Test Bank For The Legal Environment of Business 12th Edition by by Roger E. Meinersq

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 978-1285428222 ISBN-10: 1285428226

In Stock

$19.00

Compare
SKU:000786000489

Test Bank For The Legal Environment of Business 12th Edition by by Roger E. Meinersq

Multiple Choice

1. The first thing a business with a civil dispute going to litigation must determine is:

a. which court has the power and authority to decide the case b. the lowest settlement it is willing to take

c. how the press will view the case

d. how the case will affect profit margins e. none of the other choices are correct

ANSWER: a

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS: United States Universal DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS: A-Head: The Court Systems

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

2. The U.S. Constitution provides that the judicial power (the court system) is:

a. determined by the Congress establishing such courts as it deems necessary b. determined by the President with the advice and consent of the Senate

c. in one Supreme Court and in lower courts as the Supreme Court may establish d. in one Supreme Court and in lower courts as Congress may establish

e. none of the other choices are correct

ANSWER: d

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS: United States Universal DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS: A-Head: The Court Systems

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

3. The U.S. Constitution provides that the judicial power (the court system) is:

a. determined by the Congress establishing such courts as it deems necessary b. determined by the President with the advice and consent of the Senate

c. in one Supreme Court and in lower courts as the Supreme Court may establish d. in one Supreme Court and in lower courts as the President may establish

e. none of the other choices are correct

ANSWER: e

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS: United States Universal DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS: A-Head: The Court Systems

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

4. The Supreme Court was created:

a. by the Constitution

b. by the Declaration of Independence

c. by England when the U.S. was a colony; it was retained when the nation was formed d. by the Bill of Rights

e. by Congress in 1832

ANSWER: a

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS: United States Universal DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS: A-Head: The Court Systems

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

5. The Supreme Court was created:

a. by the President

b. by the Declaration of Independence

c. by England when the U.S. was a colony; it was retained when the nation was formed d. by the Bill of Rights

e. none of the other choices are correct

ANSWER: e

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS: United States Universal DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS: A-Head: The Court Systems

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

6. The federal court system is a(n)  system:

a. one-level b. executive c. legislative d. three-level e. four-level

ANSWER: d

7. The federal court system is a(n)  system:

a. executive b. single level c. two-level

d. three-level e. four-level

ANSWER: d

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS: United States Universal DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS: A-Head: The Court Systems

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

8. Which of the following are part of the federal court system:

a. U.S. district courts

b. U.S. courts of appeals c. U.S. Supreme Court

d. all of the other specific choices are correct

e. none of the other specific choices are correct

ANSWER: d

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS: United States Universal DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS: A-Head: The Court Systems

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

9. If a federal judge is impeached from office:

a. they keep their salary for life b. they are tried by the Senate c. they are tried by the House

d. the President removes them from office

e. none of the other choices; they may not be impeached

10. If a federal judge is impeached from office:

a. they keep their salary for life b. they are tried by the President c. they are tried by the House

d. the President removes them from office e. none of the other choices are correct

ANSWER: e

POINTS: 1

DIFFICULTY: Moderate

NATIONAL STANDARDS:  United States – BUSPROG: Analytic

STATE STANDARDS: United States Universal DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS: A-Head: The Court Systems

KEYWORDS: Bloom’s: Analysis

11. Federal judges are appointed for a term of:

a. four years

b. seven years c. ten years

d. fourteen years

e. none of the other choices

ANSWER: e

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS: United States Universal DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS: A-Head: The Court Systems

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

12. Federal judges are appointed for:

a. a term of four years b. life

c. a term of ten years

d. a term of fourteen years e. none of the other choices

13. The  guarantees federal judges the right to serve “during good behavior.” a. Bill of Rights

b. Supreme Court c. President

d. Constitution

e. judicial system

ANSWER: d

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS: United States Universal DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS: A-Head: The Court Systems

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

14. Federal judges are nominated by:

a. the Congress b. the Senate

c. the state legislatures d. the President

e. the House of Representatives

ANSWER: d

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS: United States Universal DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS: A-Head: The Court Systems

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

15. Federal judges may be impeached for:

a. treason

b. marital infidelity c. inconsistency

d. refusal to say the Pledge of Allegiance e. none of the other choices are correct

ANSWER: a

16. Federal judges may be impeached for:

a. bribery

b. marital infidelity c. inconsistency

d. refusal to say the Pledge of Allegiance e. none of the other choices are correct

ANSWER:                             a

POINTS:                               1

DIFFICULTY:                      Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS:          United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS:                               A-Head: The Court Systems

KEYWORDS:                        Bloom’s: Knowledge

17. Federal judges may be impeached for:

a. making politically incorrect statements b. marital infidelity

c. inconsistency

d. refusal to say the Pledge of Allegiance e. none of the other choices are correct

ANSWER:                             e

POINTS:                               1

DIFFICULTY:                      Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS:          United States – Universal – DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS:                               A-Head: The Court Systems

KEYWORDS:                        Bloom’s: Knowledge

18. State judges:

a. are elected in non-partisan (no party affiliation) in some states b. are elected in partisan (party) elections in some states

c. are appointed by the governor in some states d. are selected by the legislature in some states e. all of the other choices are correct

ANSWER:                             e

19. State judges can be:

a. elected

b. appointed

c. chosen by a method that mixes the election and appointment processes d. all of the other specific choices can be correct

e. none of the other specific choices are correct

ANSWER: d

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

NATIONAL STANDARDS:  United States BUSPROG: Communication

STATE STANDARDS: United States Universal DISC: AICPA: BB-Legal

TOPICS: A-Head: The Court Systems

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

solution Manual for Business Law in Canada, Eleventh Canadian Edition 11 edition

$30.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0133847136 ISBN-13: 978-0133847130 Publisher ‏ : ‎ Pearson Canada Authors Richard A. Yates, Teresa Bereznicki-Korol, Trevor Clarke (Author) Edition: 11th

Test Bank For The Legal and Regulatory Environment of Business Marisa Pagnattaro 18 Edition

$30.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN10: 1259917126 ISBN13: 9781259917127

Test Bank For The Legal Environment of Business 11th Edition by Roger E. Meiners

$24.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0538473996 ISBN-10: 0538473991

Test Bank For The Legal Environment of Business 12th Edition by by Roger E. Meinersq

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1285428222 ISBN-10: 1285428226

Test Bank For The Legal Environment of Business Text and Cases 9th Edition by Cross

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1285428949 ISBN-10: 9781285428949

 

 

Product has been added to your cart