Test Bank for Structure and Function of the Body 14Edition Thibodeau

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10: 0323077226 ISBN-13: 978-0323077224
Publisher ‏ : ‎ Elsevier; 14th edition
Authors: Gary A. Thibodeau, Kevin T. Patton

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $30.00.

Compare
SKU:000786000824

Test Bank for Structure and Function of the Body 14E Thibodeau

Thibodeau & Patton: Structure & Function of the Body, 14th Edition

Chapter 01: An Introduction to the Structure and Function of the Body

Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1.The word derived from two Greek words meaning “a cutting up” is:

a.

physiology

b.

homeostasis

c.

anatomy

d.

dissection

ANS: C DIF: Memorization REF: Page: 1

TOP: Introduction

2.The study of how the body functions is called:

a.

physiology

b.

homeostasis

c.

anatomy

d.

dissection

ANS: A DIF: Memorization REF: Page: 1

TOP: Introduction

3.The correct sequence of the level of organization is:

a.

cellular, chemical, tissue, organ

b.

chemical, cellular, tissue, organ

c.

chemical, cellular, organ, tissue

d.

chemical, tissue, cellular, organ

ANS: B DIF: Memorization REF: Page: 3

TOP: Structural levels of organization

4.The smallest living unit of structure is considered to be at the:

a.

chemical level

b.

cellular level

c.

organ level

d.

tissue level

ANS: B DIF: Memorization REF: Page: 3

TOP: Structural levels of organization

5.The reference position for all body directional terms is the:

a.

anatomical position

b.

prone position

c.

supine position

d.

sitting position

ANS: A DIF: Memorization REF: Page: 5

TOP:Anatomical position

6.The relationship between the knee and the ankle can be described as:

a.

the knee is inferior to the ankle

b.

the knee is distal to the ankle

c.

the knee is proximal to the ankle

d.

both a and b above

ANS: C DIF: Application REF: Page: 5 TOP: Anatomical directions

7.The relationship between the heart and the lungs can be described as:

a.

the heart is distal to the lungs

b.

the heart is medial to the lungs

c.

the heart is lateral to the lungs

d.

both a and c above

ANS: B DIF: Application REF: Page: 5 TOP: Anatomical directions

8.The term most opposite proximal is:

a.

medial

b.

superior

c.

anterior

d.

distal

ANS: D DIF: Memorization REF: Page: 5

TOP: Anatomical directions

9.Because humans walk in an upright position, the two terms that can be used interchangeably are:

a.

posterior and ventral

b.

posterior and inferior

c.

posterior and superficial

d.

posterior and dorsal

ANS: D DIF: Memorization REF: Page: 5

TOP: Anatomical directions

10.The term most opposite medial is:

a.

dorsal

b.

lateral

c.

superficial

d.

none of the above

ANS: B DIF: Memorization REF: Page: 5

TOP: Anatomical directions

11.The relationship between the skin and the muscles can be described as:

a.

the skin is superficial to the muscle

b.

the muscle is superficial to the skin

c.

the muscle is deep to the skin

d.

both a and c above

ANS: D DIF: Memorization REF: Page: 6

TOP: Anatomical directions

12.A cut dividing the body into anterior and posterior portions is called a:

a.

sagittal section

b.

frontal section

c.

transverse section

d.

none of the above

ANS: B DIF: Memorization REF: Page: 7

TOP: Planes or body sections

13.A cut dividing the body into upper and lower portions is called a:

a.

sagittal section

b.

frontal section

c.

transverse section

d.

coronal section

ANS: C DIF: Memorization REF: Page: 7

TOP: Planes or body sections

14.A cut dividing the body into right and left portions is called a:

a.

sagittal section

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Primary Care: Interprofessional Collaborative Practice 6th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323570152 ISBN-10: 0323570151

Test Bank For Principles And Applications of Assessment in Counseling 5th Edition by Susan C. Whiston

Original price was: $65.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1305271487 ISBN-10: 1305271483

Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323370813 ISBN-10: 0323370810

Test Bank For The Human Body In Health And Illness 4th Edition by Barbara Herlihy

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1416068426 ISBN-10: 1416068422

Test Bank For Mosbys Textbook for Nursing Assistants 9th Edition By Sheila A. Sorrentino

Original price was: $75.00.Current price is: $33.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323479154 ISBN-13 ‏ 978-0323479158 Publisher ‏ : ‎ Mosby Inc; Workbook edition Authors: R.N. Sorrentino, Sheila A., Ph.D., R.N. Remmert, Leighann N.

Test Bank for Structure and Function of the Body 14Edition Thibodeau

Original price was: $55.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323077226 ISBN-13: 978-0323077224 Publisher ‏ : ‎ Elsevier; 14th edition Authors: Gary A. Thibodeau, Kevin T. Patton

Test Bank For Mosbys Textbook for Nursing Assistants 7th Edition by Sheila A. Sorrentino

Original price was: $80.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

 

 

Product has been added to your cart