Test Bank For Pharmacology 3rd Edition By Richard D

Test banks are important tools for students studying for exams. They provide a comprehensive overview of the material covered in a textbook, and they offer practice questions that can help students gauge their understanding of the material. The Test Bank For Pharmacology 3rd Edition By Richard D is an excellent resource for students taking pharmacology exams.

The test bank includes a wealth of information on the various drugs covered in the textbook, and it offers practice questions that can help students prepare for their exams. In addition, the Test Bank For Pharmacology 3rd Edition By Richard D provides answer keys to the practice questions, making it an invaluable resource for students preparing for pharmacology exams.

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN 139781605472003 ISBN 10160547200X

In Stock

$20.00

Compare
SKU:000786000215

Test Bank For Pharmacology 3rd Edition By Richard D

Fulcher: Pharmacology, 3rd Edition

Chapter 02: Basics of Pharmacology

MULTIPLE CHOICE

1. Component(s) of medications include all of the following EXCEPT

a.

active chemical ingredient

b.

inactive medicinal ingredient

c.

inert ingredients

d.

flavorings

e.

preservatives

 

ANS: B REF: 22

 

2. Drugs may be found from all of the following sources EXCEPT

a.

plants

b.

minerals

c.

gene splicing

d.

gums

e.

air

 

ANS: E REF: 23

 

3. Factors concerning drug absorption that are important in patient teaching are

a.

maintaining the proper acidity of the stomach for absorption

b.

whether food is present in the stomach or not

c.

formula and milk products with the infant and small child

d.

all of the above

e.

a and b

 

ANS: D REF: 25-27

 

4. Factors concerned with percutaneous absorption include the

a.

length of time the medication is in contact with the skin

b.

moisture level of the skin

c.

depth of respirations

d.

blood supply to the area

e.

all of the above

 

ANS: E REF: 25-26

 

5. The amount of drug circulating in the body is called the drug’s

a.

half-life

b.

distribution rate

c.

blood level

d.

accumulation point

 

ANS: C REF: 27

 

6. Drug distribution is affected by

a.

the blood-brain barrier

b.

the lipid solubility of the drug

c.

the protein binding of the drug

d.

placental barriers

e.

all of the above

 

ANS: E REF: 27

 

7. Metabolism is

a.

also called biotransformation where the drug is detoxified

b.

a series of reactions to chemically change the medication

c.

necessary to prevent eventual harm to the person

d.

all of the above

e.

a and c

 

ANS: D REF: 27

 

8. Which of the following is NOT necessary in patient teaching concerning the excretion of medications?

a.

Exercise has no effect on the excretion of medications.

b.

Increased fluid intake assists with the excretion of drugs.

c.

A poor diet slows the excretion of medications.

d.

Laxatives may increase the excretion of medications.

e.

Pregnant and nursing mothers should discuss any medications, including OTC drugs, with their physician before taking.

 

ANS: A REF: 27

 

9. Which of the following are considered the major drug actions?

a.

depression, stimulation, irritation, demulcence

b.

depression, stimulation, demulcence

c.

depression, stimulation, irritation

d.

depression and stimulation

e.

stimulation

 

ANS: A REF: 29

 

10. Absorption rates of oral medications from fastest to slowest are

a.

liquids, capsules, coated tablets, tablets

b.

capsules, tablets, suspensions, liquids

c.

liquids, capsules, suspensions, tablets

d.

liquids, suspensions, capsules, tablets

 

ANS: D REF: 25

 

11. All of the following are true about pharmacotherapeutics EXCEPT drugs are used to

a.

cure a disease

b.

diagnose a disease

c.

prevent diseases

d.

always produce the desired effects

e.

decrease symptoms of diseases

 

ANS: D REF: 29

 

12. Adverse reactions should be charted in

a.

red ink

b.

black ink

c.

an obvious place on the patient record

d.

a and c

e.

b and c

 

ANS: D REF: 30

 

13. Drug interactions may occur in the form of _____ interactions.

a.

drug-drug

b.

nutrient-drug

c.

disease drug

d.

a and c

e.

a, b, and c

 

ANS: E REF: 32

 

14. Which of the following statements are true about medications?

1. Drugs are aids in maintaining the highest degree of homeostasis following a decline in optimal body function.

2. Drugs are dangerous when used unwisely and with unnecessary dependence.

3. Drugs may cause irreversible harm if used unwisely.

4. Mental states of the patient do not influence the use of medications.

a.

1, 2, 4

b.

1, 3, 4

c.

2, 3, 4

d.

1, 2, 3

 

ANS: D REF: 22

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Pharmacology And The Nursing Process 9th Edition Lilley Test Bank

$14.50
(0 Reviews)
Pharmacology And The Nursing Process 9th Edition Lilley Test Bank is a great resource for nurses. It provides a comprehensive overview of pharmacology and the nursing process. The book is divided into four parts: Pharmacokinetics, Pharmacodynamics, Pharmacotherapeutics, and Pharmacotherapy. Each section provides detailed information on the various drugs used to treat different conditions. In addition, the book includes a variety of practice questions and answers to ensure that nurses have a solid understanding of the material. Pharmacology And The Nursing Process 9th Edition Lilley Test Bank is an essential resource for any nurse looking to expand their knowledge of pharmacology. Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 58 Format: PDF ISBN-13: 978-0323529495 ISBN-10: 0323529496 Publisher: Mosby Authors: Linda Lane Lilley, Shelly Rainforth Collins PharmD, Julie S. Snyder

Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach 10th Edition Test Bank

$17.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 55 Format: PDF ISBN-13: 978-0323642477 ISBN-10: 0323642470 Publisher: Saunders Authors: Linda E. McCuistion, Kathleen DiMaggio, Mary Beth Winton, Jennifer J. Yeager

Test bank For Pharmacology For Nurses A Pathophysiologic Approach 5th Edition by Michael Patrick Adams

$40.00
(0 Reviews)
Test Bank For Pharmacology For Nurses A Pathophysiologic Approach 5th Edition By Michael Patrick Adams is an essential study guide for any nursing student enrolled in a pharmacology course. The book covers all of the major drug classifications and their mechanism of action, along with a detailed discussion of how each drug interacts with the body. In addition, the Test Bank provides a comprehensive review of pharmacology for the NCLEX-RN exam. The Test Bank includes over 2,000 questions, divided into four sections: General Principles, Cardiovascular, Respiratory, and Gastrointestinal. With its comprehensive coverage and practice questions, the Test Bank is an invaluable resource for any nursing student preparing for the pharmacology section of the NCLEX-RN exam. Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN 10: 013425516X ISBN-13: 9780134255163

Basic and Clinical Pharmacology 14th Edition Katzung Trevor Test Bank

$23.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 66 Chapters: PDF ISBN-13: 978-1259641152 ISBN-10: 1259641155 Publisher: ‎MG. Hill Authors: Bertram Katzung

Pharmacotherapeutics for Advanced Practice: A Practical Approach 5th Edition Arcangelo Test Bank

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 56 Format: PDF ISBN-13: 978-1975160593 ISBN-10: 1975160592 Publisher: ‎LWW Authors: Virginia Poole Arcangelo, Andrew M. Peterson PharmD, Veronica Wilbur, Dr. Tep M. Kang PharmD

Test bank Understanding Pharmacology: Essentials for Medication Safety 2nd Edition Workman

$23.00
(0 Reviews)
Test bank Understanding Pharmacology: Essentials for Medication Safety 2nd Edition Workman. Test banks are essential study aids for students who want to ensure they understand the material covered in their coursework. The Test Bank for Understanding Pharmacology: Essentials for Medication Safety 2nd Edition Workman is a valuable resource that can help students master the key concepts in this important subject. The Test Bank includes a wide range of questions, including multiple-choice, true/false, and essay questions. Each question is accompanied by a detailed explanation of the correct answer, making it an ideal tool for self-study or class review. With the Test Bank, students can be confident they are getting the most out of their coursework and gaining a solid foundation in pharmacology.

Test Bank For Pharmacology A Patient-Centered Nursing Process Approach 8th Edition-Kee -Hayes

$28.00
(0 Reviews)
Test Bank for Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach, 8th Edition by Joyce L. Kee and Evelyn R. Hayes prepares you to administer medications safely and effectively with an emphasis on the nursing process, clinical prioritization, and patient teaching in a concise format. Test Bank for Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach, 8th Edition by Joyce L. Kee and Evelyn R. Hayes is a collection of questions helping you to prepare for your exams based on critical thinking skills with the most rational and clinically relevant answers. Test Bank For Pharmacology A Patient-Centered Nursing Process Approach 8th Edition also provides an overview of how pharmacology is integrated into nursing practice. Test Bank For Pharmacology A Patient-Centered Nursing Process Approach 8th Edition includes important drug information organized by body system. Test Bank for Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach, 8th Edition also provides a review of major classes of drugs and their implications for nursing care, as well as newly approved drugs not included in previous editions. Test Bank For Pharmacology A Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN: 978-1-4557-5148-8, ISBN: 9781455751488

 

 

Product has been added to your cart