Test Bank For New Perspectives on Computer Concepts 2018 Introductory 20th Edition June Jamrich Parsons

Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition By June Jamrich Parsons is one of the most popular books on computer concepts. The book introduces all the important aspects of computers in a very easy to understand manner. It covers everything from the history of computers to the latest trends in computing.

The book also includes a lot of illustrations and examples to help readers understand the concepts better. Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition By June Jamrich Parsons is an essential book for anyone who wants to learn about computers.

In Stock

$35.00

Compare
SKU:000786000159

Test Bank For New Perspectives on Computer Concepts 2018 Introductory 20th Edition June Jamrich Parsons


Module 02: Digital Devices

1. The central processing unit (CPU) of most modern computers is a microprocessor.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: Computers

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 5:37 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 5:39 AM

2. Processing is handled by the computer’s CPU.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: Computers

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 5:39 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 5:40 AM

3. The term stored program means that a series of instructions for a computing task can be loaded into a computer’s memory.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: Computers

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 5:40 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 5:41 AM

4. The ability to switch between programs makes computers multipurpose devices.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: Computers

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 5:41 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 5:41 AM

5. System software is a set of computer programs that helps a person carry out a task.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

REFERENCES: Computers

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 5:42 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 5:43 AM

6. An example of system software is a computer operating system.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: Computers

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 5:43 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 5:44 AM

7. Semiconductors are substances with properties between those of a conductor and an insulator.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: Circuits and Chips

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 5:45 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 5:45 AM

8. A dual in-line package (DIP) is a square chip package, typically used for microprocessors, with pins arranged in concentric squares.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

REFERENCES: Circuits and Chips

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 5:46 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 6:06 AM

9. Land-grid arrays (LGAs) have two rows of pins that connect the chip to a circuit board.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

REFERENCES: Circuits and Chips

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 6:08 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 6:14 AM

10. Component systems are currently the most popular form factor for digital devices.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

REFERENCES: Components

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 6:17 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 6:19 AM

11. Battery lifespan is the time your device operates before it must be recharged.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

REFERENCES: Maintenance

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 6:19 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 6:20 AM

12. Battery life is the time your device operates before it must be recharged.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: Maintenance

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 6:21 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 6:22 AM

13. A desktop is a portable computing device featuring a touch-sensitive screen that can be used for input as well as for output.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

REFERENCES: Personal Computers

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 6:22 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 6:23 AM

14. A slate tablet configuration is basically a screen in a narrow frame that lacks a physical keyboard.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: Personal Computers

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 6:23 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 6:24 AM

15. Smartphones evolved from basic cell phones and personal digital assistants (PDAs).

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: Personal Computers

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/28/2017 6:25 AM

DATE MODIFIED: 7/28/2017 6:26 AM

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For New Perspectives on Computer Concepts 2018 Introductory 20th Edition June Jamrich Parsons

$35.00
(0 Reviews)
Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition By June Jamrich Parsons is one of the most popular books on computer concepts. The book introduces all the important aspects of computers in a very easy to understand manner. It covers everything from the history of computers to the latest trends in computing. The book also includes a lot of illustrations and examples to help readers understand the concepts better. Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition By June Jamrich Parsons is an essential book for anyone who wants to learn about computers.

Test Bank For New Perspectives on Computer Concepts 2014 Comprehensive 17 Edition June Jamrich Parsons Dan Oja

$35.00
(0 Reviews)
Test banks are a great resource for students who want to get the most out of their studying. The Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2014 Comprehensive 17 Edition June Jamrich Parsons Dan Oja provides comprehensive coverage of all the material in the textbook and is an invaluable tool for students preparing for exams. The Test Bank includes hundreds of practice questions, as well as detailed answers and explanations. In addition, the Test Bank includes a diagnostic test to help identify areas where students need additional review. The Test Bank is an essential tool for any student who wants to succeed in this course. Thanks for providing such a great resource! Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1285764633, ISBN-13: 9781285764634

Test Bank For New Perspectives on Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition by June Jamrich Parsons

$35.00
(0 Reviews)
Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition By June Jamrich Parsons is one of the most popular books on computer concepts. The book introduces all the important aspects of computers in a very easy to understand manner. It covers everything from the history of computers to the latest trends in computing. The book also includes a lot of illustrations and examples to help readers understand the concepts better. Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition By June Jamrich Parsons is an essential book for anyone who wants to learn about computers. Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1305951492, ISBN-13: 9781305951495

 

 

Product has been added to your cart