Test Bank For Pharmacology A Patient-Centered Nursing Process Approach 8th Edition-Kee -Hayes

Test Bank for Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach, 8th Edition by Joyce L. Kee and Evelyn R. Hayes prepares you to administer medications safely and effectively with an emphasis on the nursing process, clinical prioritization, and patient teaching in a concise format. Test Bank for Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach, 8th Edition by Joyce L. Kee and Evelyn R. Hayes is a collection of questions helping you to prepare for your exams based on critical thinking skills with the most rational and clinically relevant answers.

Test Bank For Pharmacology A Patient-Centered Nursing Process Approach 8th Edition also provides an overview of how pharmacology is integrated into nursing practice. Test Bank For Pharmacology A Patient-Centered Nursing Process Approach 8th Edition includes important drug information organized by body system. Test Bank for Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach, 8th Edition also provides a review of major classes of drugs and their implications for nursing care, as well as newly approved drugs not included in previous editions. Test Bank For Pharmacology A

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN: 978-1-4557-5148-8, ISBN: 9781455751488

In Stock

$28.00

Compare
SKU:000786000216

Test Bank For Pharmacology A Patient-Centered Nursing Process Approach 8th Edition-Kee -Hayes

Chapter 02: The Drug Approval Process

MULTIPLE CHOICE

 

1. The nurse is preparing to administer a schedule II injectable drug and is drawing up half of the contents of a single-use vial. Which nursing action is correct?

a.

Ask another nurse to observe and cosign wasting the remaining drug from the vial.

b.

Keep the remaining amount in the patient’s drawer to give at the next dose.

c.

Record the amount unused in the patient’s medication record.

d.

Dispose of the vial with the remaining drug into a locked collection box.

 

 

ANS: A

Schedule II drugs are controlled substances, and all must be accounted for. When wasting a portion of a drug, another nurse should observe and cosign that a drug was wasted.

 

DIF: COGNITIVE LEVEL: Applying (Application) REF: Page 16

TOP:NURSING PROCESS: Nursing Intervention

MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

 

2. A patient is prescribed a medication and asks the nurse if the drug is available in a generic form. The nurse understands that a generic medication will have a name that

a.

is a registered trademark.

b.

is always capitalized.

c.

describes the drug’s chemical structure.

d.

is non-proprietary.

 

 

ANS: D

The generic name is the official, non-proprietary name for a drug. The brand name is the trademark name and is always capitalized. The chemical name describes the chemical structure of the drug.

 

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 18

TOP:NURSING PROCESS: N/A

MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

 

3. A patient receives a prescription on which the provider has noted that a generic medication may be given. The patient asks the nurse what this means. What will the nurse tell the patient about generic drugs?

a.

They contain the same inert ingredients as brand-name drugs.

b.

They have chemical structures that are identical to proprietary drugs.

c.

They tend to be less expensive than brand-name drugs.

d.

They undergo extensive testing before they are marketed.

 

 

ANS: C

Generic drugs are approved by the FDA if they are proved to be bioequivalent to the brand-name drug. They tend to be less expensive because manufacturers of these drugs do not have to do the extensive testing required of brand-name drugs before marketing. They are not identical to brand-name drugs and often have different inert ingredients.

 

DIF: COGNITIVE LEVEL: Applying (Application) REF: Page 18

TOP:NURSING PROCESS: Nursing Intervention: Patient Teaching

MSC:NCLEX: Management of Client Care

 

4. The nurse reviews information about a drug and notes the initials “USP” after the drug’s official name. The nurse understands that this designation indicates the drug

a.

is a controlled substance.

b.

is approved by the U.S. Food and Drug Administration (FDA).

c.

is available in generic form.

d.

meets quality and safety standards.

 

 

ANS: D

The “USP” designation is given to drugs that have met high standards for therapeutic use, patient safety, quality, purity, strength, packaging safety, and dosage form by the United States Pharmacopoeia National Formulary. The FDA classifies controlled substances with Roman numerals from I to V. The USP designation does not indicate FDA approval. The USP designation does not indicate generic availability.

 

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 15

TOP:NURSING PROCESS: N/A

MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

 

5. The nurse is preparing to give a medication to a child. The child’s parent asks whether the drug is safe for children. How will the nurse respond to the parent?

a.

“Drugs are tested on adults and safe doses for children are based on weights compared to adult weights.”

b.

“Drugs are deemed safe for children over time when repeated use proves effectiveness and safety.”

c.

“Drugs are tested for both efficacy and safety in children in order to be marketed for pediatric use.”

d.

“Drugs are tested on children in postmarketing studies and on a limited basis.”

 

 

ANS: C

The Pediatric Research Equity Act requires drug manufacturers to test drugs on children.

 

DIF: COGNITIVE LEVEL: Applying (Application) REF: Page 17

TOP:NURSING PROCESS: Nursing Intervention

MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

 

6. Which law(s) govern all drug administration by nurses?

a.

Drug Regulation and Reform Act

b.

FDA Amendments Act

c.

Nurse Practice Acts

d.

The Controlled Substances Act

 

 

ANS: C

Each state’s Nurse Practice Act identifies how nurses administer medications. The other acts govern how drugs are marketed and tested.

 

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 17

TOP:NURSING PROCESS: N/A

MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

 

7. The nurse administers a drug and miscalculates the dose by placing the decimal place one space to the right, resulting in a 10-fold overdose and the death of the patient. What offense does this represent?

a.

Malfeasance

b.

Malpractice

c.

Misfeasance

d.

Nonfeasance

 

 

ANS: C

Misfeasance is negligence in giving either the wrong drug or the wrong dose, resulting in the death of the patient.

 

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 17

TOP:NURSING PROCESS: N/A

MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

 

8. The nurse is busy and neglects to give a drug to a patient resulting in the patient’s death. What offense does this represent?

a.

Malfeasance

b.

Malpractice

c.

Misfeasance

d.

Nonfeasance

 

 

ANS: D

Nonfeasance is omitting a drug dose, resulting in the patient’s death.

 

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 17

TOP:NURSING PROCESS: N/A

MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

 

9. A patient is taking methadone as part of a heroin withdrawal program. The nurse understands that, in this instance, methadone is classified as which drug schedule?

a.

C-I

b.

C-II

c.

C-III

d.

C-V

 

 

ANS: B

Methadone is a category II drug, with a high potential for drug abuse.

 

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 16

TOP:NURSING PROCESS: N/A

MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

 

10. The nurse is preparing to administer a combination drug containing acetaminophen and codeine. The nurse knows that this drug is classified as which drug schedule?

a.

C-II

b.

C-III

c.

C-IV

d.

C-V

 

 

ANS: B

Codeine is normally a category II drug, except when it is part of a combination product such as with acetaminophen, making it a category III drug.

 

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 16

TOP:NURSING PROCESS: N/A

MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

 

MULTIPLE RESPONSE

 

1. Which are responsibilities of the U.S. Food and Drug Administration (FDA)? (Select all that apply.)

a.

To ensure a drug has accurate labeling

b.

To ensure a drug is affordable

c.

To ensure a drug is effective

d.

To ensure a drug is free from adverse reactions

e.

To ensure a drug is tested for harmful effects

 

 

ANS: A, C, E

The FDA ensures that drugs are labeled correctly, that they are tested and proven effective for the conditions they are marketed to treat, and that they are tested for harmful effects. The FDA does not ensure affordability or freedom from adverse reactions, although these must be noted in drug information materials.

 

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Pages 15-16

TOP:NURSING PROCESS: N/A

MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach 10th Edition Test Bank

$17.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 55 Format: PDF ISBN-13: 978-0323642477 ISBN-10: 0323642470 Publisher: Saunders Authors: Linda E. McCuistion, Kathleen DiMaggio, Mary Beth Winton, Jennifer J. Yeager

Pharmacology And The Nursing Process 9th Edition Lilley Test Bank

$14.50
(0 Reviews)
Pharmacology And The Nursing Process 9th Edition Lilley Test Bank is a great resource for nurses. It provides a comprehensive overview of pharmacology and the nursing process. The book is divided into four parts: Pharmacokinetics, Pharmacodynamics, Pharmacotherapeutics, and Pharmacotherapy. Each section provides detailed information on the various drugs used to treat different conditions. In addition, the book includes a variety of practice questions and answers to ensure that nurses have a solid understanding of the material. Pharmacology And The Nursing Process 9th Edition Lilley Test Bank is an essential resource for any nurse looking to expand their knowledge of pharmacology. Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 58 Format: PDF ISBN-13: 978-0323529495 ISBN-10: 0323529496 Publisher: Mosby Authors: Linda Lane Lilley, Shelly Rainforth Collins PharmD, Julie S. Snyder

Pharmacotherapeutics for Advanced Practice: A Practical Approach 5th Edition Arcangelo Test Bank

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 56 Format: PDF ISBN-13: 978-1975160593 ISBN-10: 1975160592 Publisher: ‎LWW Authors: Virginia Poole Arcangelo, Andrew M. Peterson PharmD, Veronica Wilbur, Dr. Tep M. Kang PharmD

Basic and Clinical Pharmacology 14th Edition Katzung Trevor Test Bank

$23.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 66 Chapters: PDF ISBN-13: 978-1259641152 ISBN-10: 1259641155 Publisher: ‎MG. Hill Authors: Bertram Katzung

Test bank For Pharmacology For Nurses A Pathophysiologic Approach 5th Edition by Michael Patrick Adams

$40.00
(0 Reviews)
Test Bank For Pharmacology For Nurses A Pathophysiologic Approach 5th Edition By Michael Patrick Adams is an essential study guide for any nursing student enrolled in a pharmacology course. The book covers all of the major drug classifications and their mechanism of action, along with a detailed discussion of how each drug interacts with the body. In addition, the Test Bank provides a comprehensive review of pharmacology for the NCLEX-RN exam. The Test Bank includes over 2,000 questions, divided into four sections: General Principles, Cardiovascular, Respiratory, and Gastrointestinal. With its comprehensive coverage and practice questions, the Test Bank is an invaluable resource for any nursing student preparing for the pharmacology section of the NCLEX-RN exam. Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN 10: 013425516X ISBN-13: 9780134255163

Test bank Understanding Pharmacology: Essentials for Medication Safety 2nd Edition Workman

$23.00
(0 Reviews)
Test bank Understanding Pharmacology: Essentials for Medication Safety 2nd Edition Workman. Test banks are essential study aids for students who want to ensure they understand the material covered in their coursework. The Test Bank for Understanding Pharmacology: Essentials for Medication Safety 2nd Edition Workman is a valuable resource that can help students master the key concepts in this important subject. The Test Bank includes a wide range of questions, including multiple-choice, true/false, and essay questions. Each question is accompanied by a detailed explanation of the correct answer, making it an ideal tool for self-study or class review. With the Test Bank, students can be confident they are getting the most out of their coursework and gaining a solid foundation in pharmacology.

Test Bank For Pharmacology A Patient-Centered Nursing Process Approach 8th Edition-Kee -Hayes

$28.00
(0 Reviews)
Test Bank for Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach, 8th Edition by Joyce L. Kee and Evelyn R. Hayes prepares you to administer medications safely and effectively with an emphasis on the nursing process, clinical prioritization, and patient teaching in a concise format. Test Bank for Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach, 8th Edition by Joyce L. Kee and Evelyn R. Hayes is a collection of questions helping you to prepare for your exams based on critical thinking skills with the most rational and clinically relevant answers. Test Bank For Pharmacology A Patient-Centered Nursing Process Approach 8th Edition also provides an overview of how pharmacology is integrated into nursing practice. Test Bank For Pharmacology A Patient-Centered Nursing Process Approach 8th Edition includes important drug information organized by body system. Test Bank for Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach, 8th Edition also provides a review of major classes of drugs and their implications for nursing care, as well as newly approved drugs not included in previous editions. Test Bank For Pharmacology A Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN: 978-1-4557-5148-8, ISBN: 9781455751488

 

 

Product has been added to your cart