Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 978-0323370813 ISBN-10: 0323370810

In Stock

$22.00

Compare
SKU:000786000484

Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

MULTIPLE CHOICE

1. Amniocentesis:

a.

Incision of the abdomen

b.

Paracentesis

c.

Surgical puncture to remove fluid from the abdomen

d.

Puncture of the chest region

e.

Surgical puncture to remove fluid from the sac around the embryo

ANS: E REF: p. 79 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

2. Inflammation of lymph tissue in the throat:

a.

Bronchitis

b.

Laryngitis

c.

Pharyngeal

d.

Tonsilitis

e.

Tonsillitis

ANS: E REF: p. 80 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

3. Falling, drooping, prolapse:

a.

-pathy

b.

-ptosis

c.

-trophy

d.

-plasty

e.

-plasm

ANS: B REF: p. 82 OBJ: Define and review suffixes.

4. Blood is held back from an area:

a.

Thrombocyte

b.

Anemia

c.

Ischemia

d.

Hematoma

e.

Hemolysis

ANS: C REF: p. 79 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

5. Death:

a.

neur/o

b.

nephr/o

c.

neutr/o

d.

nucle/o

e.

necr/o

ANS: E REF: p. 77 OBJ: Define and review suffixes.

6. Acromegaly:

a.

Exocrine disorder of bone enlargement

b.

Enlargement of extremities after puberty due to pituitary gland problem

c.

Abnormal growth of bones before puberty

d.

Endocrine gland problem in young children

e.

Fear of extremities (heights)

ANS: B REF: p. 76 | p. 1 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

7. Pain in the ear:

a.

Pleurodynia

b.

Otitis

c.

Otalgia

d.

Osteitis

e.

Neuralgia

ANS: C REF: pp. 77-78 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

8. Continuing over a long period of time:

a.

Chronic

b.

Acute

c.

Chromic

d.

Relapse

e.

Remission

ANS: A REF: p. 85 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

9. Small artery:

a.

Capillary

b.

Arteriole

c.

Venule

d.

Lymph vessel

e.

Blood vessel leading from the heart

ANS: B REF: p. 84 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

10. Instrument to visually examine:

a.

-scope

b.

-scopy

c.

-opsy

d.

-stasis

e.

-tomy

ANS: A REF: p. 83 OBJ: Define and review suffixes.

11. Hernia of the urinary bladder:

a.

Rectocele

b.

Inguinal hernia

c.

Hiatal hernia

d.

Rectalgia

e.

Cystocele

ANS: E REF: p. 86 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

12. Tumor of bone marrow (cancerous):

a.

Myosarcoma

b.

Multiple myeloma

c.

Osteogenic sarcoma

d.

Adenocarcinoma

e.

Metastasis

ANS: B REF: p. 81 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

13. X-ray record of the spinal cord:

a.

Electroencephalogram

b.

Bone scan

c.

Myogram

d.

Myelogram

e.

Electromyogram

ANS: D REF: p. 77 | p. 80 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

14. Berry-shaped (spheroidal) bacteria:

a.

staphyl/o

b.

pneum/o

c.

-cele

d.

strept/o

e.

-cocci

ANS: E REF: p. 77 OBJ: Define and review suffixes.

15. Neutrophil:

a.

Lymphocyte

b.

Polymorphonuclear leukocyte

c.

Monocyte

d.

Mononuclear agranulocyte

e.

Platelet

ANS: B REF: p. 88 OBJ: Identify functions of blood cells.

16. Instrument to record:

a.

-gram

b.

-scopy

c.

-scope

d.

-graph

e.

-graphy

ANS: D REF: p. 80 OBJ: Define and review suffixes.

17. Resembling:

a.

-osis

b.

-eal

c.

lith/o

d.

-oid

e.

-ic

ANS: D REF: p. 85 OBJ: Define and review suffixes.

18. An eosinophil is a/an:

a.

Erythrocyte

b.

Leukocyte

c.

Mononuclear cell

d.

Platelet

e.

Lymphocyte

ANS: B REF: p. 88 OBJ: Identify functions of blood cells.

19. Removal of the voice box:

a.

Larnygectomy

b.

Pharyngotomy

c.

Pharynostomy

d.

Laryngectomy

e.

Trachectomy

ANS: D REF: p. 77 | p. 79 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

20. Angioplasty means:

a.

Pertaining to fat

b.

Fear of extremities

c.

Therapy with chemicals

d.

Surgical puncture of a blood vessel

e.

Surgical repair of a blood vessel

ANS: E REF: p. 76 | p. 82 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

21. A blood cell that produces antibodies:

a.

Erythrocyte

b.

Platelet

c.

Lymphocyte

d.

Monocyte

e.

Basophil

ANS: C REF: p. 88 OBJ: Identify functions of blood cells.

22. The opposite of -malacia is:

a.

-megaly

b.

-sclerosis

c.

-emia

d.

-plasia

e.

-lysis

ANS: B REF: p. 80 | p. 83 OBJ: Define and review suffixes.

23. Excessive development:

a.

Hypoplasia

b.

Dystrophy

c.

Achondroplasia

d.

Morphology

e.

Hypertrophy

ANS: E REF: p. 83 OBJ: Use suffixes to build and define terms.

24. Treatment:

a.

-therapy

b.

-genic

c.

-plasty

d.

-osis

e.

-stasis

ANS: A REF: p. 83 OBJ: Define and review suffixes.

25. Surgical creation of a permanent opening to the outside of the body:

a.

-stomy

b.

-tomy

c.

-ectomy

d.

Section

e.

Resection

ANS: A REF: p. 83 OBJ: Define and review suffixes.

26. Beyond control (spread of a cancerous tumor):

a.

metastesis

b.

metastasis

c.

metastatis

ANS: B REF: p. 83 OBJ: Spell and pronounce terms.

27. Pertaining to the voice box:

a.

larnygeal

b.

laryngeal

c.

laryngel

ANS: B REF: p. 77 | p. 85 OBJ: Spell and pronounce terms.

28. Condition (disease) of the lung:

a.

pneumonia

b.

pneumoneia

c.

pnuemonia

ANS: A REF: p. 77 | p. 84 OBJ: Spell and pronounce terms.

29. Hernia of the urinary bladder:

a.

cytocele

b.

cystocele

c.

cystosele

ANS: B REF: p. 86 OBJ: Spell and pronounce terms.

30. Deficiency in white blood cells:

a.

leukopenia

b.

luekopenia

c.

lucopinea

ANS: A REF: p. 77 | p. 81 OBJ: Spell and pronounce terms.

31. Excessive development:

a.

hypertropy

b.

hypertrophy

c.

hypertrofe

ANS: B REF: p. 83 OBJ: Spell and pronounce terms.

32. Pertaining to the groin:

a.

inguinal

b.

ingiuinal

c.

ingwanal

ANS: A REF: p. 86 OBJ: Spell and pronounce terms.

33. Clotting cell:

a.

platelete

b.

platlet

c.

platelet

ANS: C REF: p. 88 OBJ: Spell and pronounce terms.

34. Incision of a vein:

a.

pilbotomy

b.

phlebotomy

c.

plebotomy

ANS: B REF: p. 77 | p. 83 OBJ: Spell and pronounce terms.

35. Small vein:

a.

venule

b.

vanule

c.

venuel

ANS: A REF: p. 84 OBJ: Spell and pronounce terms.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Primary Care: Interprofessional Collaborative Practice 6th Edition

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323570152 ISBN-10: 0323570151

Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323370813 ISBN-10: 0323370810

Test Bank For Principles And Applications of Assessment in Counseling 5th Edition by Susan C. Whiston

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1305271487 ISBN-10: 1305271483

MEDICAL ETHICS ACCOUNTS OF GROUND-BREAKING CASES, 7E GREGORY E. PENCE TEST BANK

$30.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download By: Gregory Pence ISBN-10: 0078038456 ISBN-13: 9780078038457 Language: English Authors: Gregory Pence Publisher: McGraw-Hill Education

Test Bank For An Introduction To Brain And Behavior 5Th Ed By Kolb

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1464106019 ISBN-10: 1464106010

Test Bank For The Human Body in Health and Illness 5th Edition By Herlihy

$45.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323353541 ISBN-13: 978-0323353540

Test Bank For The Human Body In Health And Illness 4th Edition by Barbara Herlihy

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1416068426 ISBN-10: 1416068422

 

 

Product has been added to your cart