Human Relations Interpersonal Job-Oriented Skills 12th Edition DuBrin Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 978-0133506822
ISBN-10: 0133506827

In Stock

$25.00

Compare
SKU:0078600029

Human Relations Interpersonal Job-Oriented Skills 12th Edition DuBrin Test Bank

Human Relations: Interpersonal Job-Oriented Skills, 12e (DuBrin)

Chapter 5   Interpersonal Skills for the Digital Age

5.1   Multiple Choice Questions

1) From an interpersonal-skill standpoint, select a ring tone that might be heard in the office that 

A) is close to a conventional ring tone.

B) is quite loud so as to bring attention to yourself. 

C) plays out a familiar melody.

D) sounds like an alarm to show your importance. 

Answer:  A

LO:  1

AACSB:  Application of knowledge

2) With respect to taking medical or legal calls in the office on your cell phone,

A) keep your cell phone at hand so you can take the call immediately.

B) take the call, but act as if you are angry because your work is interrupted.

C) advise work associates in advance that you might be receiving such a call.

D) politely tell your work associates to stop talking so you can better hear this important call. 

Answer:  C

LO:  1

AACSB:  Interpersonal relations and teamwork

3) If you have to take a cell phone call while interacting with a work associate, it is recommended that you

A) take the call on the spot to avoid wasting time.

B) move about fifteen feet away to take the call.

C) use the speakerphone function so your work associate will understand the importance of the call.

D) invite your work associate to speak to the caller. 

Answer:  B

LO:  1

AACSB:  Interpersonal relations and teamwork

4) When in a vehicle with a coworker during working hours and you are driving, a positive interpersonal skill would be to 

A) avoid using your cell phone for calls or text messaging.

B) send the person with you a text message, just for fun.

C) make repeated calls, using hands-free equipment.

D) use your cell phone only when you have stopped your vehicle for a red light or stop sign.

Answer:  A

LO:  1

AACSB:  Interpersonal relations and teamwork

5) A most likely sign of dependence on a smartphone is 

A) wearing only clothing that has a built-in pouch for a phone.

B) keeping the phone in a briefcase or handbag.

C) including your phone number on your business card and résumé.

D) continuous holding of the phone even when not in use.

Answer:  D

LO:  1

AACSB:  Application of knowledge

6) The concept of an “electronic pet” refers to the idea that

A) many people pay their cell phone bill in preference to buying pet food.

B) many workers now give pet names to their cell phone.

C) cell phones can be equipped with animal-sounding ring tones.

D) many people have a physical attachment to their cell phones. 

Answer:  D

LO:  1

AACSB:  Application of knowledge

7) A point of etiquette to keep in mind when sending e-mail is that 

A) rules of etiquette do not apply to e-mail.

B) the way in which you send a message tells something about you.

C) using line justification is a heavy insult.

D) salutations such as “Dear ________” are now regarded as poor etiquette. 

Answer:  B

LO:  1

AACSB:  Reflective thinking

8) Rafael sends an e-mail insulting the CEO to a coworker in another department. The message is now the property of 

A) Rafael.

B) the recipient.

C) the CEO.

D) the company. 

Answer:  D

LO:  1

AACSB:  Application of knowledge

9) When sending messages from a mobile device such as a smartphone, it is recommended that you

A) hide the fact so you appear to be at your office.

B) state whether you are using company or personal equipment.

C) attach an amusing video from YouTube.

D) inform the receiver to help explain the reason for your terse message.

Answer:  D

LO:  1

AACSB:  Interpersonal relations and teamwork

10) Louise has some very bad news to deliver to a work associate, so she should

A) deliver the message in person.

B) send an e-mail with a black border.

C) use an emoticon symbolizing a frown in her e-mail.

D) send him or her an instant message with an urgent tag.

Answer:  A

LO:  1

AACSB:  Written and oral communication

11) A major problem with sending instant messages to people is that the message

A) usually only makes sense to tech-savvy workers.

B) gives the impression of the sender being disorganized.

C) can be quite disruptive to the other person.

D) is typically in violation of company policy. 

Answer:  C

LO:  1

AACSB:  Interpersonal relations and teamwork

12) Which one of the following is not a recommended technique for participating in a webcam interview?

A) Create an uncluttered area around your computer.

B) Place a bright light behind your back.

C) Dress as if you were having an in-person interview.

D) Place your face about six inches from the computer screen. 

Answer:  B

LO:  1

AACSB:  Written and oral communication

13) Multitasking in the presence of another person or persons can result in a positive display of interpersonal skills when the

A) parties are of equal rank in the organization.

B) parties are of unequal rank in the organization. 

C) parties are working close to each other physically.

D) purpose of the multitasking is to engage in joint problem-solving.

Answer:  D

LO:  1

AACSB:  Interpersonal relations and teamwork

14) Norman suffers from nomophobia and is therefore likely to

A) feel uncomfortable when coworkers refer to his as “Norm.” 

B) feel anxious when he is not using or touching his smartphone. 

C) forget frequently to bring his smartphone to the office.

D) call in sick so he can spend the entire day sending and receiving text messages.

Answer:  B

LO:  1

AACSB:  Application of knowledge

15) A major human relations problem noted with multitasking is that it often

A) creates a strong bond between the receiver and sender of the message.

B) creates an ethical problem for the receiver and sender of the message.

C) trivializes the person with whom the multitasking person is dealing.

D) over-inflates the ego of the person with whom the multitasking person is dealing. 

Answer:  C

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Human Resource Management V2.0 by Laura Portolese Test Bank

$40.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Authors: Portolese Edition: 2nd Edition Publisher: FlatWorld Copyright: 2015

Test Bank For Human Resource Management 9th Edition by Gary Dessler

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0130664928
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0130664921
  • Publisher ‏ : ‎ Pearson College Div; 9th edition (February 22, 2002)

Human Resource Management Gaining A Competitive Advantage 10th Edition Noe by Raymond Andrew Noe - Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1259578127
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259578120
  • Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 10th edition (February 12, 2016)

Human Resources Management in Canada 13th Canadian Edition By Gary Test Bank

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN: 0134005449  -13:9780134005447

Human Resources Management in Canada Canadian 12th Edition Dessler Test Bank

$18.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • Publisher ‏ : ‎ Pearson Education Canada (January 1, 2013)
  • Language ‏ : ‎ English
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0132604868
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0132604864

 

 

Product has been added to your cart