Understanding And Managing Organizational Behavior 6th Edition by Jennifer M. George – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 978-0136124436 ISBN-10: 0136124437

In Stock

$22.00

Compare
SKU:000786000548

Understanding And Managing Organizational Behavior 6th Edition by Jennifer M. George – Test Bank

Chapter 1: Introduction to Organizational Behavior

PART 1: INDIVIDUALS IN ORGANIZATIONS
Chapter 2: Individual Differences: Personality and Ability
Chapter 3: Values, Attitudes, and Moods and Emotions
Chapter 4: Perception, Attribution, and the Management of Diversity
Chapter 5: Learning and Creativity
Chapter 6: The Nature of Work Motivation
Chapter 7: Creating a Motivating Work Setting
Chapter 8: Pay, Careers, and Changing Employment Relationships
Chapter 9: Managing Stress and Work-Life Balance

PART 2: GROUP AND TEAM PROCESSES
Chapter 10: The Nature of Work Groups and Teams
Chapter 11: Effective Work Groups and Teams
Chapter 12: Leaders and Leadership
Chapter 13: Power, Politics, Conflict, and Negotiation
Chapter 14: Communicating Effectively in Organizations
Chapter 15: Decision Making and Organizational Learning

PART 3: ORGANIZATIONAL PROCESSES
Chapter 16: Organizational Design and Structure
Chapter 17: Organizational Culture and Ethical Behavior
Chapter 18: Organizational Change and Development

Understanding and Managing Organizational Behavior, 6e (George/Jones)

Chapter 2   Individual Differences: Personality and Ability

1) Research has demonstrated that personality influences career choice and job satisfaction.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 39

Topic:  The Nature of Personality

Skill:  conceptual

Objective:  Understand the nature of personality and how it is determined by both nature and nurture.

2) Personality is the pattern of relatively enduring ways in which a person feels, thinks, and behaves.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 38

Topic:  The Nature of Personality

Skill:  conceptual

Objective:  Understand the nature of personality and how it is determined by both nature and nurture.

3) Personality is determined partially by nature (life experiences) and partially by nurture (biological heritage).

Answer:  FALSE

Explanation:  Personality is partially determined by nature, or biological heritage. The other half of personality is influenced by nurture, or life experiences.

Diff: 2      Page Ref: 39

Topic:  The Nature of Personality

Skill:  conceptual

Objective:  Understand the nature of personality and how it is determined by both nature and nurture.

4) Approximately 50 percent of the variation we observe in people’s personalities can be attributed to genetic factors.

Answer:  TRUE

Diff: 3      Page Ref: 39

Topic:  The Nature of Personality

Skill:  conceptual

Objective:  Understand the nature of personality and how it is determined by both nature and nurture.

5) Researchers have identified the specific set of genes that a person is born with that determine personality. 

Answer:  FALSE

Explanation:  Although specific genes for personality have not yet been identified, psychologists have studied identical twins in an attempt to discover the extent to which personality is inherited. 

Diff: 2      Page Ref: 39

Topic:  The Nature of Personality

Skill:  conceptual

Objective:  Understand the nature of personality and how it is determined by both nature and nurture.

6) Over periods of time ranging from five to ten years, a person’s personality is quite unstable.

Answer:  FALSE

Explanation:  Personality is quite stable over periods of time ranging from five to ten years. 

Diff: 2      Page Ref: 39

Topic:  The Nature of Personality

Skill:  conceptual

Objective:  Understand the nature of personality and how it is determined by both nature and nurture.

7) Managers should view employees’ personalities as relatively fixed in the short run.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 39

Topic:  The Nature of Personality

Skill:  conceptual

Objective:  Understand the nature of personality and how it is determined by both nature and nurture.

8) Constraints and pressures in the workplace do not affect a person’s attitudes and behaviors on the job.

Answer:  FALSE

Explanation:  Constraints and pressures in the workplace can force people to behave in certain ways, regardless of their personalities.

Diff: 2      Page Ref: 40

Topic:  The Nature of Personality

Skill:  conceptual

Objective:  Understand the nature of personality and how it is determined by both nature and nurture.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For An Introduction To Business Ethics 6Th Edition By Joseph DesJardins

$24.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1259922664 ISBN-10: 1259922669

The Management of Strategy Concepts International Edition 10th Edition by R. Duane Ireland - Test Bank

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1133584691, ISBN-13: 9781133584698

Nonprofit Management Principles And Practice 4th Edition By Worth - Test Bank

$10.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 9781483375991 ISBN-13: 978-1483375991 Publisher ‏ : ‎ SAGE Publications, Inc; 4th edition Author: Michael J. Worth

Test Bank For Cornerstones of Cost Management 2nd Edition by Don R. Hansen, Maryanne M. Mowen

$25.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1111824401 ISBN-13: 9781111824402 Authors: Don R. Hansen, Maryanne M. Mowen Published By: Cengage Learning Edition : 2th

Using MIS 9th Edition Kroenke - Test Bank

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10 ‏ : ‎ 0134106784 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134106786 Authors: David Kroenke, Randall Boyle Publisher ‏ : ‎ Pearson

 

 

Product has been added to your cart