future
MODULE 3: Psychology’s Key Issues and Controversies

Chapter 2: Psychological Research
MODULE 4: The Scientific Method
MODULE 5: Conducting Psychological Research
MODULE 6: Critical Research Issues

Chapter 3: Neuroscience and Behavior
MODULE 7: Neurons: The Basic Elements of Behavior
MODULE 8: The Nervous System and the Endocrine System: Communicating Within the Body
MODULE 9: The Brain

Chapter 4: Sensation and Perception
MODULE 10: Sensing the World Around Us
MODULE 11: Vision: Shedding Light on the Eye
MODULE 12: Hearing and the Other Senses
MODULE 13: Perceptual Organization: Constructing Our View of the World

Chapter 5: States of Consciousness
MODULE 14: Sleep and Dreams
MODULE 15: Hypnosis and Meditation
MODULE 16: Drug Use: The Highs and Lows of Consciousness

Chapter 6: Learning
MODULE 17: Classical Conditioning
MODULE 18: Operant Conditioning
MODULE 19: Cognitive Approaches to Learning

Chapter 7: Memory
MODULE 20: The Foundations of Memory
MODULE 21: Recalling Long-Term Memories
MODULE 22: Forgetting: When Memory Fails

Chapter 8: Cognition and Language
MODULE 23: Thinking and Reasoning
MODULE 24: Problem Solving
MODULE 25: Language

Chapter 9: Intelligence
MODULE 26: What Is Intelligence?
MODULE 27: Variations in Intellectual Ability
MODULE 28: Group Differences in Intelligence: Genetic and Environmental Determinants

Chapter 10: Motivation and Emotion
MODULE 29: Explaining Motivation
MODULE 30: Human Needs and Motivation: Eat, Drink, and Be Daring
MODULE 31: Understanding Emotional Experiences

Chapter 11: Sexuality and Gender
MODULE 32: Gender and Sex
MODULE 33: Understanding Human Sexual Response: The Facts of Life
MODULE 34: The Diversity of Sexual Behavior

Chapter 12: Development
MODULE 35: Nature and Nurture: The Enduring Developmental Issue
MODULE 36: Prenatal Development: Conception to Birth
MODULE 37: Infancy and Childhood
MODULE 38: Adolescence: Becoming an Adult
MODULE 39: Adulthood

Chapter 13: Personality
MODULE 40: Psychodynamic Approaches to Personality
MODULE 41: Trait, Learning, Biological and Evolutionary, and Humanistic Approaches to Personality
MODULE 42: Assessing Personality: Determining What Makes Us Distinctive

Chapter 14: Health Psychology: Stress, Coping, and Well-Being
MODULE 43: Stress and Coping
MODULE 44: Psychological Aspects of Illness and Well-Being
MODULE 45: Promoting Health and Wellness

Chapter 15: Psychological Disorders
MODULE 46: Normal Versus Abnormal: Making the Distinction
MODULE 47: The Major Psychological Disorders
MODULE 48: Psychological Disorders in Perspective

Chapter 16: Treatment of Psychological Disorders
MODULE 49: Psychotherapy: Psychodynamic, Behavioral, and Cognitive Approaches to Treatment
MODULE 50: Psychotherapy: Humanistic, Interpersonal, and Group Approaches to Treatment
MODULE 51: Biomedical Therapy: Biological Approaches to Treatment

Chapter 17: Social Psychology
MODULE 52: Attitudes and Social Cognition
MODULE 53: Social Influence and Groups
MODULE 54: Prejudice and Discrimination
MODULE 55: Positive and Negative Social Behavior

EPILOGUE: Diversity, Culture, Conflict, and Cooperation
MHE CONNECT: McGraw-Hill Education Psychology APA Documentation Style Guide

Understanding Psychology 14Th Edition By Robert Feldmen – Test Bank

Understanding Psychology, 14e (Feldman)

Chapter 2   Psychological Research

1) The approach used by psychologists to systematically acquire knowledge and understanding about behavior and other phenomena of interest is called

A) the trial and error method.

B) the informed speculation method.

C) the scientific method.

D) the educated guessing method.

Answer:  C

Difficulty: 1 Easy

Section:  4: The Scientific Method

Topic:  Scientific Method

Learning Objective:  Summarize the scientific method.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

2) Which of the following is the first step in the scientific method?

A) formulating an explanation

B) identifying questions of interest

C) communicating the findings

D) carrying out research designed to support or refute the explanation

Answer:  B

Difficulty: 1 Easy

Section:  4: The Scientific Method

Topic:  Scientific Method

Learning Objective:  Summarize the scientific method.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

3) After identifying the question of interest, which is the next step in the scientific method?

A) formulating an explanation

B) evaluating the findings

C) communicating the findings

D) carrying out research designed to support or refute the explanation

Answer:  A

Difficulty: 1 Easy

Section:  4: The Scientific Method

Topic:  Scientific Method

Learning Objective:  Summarize the scientific method.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

4) Which of the following sequences correctly arranges the steps in the scientific method from first to last?

A) identify problem → formulate explanation → carry out research → communicate findings

B) carry out research → formulate explanation → identify problem → communicate findings

C) identify problem → carry out research → formulate explanation → communicate findings

D) carry out research → identify problem → formulate explanation → communicate findings

Answer:  A

Difficulty: 1 Easy

Section:  4: The Scientific Method

Topic:  Scientific Method

Learning Objective:  Summarize the scientific method.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

5) Frederico is presenting the outcomes of an experiment he conducted in a talk at a regional psychology conference. Frederico is engaged in the ________ step of the scientific method, namely ________.

A) first; communicating results

B) first; formulating an explanation

C) last; communicating findings

D) last; formulating an explanation

Answer:  C

Difficulty: 2 Medium

Section:  4: The Scientific Method

Topic:  Scientific Method

Learning Objective:  Summarize the scientific method.

Bloom’s:  Apply

Accessibility:  Keyboard Navigation

6) The development of a hypothesis occurs in which of the following steps of the scientific method?

A) formulating an explanation

B) identifying questions of interest

C) communicating the findings

D) carrying out research designed to support or refute the explanation

Answer:  A

Difficulty: 1 Easy

Section:  4: The Scientific Method

Topic:  Scientific Method

Learning Objective:  Summarize the scientific method.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

7) Cheng is conducting a research study on the effects of speech defects. As part of his research, he is devising an operational definition of nervousness. Which of the following steps of the scientific method is he at?

A) formulating an explanation

B) carrying out research designed to support or refute the explanation

C) communicating the findings

D) identifying questions of interest

Answer:  B

Difficulty: 3 Hard

Section:  4: The Scientific Method

Topic:  Scientific Method

Learning Objective:  Summarize the scientific method.

Bloom’s:  Apply

Accessibility:  Keyboard Navigation

8) Collection and analysis of data is done in which of the following steps of the scientific method?

A) formulating an explanation

B) identifying questions of interest

C) communicating the findings

D) carrying out research designed to support or refute the explanation

Answer:  D

Difficulty: 1 Easy

Section:  4: The Scientific Method

Topic:  Scientific Method

Learning Objective:  Summarize the scientific method.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

9) Olivia is a psychologist. She wants to use the scientific method to systematically acquire knowledge and understanding about behavior. With which of the following steps should she start?

A) formulating an explanation

B) identifying questions of interest for research based on prior research findings

C) communicating her findings

D) carrying out research designed to support or refute the explanation

Answer:  B

Difficulty: 2 Medium

Section:  4: The Scientific Method

Topic:  Scientific Method

Learning Objective:  Summarize the scientific method.

Bloom’s:  Understand

Accessibility:  Keyboard Navigation

10) ________ are broad explanations and predictions concerning phenomena of interest.

A) Theories

B) Hypotheses

C) Operational definitions

D) Suppositions

Answer:  A

Difficulty: 1 Easy

Section:  4: The Scientific Method

Topic:  Theories

Learning Objective:  Distinguish between theory and hypothesis.

Bloom’s:  Remember

Accessibility:  Keyboard Navigation

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Abnormal Child Psychology 7th Edition Mash Test Bank

$22.50
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Edition:7 Genres:Health, Medical, Hospital, Fitness, Science, Psychology Author : Eric J. Mash, David A. Wolfe Publisher: Cengage Higher Education ISBN:1337624268 ISBN :9781337624268y

Test Bank for Psychology Themes and Variations 10th Edition by Weiten

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1305498208, ISBN-13: 9781305498204 Author: by Wayne Weiten Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning

Test Bank for Abnormal Psychology, 14th Edition By Ann M. Kring, Sheri L. Johnson

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN: 9781119395232

Work in the 21st Century: An Introduction to Industrial and Organizational Psychology, 4th Edition Test Bank

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1118291207 ISBN-10: 9781118291207 Author: Frank J. Landy, Jeffrey M. Conte Publisher ‏ : ‎ Wiley Edition: 4th

Test Bank for The Personality Puzzle 7th Edition By David C. Funder

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0393265149 ISBN-10: 9780393265149

Test Bank For The Psychology Of Sex And Gender 1st Edition by Jennifer Katherine Bosson

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1506331324 ISBN-10: 1506331327

 

 

Product has been added to your cart