Test bank for Understanding Business 12th Edition by William Nickels

Digital item No Waiting Time Instant Download
Edition :12th
Author James McHugh (Author, Susan McHugh
Publisher:  McGraw
ISBN10: 1259929434
ISBN13: 9781259929434

In Stock

Original price was: $52.00.Current price is: $20.00.

Compare
SKU:000786000643

Test bank for Understanding Business 12th Edition by William Nickels

TABLE OF CONTENTS

PART 1
Business Trends: Cultivating a Business in Diverse, Global Environments
1 Taking Risks and Making Profits within the Dynamic Business Environment
2 Understanding Economics and How It Affects Business
3 Doing Business in Global Markets
4 Demanding Ethical and Socially Responsible Behavior
PART 2
Business Ownership: Starting a Small Business
5 How to Form a Business
6 Entrepreneurship and Starting a Small Business
PART 3
Business Management: Empowering Employees to Satisfy Customers
7 Management and Leadership
8 Structuring Organizations for Today’s Challenges
9 Production and Operations Management
PART 4
Management of Human Resources: Motivating Employees to Produce Quality Goods and Services
10 Motivating Employees
11 Human Resource Management: Finding and Keeping the Best Employees
12 Dealing with Union and Employee–Management Issues
PART 5
Marketing: Developing and Implementing Customer-Oriented Marketing Plans
13 Marketing: Helping Buyers Buy
14 Developing and Pricing Goods and Services
15 Distributing Products
16 Using Effective Promotions
PART 6
Managing Financial Resources
17 Understanding Accounting and Financial Information
18 Financial Management
19 Using Securities Markets for Financing and Investing Opportunities
20 Money, Financial Institutions, and the Federal Reserve
Bonus Chapters
Bonus Chapter A: Working within the Legal Environment A
Bonus Chapter B: Using Technology to Manage Information B
Bonus Chapter C: Managing Risk C
Bonus Chapter D: Managing Personal Finances D

Understanding Business, 12e (Nickels)

Bonus Chapter B  Using Technology to Manage Information

1) Though the types of technology used by businesses have changed over the last several decades, the role of business technology has remained remarkably constant.

Answer:  FALSE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

2) In the 1970s business technology was known as data processing.

Answer:  TRUE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

3) Data and information are two different names for essentially the same thing.

Answer:  FALSE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

4) Information is data that has been processed and organized so that it can be used for managerial decision making.

Answer:  TRUE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

5) During the 1970s, the purpose of data processing was to support the existing business by improving the flow of financial information.

Answer:  TRUE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

6) During the 1970s business technology employees often dealt directly with customers.

Answer:  FALSE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

7) During the 1980s, the role of business technology changed from supporting business to doing business.

Answer:  TRUE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

8) In the late 1980s and early 1990s, businesses began to emphasize finding ways to employ new technologies to improve existing methods of doing business.

Answer:  FALSE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

9) During the 1980s business technology began to emphasize the use of technology to change how business was conducted by introducing new methods.

Answer:  TRUE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

10) Today the role of the chief information officer is to help the business use technology to communicate better with others while offering better service and lower costs.

Answer:  TRUE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

11) In today’s technological environment, the typical chief information officer (CIO) spends the majority of his or her time overcoming glitches and making sure the organization’s information system is up and running.

Answer:  FALSE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

12) Information technology brings work to people instead of requiring people to go to work.

Answer:  TRUE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

13) Business intelligence (BI) changes the traditional flow of information so that the database goes to the individual rather than the individual going to the database.

Answer:  TRUE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

14) In the coming years, successful information management will be more concerned with achieving and maintaining stability and predictability, and less concerned with adapting to change.

Answer:  FALSE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

15) Information technology has changed the staffing and customer relations of businesses.

Answer:  TRUE

Difficulty: 1 Easy

Topic:  Business Technology

Learning Objective:  B-01 Outline the changing role of business technology.

Bloom’s:  Remember

AACSB:  Reflective Thinking

Accessibility:  Keyboard Navigation

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Human Resource Information Systems Basics Applications and Future Directions 3rd Edition by Michael J. Kavanagh -Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank Human Resource Management 5Th Canadian Edition By Sandra Steen

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

Test Bank For An Introduction To Business Ethics 6Th Edition By Joseph DesJardins

Original price was: $55.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1259922664 ISBN-10: 1259922669

The Management of Strategy Concepts International Edition 10th Edition by R. Duane Ireland - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1133584691, ISBN-13: 9781133584698

Nonprofit Management Principles And Practice 4th Edition By Worth - Test Bank

Original price was: $50.00.Current price is: $10.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 9781483375991 ISBN-13: 978-1483375991 Publisher ‏ : ‎ SAGE Publications, Inc; 4th edition Author: Michael J. Worth

Understanding Business 11th Edition by William Nickels -Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:0078023165 ISBN-13:978-0078023163

Understanding Business Strategy Concepts Plus 3rd Edition by R. Duane Ireland - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0538476812 ISBN-10: 0538476818

 

 

Product has been added to your cart