Transcultural Nursing Assessment and Intervention, 6th Edition by Joyce Newman Giger – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 978-0323083799 ISBN-10: 032308379X

In Stock

$19.00

Compare
SKU:000786000539

Transcultural Nursing Assessment and Intervention, 6th Edition by Joyce Newman Giger – Test Bank

Giger: Transcultural Nursing, 6th Edition

Giger & Davidhizar’s Culturally Competent Test Bank: NCLEX-RN Review

Chapter 3: Space

MULTIPLE CHOICE

1. Which one of the following nursing actions is most likely to reduce a patient’s anxiety and enhance the patient’s personal security as it relates to the concept of personal space needs?
A Touching the patient before and during procedures
.
B Providing explanations when performing tasks
.
C Making eye contact as much as possible
.
D Reducing the need for the patient to make decisions
.

ANS: B DIF: Cognitive Level: Analysis
KEY: Nursing Process: Evaluation
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance

2. When making patient care assignments that include a female Islamic patient, the nurse knows:
A Sex of the nurse is not pertinent.
.

B Sex of the patient is not pertinent.
.
C The nurse needs to arrange for care by someone of the same sex. .
D Only family members can give care.
.

ANS: C DIF: Cognitive Level: Application KEY: Nursing Process: Intervention
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

3. A nurse in an outpatient clinic is about to interview a culturally diverse client. Which sitting posture during an interview is most neutral and acceptable to people of most cul- tures?
A Legs crossed, leaning slightly backward in chair with one arm extended on the

. desk
B Feet on the floor and upper body leaning slightly forward toward client

.
C One leg crossed and the upper body turned slightly away from client .
D Feet on the floor and arms crossed over chest
.

ANS: B DIF: Cognitive Level: Application KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

4. When planning discharge care for a family with open boundaries, the nurse is aware that this family system:
A Will use available support systems to meet its needs.
.

B Is more prone to crisis, related to increased exposure to stressors. .
C Discourages family members from setting up channels.
.

D Strives to maintain family stability by avoiding outside influences. .

ANS: A DIF: Cognitive Level: Application KEY: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

5. When providing care for clients of different cultural backgrounds, the nurse needs to be careful to avoid:
A Stereotyping.
.

B Socializing.
.
C Enculturation. .
D Assimilation. .

ANS: A DIF:
KEY: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

6. The nurse has determined that space and territoriality are very important to the client from a different culture. What is the best way for the nurse to enter the client’s space in order to deliver nursing care?
A Explain nursing care and procedures before beginning.

.

Cognitive Level: Application

B Avoid touching the client during care.
.
C Keep the curtains pulled around the bed at all times.
.
D Stand at least 8 feet from the bed during client-nurse discussions. .

ANS: A DIF: Cognitive Level: Knowledge KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

7. According to Giger and Davidhizar, which of these zones of interpersonal space is the preferred distance between people other than French Americans and African Americans in the United States?
A 0 to 18 inches

.
B 18 inches to 3 feet
.
C 3 to 6 feet
.
D Greater than 12 feet .

ANS: C DIF: Cognitive Level: Knowledge KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

8. Which of these zones of interpersonal space is usually permitted by family members and friends?
A Intimate zone
.

B Personal zone .
C Social zone
.

D Public zone .

ANS: B
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

$25.00
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Test bank For Community Public Health Nursing 7th Edition by Nies

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323528948
  • ISBN-10: 0323528945
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Authors: Mary A. Nies, Melanie McEwen
  • Publisher: ‎ Saunders

Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank Physical Examination and Health Assessment, 7e (Jarvis) Chapter 1 The Nurse’s Role in Physical Examination and Health Assessment 1) Concerning the definition of health, which of the following statements is true? A) Absolute health is a state characterized by the complete absence of disease. B) Optimal health is a dynamic state of being that represents a lifelong process of becoming. C) Functional health is the ability to perform basic activities of daily living. D) Disease must be present for an individual to be unhealthy.Answer: B Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Explain the relationship between health promotion, risk reduction, and disease prevention and explain how these relate to physical examination and health assessment. Tier Level: 2 2) Physical examination and health assessment are performed primarily to A) diagnose disease states. B) assess an individual’s degree of wellness or illness. C) document findings related to suspected or actual health problems or concerns. D) all of the above.Answer: D Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Summarize purposes for performing physical examination and health assessment. Tier Level: 2 3) Physical examination techniques used to

Test Bank For Advanced Practice Nursing in the Care of Older Adults 2nd Edition Kennedy-Malone

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:0803666616 ISBN-13:9780803666610

 

 

Product has been added to your cart