Test bank Human Resource Development 6th Edition by Jon M. Werner

Digital item No Waiting Time Instant Download

Author: Werner
Edition: 6th
ISBN-10: 0538480998
ISBN-13: 978-0538480994

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $30.00.

Compare
SKU:00078600030

Test Bank Human Resource Development 6th Edition by Jon M. Werner

CHAPTER 5—DESIGNING EFFECTIVE HRD PROGRAMS

TRUE/FALSE

1. When designing an HRD program it is often more effective to use objectives developed by an outside vendor rather than developing your own objectives.

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 147

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1

2.A needs assessment if usually very useful in defining an HRD program’s objectives.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 147

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1

3. A train the trainer program is cheap and easy to do.

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 156

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-3

4. A lesson plan is a good idea to use when developing a training program.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 157

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-4

5. People who really know a subject always make great trainers.

ANS: F PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 157

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-3

6. The most commonly used method of training is still the old instructor-led classroom program.

ANS: T PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 161

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-3

7. Executive development programs is the most frequent type of training offered by organizations.

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 162

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-5

8. What day of the week a training program is scheduled to be offered is not a factor in training employees.

ANS: F PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 166

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-6

9. According to the text it is a good idea to decide whether to design or purchase the HRD program before setting the program objectives?

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 147

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1

10. HRD objectives describe the intent and desired result of an HRD program.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 148

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1

11. According to Mager and the text the objective ‘Discuss and illustrate principles and techniques of computer programming is not a good objective.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 149

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1

12. It is easy to write specific behavioral objectives for programs dealing with attitudes and emotions.

ANS: F PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 152

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1

13. Over half of the trainers report saving a lot of money by outsourcing their programs.

ANS: F PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 155

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-2

14. Training competency involves the knowledge and skills needed to design and implement training programs.

ANS: T PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 156

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-4

15. Subject matter expertise refers to the mastery of the subject and of training.

ANS: F PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 155

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-4

16. Trainers who lack subject matter expertise may rely too heavily on books and other training materials.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 156

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-5

17. Alexander consulting group found that an Instructor guide was used by only a small percentage of SMEs.

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 157

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-5

18. A program announcement should include the purpose of the program.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 164

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-6

19. Trainers should be very careful when copying material from others so they do not violate copyright laws.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 165

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-6

20. Scheduling an HRD program when employees are busy with their jobs is the best way to do it.

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 166

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-6

21. According to the text training programs are best conducted on either Monday or Friday.

ANS: F PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 166

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-6

22. Having employees attend training after their normal workday is a very good idea.

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 167

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-6

23. According to Bill West ‘Online is all about design’

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 168

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-6

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Money Banking and Financial Markets 5th Edition Cecchetti

Original price was: $75.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN10: 1259746747, ISBN13: 9781259746741

Test bank Human Resource Development 6th Edition by Jon M. Werner

Original price was: $55.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Author: Werner Edition: 6th ISBN-10: 0538480998 ISBN-13: 978-0538480994

Test Bank For The U.S. Banking System 3rd Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $15.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1285090894 ISBN-10: 1285090896

Test Bank For New Venture Creation International Edition 6th Edition by Kathleen R. Allen

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Understanding Economics International Edition 13th Edition by Russell S. Sobel - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10 ‏ : ‎ 0538756187 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538756181 Publisher ‏ : ‎ South-Western; International ed of 13th revised ed edition (21 May 2010)

Understanding Economics International Edition, 14th Edition by Russell S. Sobel - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Publisher ‏ : ‎ South-Western College Pub; 14th edition (8 May 2012) Language ‏ : ‎ English Paperback ‏ : ‎ 816 pages ISBN-10 ‏ : ‎ 1111971595 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1111971595

Test Bank For The Economics Of Money Banking And Financial Markets 6th Canadian Edition By Mishkin

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0133897389 ISBN-13: 978-0133897388

 

 

Product has been added to your cart