Test Bank For Nutrition for Health and Healthcare 6th Edition By DeBruyne Pinna

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10: 1305627962, ISBN-13: 9781305627963

In Stock

Original price was: $89.00.Current price is: $35.00.

Compare
SKU:000786000118

Test Bank For Nutrition for Health and Healthcare 6th Edition By DeBruyne Pinna

Chapter  2

True / False

1. ​Segmentation begins when a bolus enters the esophagus.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   2.1 Anatomy of the Digestive System

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.1 – Describe the path that food takes during digestion and the muscular actions of digestion.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

2. Bacteria in the colon protect people from some infections.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   2.2 The Process of Digestion

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.2 – Describe the actions and origins of the digestive secretions.

KEYWORDS:   Bloom’s: Understand

3. The idea of “food-combining diets,” or avoiding certain combinations of food, is valid- the digestive system cannot handle more than one task at a time.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   2.3 The Absorptive System

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.3 – Describe the anatomical details of the GI tract and the features and activities of intestinal cells that facilitate nutrient absorption.

KEYWORDS:   Bloom’s: Apply

4. Low-density lipoproteins, or LDL, are often referred to as “good” cholesterol.​

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   2.4 Transport of Nutrients

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.4 – Explain the process of nutrient delivery from the GI tract to body cells by the vascular system and the three types of lipoproteins.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

5. ​Hands should be washed with soap and water often during food preparation in order to reduce the risk of foodborne illness.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   2.5 Nutrition in Practice: Food Safety

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.5 – Explain the causes and effects of foodborne illnesses in humans and the methods of ensuring food safety.

KEYWORDS:   Bloom’s: Understand

Multiple Choice

6. ​Another name for the digestive tract is the:

  a.  ​urinary tract.

  b.  exocrine system.

  c.  gastrointestinal tract.​

  d.  ​muscular system.

  e.  gastroesophageal system.​

ANSWER:   c

REFERENCES:   2.1 Anatomy of the Digestive Tract

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.1 – Describe the path that food takes during digestion and the muscular actions of digestion.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

7. Identify the correct order of the digestive tract from beginning to end.

  a.  stomach, mouth, large intestine

  b.  pharynx, rectum, stomach

  c.  lower esophageal sphincter, esophagus, rectum

  d.  mouth, stomach, anus

  e.  pharynx, large intestine, pyloric sphincter

ANSWER:   d

REFERENCES:   2.1 Anatomy of the Digestive Tract

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.1 – Describe the path that food takes during digestion and the muscular actions of digestion.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

8. A bolus is a(n):

  a.  sphincter muscle separating the stomach from the small intestine.

  b.  portion of food swallowed at one time.

  c.  enzyme that hydrolyzes starch.

  d.  portion of partially digested food expelled by the stomach into the duodenum.

  e.  blockage that closes off the trachea to prevent choking.

ANSWER:   b

REFERENCES:   2.1 Anatomy of the Digestive Tract

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.1 – Describe the path that food takes during digestion and the muscular actions of digestion.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

9. Which of the following is formed in the mouth?

  a.  bile

  b.  stomach acid

  c.  chyme

  d.  villus

  e.  bolus

ANSWER:   e

REFERENCES:   2.1 Anatomy of the Digestive Tract

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.1 – Describe the path that food takes during digestion and the muscular actions of digestion.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

10. During swallowing of food, which of the following prevents food from entering the lungs?

  a.  lower esophageal sphincter

  b.  pharynx

  c.  ileocecal valve

  d.  epiglottis

  e.  appendix

ANSWER:   d

REFERENCES:   2.1 Anatomy of the Digestive Tract

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.1 – Describe the path that food takes during digestion and the muscular actions of digestion.

KEYWORDS:   Bloom’s: Understand

11. The stomach empties into the:

  a.  ileum.

  b.  cecum.

  c.  jejunum.

  d.  duodenum.

  e.  colon.

ANSWER:   d

REFERENCES:   2.1 Anatomy of the Digestive Tract

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.1 – Describe the path that food takes during digestion and the muscular actions of digestion.

KEYWORDS:   Bloom’s: Understand

12. Chyme is:

  a.  a semiliquid mass of partially digested food.

  b.  a portion of food swallowed at one time.

  c.  an enzyme in the stomach needed for the digestion of protein.

  d.  an esophageal secretion.

  e.  successive waves of involuntary muscular contractions passing along the wall of the GI tract.

ANSWER:   a

REFERENCES:   2.1 Anatomy of the Digestive Tract

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.1 – Describe the path that food takes during digestion and the muscular actions of digestion.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

13. Which two organs secrete digestive juices into the small intestine?

  a.  gallbladder and pancreas

  b.  pancreas and liver

  c.  gallbladder and liver

  d.  duodenum and pancreas

  e.  liver and stomach

ANSWER:   a

REFERENCES:   2.1 Anatomy of the Digestive Tract

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.1 – Describe the path that food takes during digestion and the muscular actions of digestion.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

14. The movement of chyme from the stomach into the small intestine is regulated by the:

  a.  pancreas.

  b.  lower esophageal sphincter.

  c.  ileocecal valve.

  d.  duodenum.

  e.  pyloric sphincter.

ANSWER:   e

REFERENCES:   2.1 Anatomy of the Digestive Tract

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.1 – Describe the path that food takes during digestion and the muscular actions of digestion.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

15. Immediately before passing into the large intestine, the food mass must pass though the:

  a.  pyloric sphincter.

  b.  lower esophageal sphincter.

  c.  ileocecal valve.

  d.  bolus.

  e.  colon.

ANSWER:   c

REFERENCES:   2.1 Anatomy of the Digestive Tract

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.1 – Describe the path that food takes during digestion and the muscular actions of digestion.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

16. Peristalsis is a term that refers to the:

  a.  circulation of blood in the blood vessels.

  b.  absorption of nutrients in the intestines.

  c.  mixing and moving of food through the lymphatic system.

  d.  last phase of digestion.

  e.  action of the involuntary muscles of the digestive tract.

ANSWER:   e

REFERENCES:   2.1 Anatomy of the Digestive Tract

LEARNING OBJECTIVES:   NHHE.DEBR.17.2.1 – Describe the path that food takes during digestion and the muscular actions of digestion.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank Human Nutrition Science for Healthy Living 2Nd Edition By Tammy Stephenson

Original price was: $50.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download SBN10: 1259709957, ISBN13: 9781259709951

Understanding Nutrition International Edition 13th Edition By Eleanor Noss Whitney - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Edition: 13 Language: English

Test Bank Nutrition Therapy and Pathophysiology 3rd Edition by Marcia Nahikian

Original price was: $75.00.Current price is: $45.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN: 9781305111967

Wardlaw's Contemporary Nutrition A Functional Approach 5th Edition By Anne Smith - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1259706608 ISBN-10: 1259706605 Authors: Anne Smith Angela Collene , Colleen Spees Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill Edition: 5th

Test Bank For Nutrition For Healthy Living 5Th By Wendy Schiff

Original price was: $75.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1259709975 ISBN-10: 1259709973

Wardlaw's Perspectives in Nutrition 11th Edition by Carol Byrd-Bredbenner - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1260092208ISBN-13: 978-1260092202 Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill Education Authors: Carol Byrd-Bredbenner Language ‏ : ‎ English

Test Bank For Nutrition for Health, Fitness and Sport 11th Edition by Melvin Williams

Original price was: $75.00.Current price is: $15.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13:9780078021350 978-0-07-802135-0 ISBN-10:0078021359 0-07-802135-9

 

 

Product has been added to your cart