Test Bank for Understanding Nursing Research, 6th Edition, Susan K. Grove, Jennifer R. Gray, Nancy Burns

Digital item No Waiting Time Instant Download
by Susan K. Grove, PhD, RN, ANP-BC, GNP-BC,
Jennifer R. Gray, PhD, RN, FAAN and Nancy Burns,
PhD, RN, FCN, FAANg
ISBN: 9781455772520

In Stock

$25.00

Compare
SKU:000786000690

Test Bank for Understanding Nursing Research, 6th Edition, Susan K. Grove, Jennifer R. Gray, Nancy Burns

1. Introduction to Nursing Research and Evidence-Based Practice
2. Introduction to Quantitative Research
3. Introduction to Qualitative Research
4. Examining Ethics in Nursing Research
5. Research Problems, Purposes, and Hypotheses
6. Understanding and Critically Appraising the Literature Review
7. Understanding Theory and Research Frameworks
8. Clarifying Quantitative Research Designs
9. Examining Populations and Samples in Research
10. Clarifying Measurement and Data Collection in Quantitative Research
11. Understanding Statistics in Research
12. Critical Appraisal of Quantitative and Qualitative Research for Nursing Practice
13. Building an Evidence-Based Nursing Practice
14. Introduction to Outcomes Research
Glossary
Index

MULTIPLE CHOICE

1. Which best describes evidence-based-practice (EBP)?

a.

A combination of best research evidence, clinical expertise, and the needs and values of patients.

b.

A determination of the factors necessary to control patient responses to care.

c.

The development of population care guidelines applicable to all patients.

d.

The utilization of quantitative and qualitative studies to enhance patient outcomes.

ANS: A

Feedback

A

Evidence-based practice evolves from the integration of the best research evidence with clinical expertise and patient needs and values.

B

Studies that attempt to find determinants of patient outcomes are generally experimental or quasi-experimental. They may be used to guide EBP but do not completely define it.

C

EBP is a combination of guidelines and specific patient needs and values.

D

Quantitative and qualitative studies applied to the evaluation of patient outcomes are part of EBP but do not completely define EBP.

PTS: 1 DIF: Cognitive level: Remembering (Knowledge)

REF: p. 3

2. The nurse is collecting data about the sleep patterns of breastfed babies as part of a larger research study. Which research method will the nurse use when collecting data for this study?

a.

Control

b.

Description

c.

Explanation

d.

Prediction

ANS: B

Feedback

A

Control can be described as the ability to write a prescription to produce the desired outcome.

B

Description involves identifying and understanding the nature of nursing phenomena and the relationships among these phenomena. 

C

Explanation clarifies the relationships among phenomena and identifies why certain events occur.

D

Through prediction, the probability of a specific outcome can be estimated in a given situation.

PTS: 1 DIF: Cognitive level: Understanding (Comprehension)

REF: p. 6

3. The nurse is participating in a study and is collecting data identifying the number of obese adults whose parents were also obese or overweight. Which research method is being used in this study?

a.

Control

b.

Description

c.

Explanation

d.

Prediction

ANS: D

Feedback

A

Control indicates the ability to use a prescribed intervention to produce a desired outcome.

B

Description involves identifying and understanding the nature of nursing phenomena and the relationships among these phenomena. 

C

Explanation clarifies the relationships among phenomena and identifies why certain events occur.

D

Through prediction the probability of a specific outcome can be estimated in a given situation. By knowing the percentage of parents of obese adults who were obese, the probability of predicting this may be calculated.

PTS:1DIF:Cognitive level: Applying (Application)

REF: pp. 7-8

4. The nurse reviews a study in which adherence to an asthma action plan is compared among groups of adolescents who received different asthma education. Which research method does this represent?

a.

Control

b.

Description

c.

Explanation

d.

Prediction

ANS: C

Feedback

A

Control indicates the ability to use a prescribed intervention to produce a desired outcome.

B

Description involves identifying and understanding the nature of nursing phenomena and the relationships among these phenomena. 

C

Explanation clarifies the relationships among phenomena and identifies why certain events occur.

D

Through prediction, the probability of a specific outcome can be estimated in a given situation.

PTS:1DIF:Cognitive level: Applying (Application)

REF: p. 7

5. A nurse manager is interested in learning which attitudes among staff nurses may indicate relative risk of needle-stick injuries. To study this, the nurse manager will employ which method of study?

a.

Control

b.

Description

c.

Explanation

d.

Prediction

ANS: D

Feedback

A

Control indicates the ability to use a prescribed intervention to produce a desired outcome.

B

Explanation clarifies the relationships among phenomena and identifies why certain events occur.

C

Description involves identifying and understanding the nature of nursing phenomena and the relationships among these phenomena. 

D

Through prediction, the probability of a specific outcome can be estimated in a given situation.

PTS:1DIF:Cognitive level: Applying (Application)

REF: pp. 7-8

6. Which is the most important result of Florence Nightingale’s data collection and statistical analysis during the Crimean War?

a.

Bringing awareness of the rigors of war to the general public.

b.

Developing a process for statistical analysis and nursing documentation.

c.

Identifying and defining the role of nurses in modern health care.

d.

Using clinical research to evaluate the importance of sanitation, clean drinking water, and adequate nutrition.

ANS: D

Feedback

A

This was not the most important result 

B

This was not the most important result 

C

This was not the most important result

D

Nightingale’s research enabled her to instigate attitudinal, organizational, and social changes, including the military’s approach to the care of the sick and society’s sense of responsibility for testing public water, improving sanitation, and preventing starvation to decrease morbidity and mortality rates.

PTS: 1 DIF: Cognitive level: Understanding (Comprehension)

REF: p. 11

7. The nurse participates in data collection in a study in which two different pain management protocols are used with randomly assigned patients to measure differences in postoperative recovery time. Which method of study is this?

a.

Control

b.

Correlation

c.

Description

d.

Explanation

ANS: A

Feedback

A

Control indicates the ability to use a prescribed intervention to produce a desired outcome.

B

Correlation examines the relationships between different phenomena. 

C

Description involves identifying and understanding the nature of nursing phenomena and the relationships among these phenomena. 

D

Explanation clarifies the relationships among phenomena and identifies why certain events occur.

PTS:1DIF:Cognitive level: Applying (Application)

REF: p. 8

8. The development of nursing theories and conceptual models in the late 1960s and 1970s served to:

a.

determine the effectiveness of nursing interventions.

b.

establish the concept of evidence-based practice.

c.

provide funding for nursing research.

d.

provide direction for nursing research.

ANS: D

Feedback

A

Outcome studies are used to determine the effectiveness of nursing interventions.

B

The concept of EBP was developed in the 1970s and promoted by the ANCC Magnet Designation program.

C

The NINR seeks to provide funding for nursing research.

D

The theories developed in the 1960s and 1970s helped to direct future nursing research.

PTS: 1 DIF: Cognitive level: Understanding (Comprehension)

REF: pp. 11-12

9. Under Ada Sue Hinshaw, the National Institute of Nursing Research (NINR) began to change its focus to:

a.

funding nursing rather than medical research.

b.

evaluating outcomes rather than process studies.

c.

increasing the status and funding for nursing research.

d.

supporting the dissemination of nursing research.

ANS: C

Feedback

A

The change in focus from medical to nursing research came about with the first nursing programs. Specialty nursing organizations today and some nursing researchers still conduct medical research for specific studies.

B

Outcomes research emerged in the 1980s and 1990s to document the effectiveness of health care services.

C

Under Ada Sue Hinshaw, the national Center for Nursing Research (NCNR) changed its name to the NINR to increase the status and funding of nursing research.

D

The NCNR’s purpose was to support the dissemination of nursing research.

PTS: 1 DIF: Cognitive level: Remembering (Knowledge)

REF: pp. 12-13

10. An emphasis of the American Nurses Credentialing Center (ANCC) Magnet Hospital Designation Program for Excellence in Nursing is:

a.

research and development of clinical practice guidelines.

b.

putting qualitative research into practice in clinical settings.

c.

using standard nursing care plans based on outcomes research.

d.

utilizing evidence-based practice in nursing.

ANS: D

Feedback

A

Clinical practice guidelines are a more recent phenomenon, using evidence-based research, expert opinion, and patient needs and values to standardize care.

B

Qualitative research was introduced in the late 1970s to gain insight into the phenomena related to nursing.

C

Outcomes research was important in the 1980s to 1990s to document the effectiveness of health care services.

D

ANCC implemented the Magnet Hospital Designation Program for Excellence in Nursing Service in 1990 that emphasized EBP for nursing.

PTS: 1 DIF: Cognitive level: Remembering (Knowledge)

REF: pp. 12-13

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

$25.00
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank Physical Examination and Health Assessment, 7e (Jarvis) Chapter 1 The Nurse’s Role in Physical Examination and Health Assessment 1) Concerning the definition of health, which of the following statements is true? A) Absolute health is a state characterized by the complete absence of disease. B) Optimal health is a dynamic state of being that represents a lifelong process of becoming. C) Functional health is the ability to perform basic activities of daily living. D) Disease must be present for an individual to be unhealthy.Answer: B Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Explain the relationship between health promotion, risk reduction, and disease prevention and explain how these relate to physical examination and health assessment. Tier Level: 2 2) Physical examination and health assessment are performed primarily to A) diagnose disease states. B) assess an individual’s degree of wellness or illness. C) document findings related to suspected or actual health problems or concerns. D) all of the above.Answer: D Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Summarize purposes for performing physical examination and health assessment. Tier Level: 2 3) Physical examination techniques used to

Test Bank For Advanced Practice Nursing in the Care of Older Adults 2nd Edition Kennedy-Malone

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:0803666616 ISBN-13:9780803666610

Burns and Grove’s The Practice of Nursing Research 8th Edition Gray test bank

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 29 Format: PDF ISBN-13: 978-0323377584 ISBN-10: 9780323377584 Publisher: ‎ Saunders Authors: Jennifer R., Susan K. Grove, Suzanne Sutherland Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank is a great resource for students who want to learn more about Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research. This Test Bank can help students to improve their understanding of the subject matter and prepare for exams. The Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank contains a wealth of information that can be used to improve one’s understanding of Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research. In addition, the Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank can also be used to prepare for exams. This Test Bank is an essential resource for students who want to learn more about Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research.

 

 

Product has been added to your cart