Test Bank of Microbiology, An Introduction 12th edition by Tortora

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10: 0321929152 ISBN-13: 978-0321929150
Authors: Gerard Tortora, Berdell Funke, Christine Case
Publisher ‏ : ‎ Pearson; 12th edition

In Stock

$20.00

Compare
SKU:000786000827

Test Bank of Microbiology, An Introduction 12th edition by Tortora

Microbiology: An Introduction, 12e, (Tortora)

Chapter 1   The Microbial World and You

1.1   Multiple-Choice Questions

1) Microorganisms are involved in each of the following processes EXCEPT

A) infection.

B) decomposition of organic material.

C) O2 production.

D) food production.

E) smog production.

Answer:  E

Section:  1.1

Bloom’s Taxonomy:  Knowledge

Learning Outcome:  1.1

Global Outcome:  5

2) Each of the following organisms would be considered a microbe EXCEPT

A) yeast.

B) protozoan.

C) bacterium.

D) mushroom.

E) virus.

Answer:  D

Section:  1.1

Bloom’s Taxonomy:  Knowledge

Learning Outcome:  1.3

3) The term used to describe a disease-causing microorganism is

A) microbe.

B) bacterium.

C) virus.

D) pathogen.

E) infection.

Answer:  D

Section:  1.1

Bloom’s Taxonomy:  Knowledge

Learning Outcome:  1.3

4) Common commercial benefits of microorganisms include synthesis of

A) riboflavin.

B) acetone.

C) insulin.

D) aspirin.

E) riboflavin, acetone and insulin.

Answer:  E

Section:  1.1

Bloom’s Taxonomy:  Knowledge

Learning Outcome:  1.1

5) Commercial utilization of microbial products has become increasingly popular due to their environmentally friendly nature. Production of these products which are readily degraded and, thus, non-toxic typically utilizes

A) enzymes.

B) organic acids.

C) organic solvents.

D) soap.

E) alcohol.

Answer:  A

Section:  1.4

Bloom’s Taxonomy:  Application

Learning Outcome:  1.1

6) The formal system for classifying and naming organisms was developed by

A) Robert Koch.

B) Ignaz Semmelweis.

C) Aristotle.

D) Carolus Linnaeus.

E) Louis Pasteur.

Answer:  D

Section:  1.2

Bloom’s Taxonomy:  Knowledge

Learning Outcome:  1.2

7) In the name Staphylococcus aureus, aureus is the

A) genus.

B) domain name.

C) species.

D) kingdom.

E) family name.

Answer:  C

Section:  1.2

Bloom’s Taxonomy:  Comprehension

Learning Outcome:  1.2

8) A prokaryotic cell may possess each of the following cellular components EXCEPT

A) flagella.

B) a nucleus.

C) ribosomes.

D) a cell wall.

E) a cell membrane.

Answer:  B

Section:  1.2

Bloom’s Taxonomy:  Knowledge

ASMcue Outcome:  2.1

Learning Outcome:  1.3

9) Which of the following is NOT associated with viruses?

A) organelles

B) nucleic acid

C) envelope

D) chemical reactions

E) protein coat

Answer:  A

Section:  1.2

Bloom’s Taxonomy:  Comprehension

Learning Outcome:  1.3

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Foundations In Microbiology 9th Edition By Talaro Chess - Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0073522600 ISBN-13: 978-0073522609 Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill Education; 9th edition Authors: y Kathleen Park Talaro, Barry Chess

Test Bank Microbiology Human Perspective 6th Edition by Nester Anderson Roberts

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0077250419 ISBN-13: 978-0077250416 Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill Science/Engineering /Math; 6th edition Authors: Eugene Nester, Denise Anderson, C. Evans Roberts, Jr., Martha Nester

Test Bank of Microbiology, An Introduction 12th edition by Tortora

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0321929152 ISBN-13: 978-0321929150 Authors: Gerard Tortora, Berdell Funke, Christine Case Publisher ‏ : ‎ Pearson; 12th edition

Test Bank for Talaro’s Foundations in Microbiology 11th Edition Barry Chess

$45.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1260259021 ISBN-13: 978-1260259025 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 11th edition Author: Barry Chess

 

 

Product has been added to your cart