Test Bank For Nursing Research Generating and Assessing Evidence For Nursing practice 9th edition By Pilot

Test Bank For Nursing Research Generating and Assessing Evidence For Nursing practice 9th edition By Pilot provides students with the necessary tools to succeed in their nursing research course. The Test Bank For Nursing Research Generating and Assessing Evidence For Nursing practice 9th edition By Pilot covers all the key concepts in nursing research and provides practice questions for each concept.

In addition, the Test Bank For Nursing Research Generating and Assessing Evidence For Nursing practice 9th edition By Pilot includes a glossary of key terms and a complete list of references. As a result, the Test Bank For Nursing Research Generating and Assessing Evidence For Nursing practice 9th edition By Pilot is an essential resource for any student taking a nursing research course.

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10: 1605477087, ISBN-13: 9781605477084

In Stock

$25.00

Compare
SKU:000786000143

Test Bank For Nursing Research Generating and Assessing Evidence For Nursing practice 9th edition By Pilot

Chapter 6- Theoretical Frameworks

1.

What is a broad abstract characterization of phenomena?

A)

Theory

B)

Descriptive theory

C)

Grand theory

D)

Middle-range theories

2.

The power of theories lies in the ability to do what?

A)

Capture the complexity of human nature by the richness of the operational definitions associated with the variables.

B)

Minimize the number of words required to explain phenomena and, thereby, eliminate semantic problems.

C)

Prove conclusively that relationships exist among the phenomena studied.

D)

Specify the nature of the relationships that exist among phenomena and offer explanations.

3.

What thoroughly describes a phenomenon?

A)

Theory

B)

Descriptive theory

C)

Grand theory

D)

Middle-range theories

4.

What attempt to describe large segments of the human experience?

A)

Theory

B)

Descriptive theory

C)

Grand theory

D)

Middle-range theories

5.

What are the building blocks of theory?

A)

Propositions

B)

Relationships

C)

Hypotheses

D)

Concepts

6.

What is the major similarity between theories and conceptual models?

A)

Use concepts as their building blocks.

B)

Use the deductive reasoning process almost exclusively.

C)

Contain a set of logically interrelated propositions.

D)

Provide a mechanism for developing new propositions from the original propositions.

7.

What are conceptual maps?

A)

Stimulate new research with the use of a schematic model.

B)

Explain phenomena and relationships among them with a map.

C)

Map the integration of knowledge into coherent systems to explain the key relationships that exist.

D)

Graphic, theory-driven representations of phenomena and their relationships using symbols or diagrams and a minimal use of words.

8.

Which model explains and predicts the health promotion component of lifestyle?

A)

Adaptation Model

B)

Conservation Model

C)

Health Promotion Model

D)

Self-Care Model

9.

Several conceptual models and grand theories of nursing have been developed. Which concept is not central to models for nursing?

A)

Human beings

B)

Environment

C)

Health

D)

Social support

10.

Which model finds humans as adaptive systems that cope with change through adaptation?

A)

Adaptation Model

B)

Conservation Model

C)

Health Promotion Model

D)

Self-Care Model

11.

Whose major conceptual model of nursing is used by researchers?

A)

Rogers’ Science of Unitary Human Beings

B)

Bandura’s Social Cognitive Theory

C)

Watson’s Theory of Caring

D)

Rizzo’s Theory of Human Becoming

12.

Which is an example of a borrowed theory?

A)

Rogers’ Science of Unitary Human Beings

B)

Bandura’s Social Cognitive Theory

C)

Watson’s Theory of Caring

D)

Rizzo’s Theory of Human Becoming

13.

What did the nurse theorist Roy develop?

A)

Adaptation Model

B)

Theory of Caring

C)

Science of Unitary Human Beings

D)

Health Care Systems Model

14.

What did the nurse theorist Neuman develop?

A)

Adaptation Model

B)

Theory of Caring

C)

Science of Unitary Human Beings

D)

Health Care Systems Model

15.

Which type of theory is often a precursor to predictive theories?

A)

Explanatory theory

B)

Grand theory

C)

Middle-range theory

D)

Situation-specific theory

16.

What is an example of a nursing theory that has been described as a grand theory?

A)

Adaptation Model

B)

Theory of Caring

C)

Science of Unitary Human Beings

D)

Theory of Human Becoming

17.

Theories differ in their level of generality and abstraction. What type of theory purports to describe and explain large segments of the human experience?

A)

Explanatory theory

B)

Grand theory

C)

Middle-range theory

D)

Situation-specific theory

18.

Theories differ in their level of generality and abstraction. What type of theory attempts to explain such phenomena as decision making, stress, comfort, health promotion, and unpleasant symptoms?

A)

Explanatory theory

B)

Grand theory

C)

Middle-range theory

D)

Situation-specific theory

19.

All research studies have a framework. What type of framework is used in a research study based on a theory?

A)

Schematic framework

B)

Practice framework

C)

Theoretical framework

D)

Conceptual framework

20.

The key to Rogers’ conceptual framework are her principles of homeodynamics, which represent a way of viewing unitary human beings and provide guidance to nursing practice. The principles include integrality, helicy, and resonancy. What is resonancy?

A)

Nonlinear domain without temporal or spatial attributes

B)

Concerns the continuous and mutual processes between human and environmental fields

C)

Continuous and innovative diversity of human and environmental field patterns

D)

Continuous change from lower- to higher-frequency wave patterns in human and environmental energy fields.

Answer Key

1.

A

2.

D

3.

B

4.

C

5.

D

6.

A

7.

D

8.

C

9.

D

10.

A

11.

A

12.

B

13.

A

14.

D

15.

A

16.

D

17.

B

18.

C

19.

C

20.

D

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

$25.00
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Test bank For Community Public Health Nursing 7th Edition by Nies

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323528948
  • ISBN-10: 0323528945
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Authors: Mary A. Nies, Melanie McEwen
  • Publisher: ‎ Saunders

Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank Physical Examination and Health Assessment, 7e (Jarvis) Chapter 1 The Nurse’s Role in Physical Examination and Health Assessment 1) Concerning the definition of health, which of the following statements is true? A) Absolute health is a state characterized by the complete absence of disease. B) Optimal health is a dynamic state of being that represents a lifelong process of becoming. C) Functional health is the ability to perform basic activities of daily living. D) Disease must be present for an individual to be unhealthy.Answer: B Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Explain the relationship between health promotion, risk reduction, and disease prevention and explain how these relate to physical examination and health assessment. Tier Level: 2 2) Physical examination and health assessment are performed primarily to A) diagnose disease states. B) assess an individual’s degree of wellness or illness. C) document findings related to suspected or actual health problems or concerns. D) all of the above.Answer: D Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Summarize purposes for performing physical examination and health assessment. Tier Level: 2 3) Physical examination techniques used to

Test Bank For Advanced Practice Nursing in the Care of Older Adults 2nd Edition Kennedy-Malone

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:0803666616 ISBN-13:9780803666610

 

 

Product has been added to your cart