Understanding Pathophysiology, 6th Edition Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
Chapters: 42
Format: PDF
ISBN-13: 978-0323354097
ISBN-10: 0323354092
Publisher: Mosby
Authors: Sue E. Huether, Kathryn L. McCance

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $15.00.

Compare
SKU:000786000613

Understanding Pathophysiology, 6th Edition Test Bank

Table of Contents

PART ONE: BASIC CONCEPTS OF PATHOPHYSIOLOGY

Unit 1: The Cell 

1. Cellular Biology
2. Genes and Genetic Diseases

3. Epigenetics and Disease (NEW)

 4. Altered Cellular and Tissue Biology
5. Fluids and Electrolytes, Acids and Bases

Unit 2: Mechanisms of Self-Defense 

6. Innate Immunity: Inflammation and Wound Healing
7. Adaptive Immunity
8.  Infection and Defects in Mechanisms of Defense
9. Stress and Disease

Unit 3: Cellular Proliferation: Cancer 

10. Biology of Cancer
11. Cancer Epidemiology
12. Cancer in Children and Adolescents

PART TWO: BODY SYSTEMS AND DISEASES

Unit 4: The Neurologic System

 
13. Structure and Function of the Neurologic System
14. Pain, Temperature, Sleep, and Sensory Function 15. Alterations in Cognitive Systems, Cerebral Hemodynamics and Motor Function
16. Disorders of the Central and Peripheral Nervous Systems and Neuromuscular Junction
17. Alterations of Neurologic Function in Children

Unit 5: The Endocrine System 

18. Mechanisms of Hormonal Regulation
19. Alterations of Hormonal Regulation

Unit 6: The Hematologic System 

20. Structure and Function of the Hematologic System
21. Alterations in Hematologic Function
22. Alterations of Hematologic Function in Children

 

Unit 7: The Cardiovascular and Lymphatic Systems 

23. Structure and Function of the Cardiovascular and Lymphatic Systems
24. Alterations of Cardiovascular Function
25. Alterations of Cardiovascular Function in Children

Unit 8: The Pulmonary System 

26. Structure and Function of the Pulmonary System 27. Alterations of Pulmonary Function
28. Alterations of Pulmonary Function in Children

Unit 9: The Renal and Urologic Systems 

29. Structure and Function of the Renal and Urologic Systems
30. Alterations of Renal and Urinary Tract Function
31. Alterations of Renal and Urinary Tract Function in Children

Unit 10: The Reproductive Systems 

32. Structure and Function of the Reproductive Systems
33. Alterations of the Female Reproductive System
34. Alterations of the Male Reproductive System

Unit 11: The Digestive System 

35. Structure and Function of the Digestive System
36. Alterations of Digestive Function
37. Alterations in Digestive Function in Children

Unit 12: The Musculoskeletal and Integumentary Systems 

38. Structure and Function of the Musculoskeletal System
39. Alterations of Musculoskeletal Function 40. Alterations of Musculoskeletal Function in Children
41. Structure, Function, and Disorders of the Integument
42. Alterations of the Integument in Children

Chapter 01: Cellular Biology

Huether & McCance: Understanding Pathophysiology, 6th Edition Test Bank

MULTIPLE CHOICE
1. A student is observing a cell under the microscope. It is observed to have supercoiled DNA
with histones. Which of the following would also be observed by the student?
a. A single circular chromosome
b. A nucleus
c. Free-floating nuclear material
d. No organelles
ANS: B
The cell described is a eukaryotic cell, so it has histones and a supercoiled DNA within its
nucleus; thus, the nucleus should be observed. A single circular chromosome called a
prokaryote contains free-floating nuclear material but has no organelles.
REF: p. 2
2. A nurse is instructing the staff about cellular functions. Which cellular function is the nurse
describing when an isolated cell absorbs oxygen and uses it to transform nutrients to energy?
a. Metabolic absorption
b. Communication
c. Secretion
d. Respiration
ANS: D
The cell’s ability to absorb oxygen is referred to as respiration while its communication ability
involves maintenance of a steady dynamic state, metabolic absorption provides nutrition, and
secretion allows for the synthesizing of new substances.
REF: p. 2
3. A eukaryotic cell is undergoing DNA replication. In which region of the cell would most of
the genetic information be contained?
a. Mitochondria
b. Ribosome
c. Nucleolus
d. Nucleus Cytoplasm
ANS: C
The region of the cell that contains genetic material, including a large amount of ribonucleic
acid, most of the DNA, and DNA-binding proteins, is the nucleolus, which is located within
the cell’s nucleus. Mitochondria is associated with cellular respiration, while ribosomes are
involved with protein manufacturing. Cytoplasm is a fluid filling that is a component of the
cell.
REF: p. 2
4. Which of the following can remove proteins attached to the cell’s bilayer by dissolving the
layer itself?
a. Peripheral membrane proteins
b. Integral membrane proteins
c. Glycoproteins
d. Cell adhesion molecules
ANS: B
Proteins directly attached to the membrane bilayer can be removed by the action of integral
membrane proteins that dissolve the bilayer. Peripheral membrane proteins reside at the
surface while cell adhesion molecules are on the outside of the membrane. Glycoprotein
marks cells and does not float.
REF: p. 7
5. Which of the following can bind to plasma membrane receptors?
a. Oxygen
b. Ribosomes
c. Amphipathic lipids
d. Ligands
ANS: D
Ligands are the only specific molecules that can bind with receptors on the cell membrane.
REF: p. 9
6. A nurse is reviewing a report from a patient with metastatic cancer. What alternation in the
extracellular matrix would support the diagnosis of metastatic cancer?
a. Decreased fibronectin
b. Increased collagen
c. Decreased elastin
d. Increased glycoproteins
ANS: A
Only a reduced amount of fibronectin is found in some types of cancerous cells, allowing
them to travel or metastasize.
REF: p. 10
7. Which form of cell communication is used to relate to other cells in direct physical contact?
a. Cell junction
b. Gap junction
c. Desmosome
d. Tight junction
ANS: A
Cell junctions hold cells together and permit molecules to pass from cell to cell.
Gap junctions allow for cellular communication between cells. Neither desmosomes nor tight
junctions are associated with cellular communication.
REF: p. 11
8. Pancreatic beta cells secrete insulin, which inhibits secretion of glucagon from neighboring
alpha cells. This action is an example of which of the following signaling types?
a. Paracrine
b. Autocrine
c. Neurohormonal
d. Hormonal
ANS: A
Paracrine signaling involves the release of local chemical mediators that are quickly taken up,
destroyed, or immobilized, as in the case of insulin and the inhibition of the secretion of
glucagon. None of the other options involve signaling that is associated with a local chemical
mediator like insulin.
REF: p. 12
9. In cellular metabolism, each enzyme has a high affinity for a:
a. solute.
b. substrate.
c. receptor.
d. ribosome.
ANS: B
Each enzyme has a high affinity for a substrate, a specific substance converted to a product of
the reaction. Cellular metabolism is not dependent on an attraction between an enzyme and
any of the remaining options.
REF: p. 16
10. An athlete runs a marathon, after which his muscles feel fatigued and unable to contract. The
athlete asks the nurse why this happened. The nurse’s response is based on the knowledge that
the problem is result of a deficiency of:
a. GTP
b. AMP
c. ATP
d. GMP
ANS: C
When ATP is deficient, impaired muscle contraction results. None of the other options are
involved in muscle contraction.
REF: p. 16
11. Which phase of catabolism produces the most ATP?
a. Digestion
b. Glycolysis
c. Oxidation
d. Citric acid cycle
ANS: D
While some ATP is produced during the oxidation and glycolysis phases, most of the ATP is

generated during the citric acid cycle. Digestion does not produce any ATP.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $14.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Test bank For Community Public Health Nursing 7th Edition by Nies

Original price was: $55.00.Current price is: $14.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323528948
  • ISBN-10: 0323528945
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Authors: Mary A. Nies, Melanie McEwen
  • Publisher: ‎ Saunders

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Understanding Pathophysiology 7th Edition Huether Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $15.00.
(0 Reviews)
  • Chapters: 44
  • Format: PDF
  • ISBN-13: 978-0323639088
  • ISBN-10: 0323639089
  • Publisher: Mosby
  • Authors: Sue E. Huether, Kathryn L. McCance

Family Practice Guidelines 5th Edition Cash Glass Mullen Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $21.50.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 23 Format: PDF ISBN-13: 978-0826135834 ISBN-10: 0826135838 Publisher: ‎Springer Publishing Company Authors: Jill C. Cash, Cheryl A. Glass, Jenny Mullen

 

 

Product has been added to your cart