Test Bank For New Perspectives on Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition by June Jamrich Parsons

Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition By June Jamrich Parsons is one of the most popular books on computer concepts. The book introduces all the important aspects of computers in a very easy to understand manner.

It covers everything from the history of computers to the latest trends in computing. The book also includes a lot of illustrations and examples to help readers understand the concepts better. Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition By June Jamrich Parsons is an essential book for anyone who wants to learn about computers.

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10: 1305951492, ISBN-13: 9781305951495

In Stock

$35.00

Compare
SKU:000786000160

Test Bank For New Perspectives on Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition by June Jamrich Parsons


Module 03: Networks

1. Networks can be classified according to their size and geographic scope.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: COMMUNICATION SYSTEMS

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/31/2017 4:49 AM

DATE MODIFIED: 7/31/2017 4:50 AM

2. Which type of network connects smart devices or consumer electronics within a range of about 30 feet (10 meters) and without the use of wires or cables?

a. PAN (personal area network)

b. LAN (local area network)

c. WAN (wide area network)

d. VPN (virtual private network)

ANSWER: a

POINTS: 1

REFERENCES: COMMUNICATION SYSTEMS

QUESTION TYPE: Multiple Choice

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/31/2017 4:50 AM

DATE MODIFIED: 7/31/2017 4:52 AM

3. Which type of network covers a large geographical area and usually consists of several smaller networks, which might use different computer platforms and network technologies?

a. PAN

b. LAN

c. WAN

d. VPN

ANSWER: c

POINTS: 1

REFERENCES: COMMUNICATION SYSTEMS

QUESTION TYPE: Multiple Choice

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/31/2017 4:52 AM

DATE MODIFIED: 7/31/2017 4:53 AM

4. The Internet is the world’s largest WAN.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: COMMUNICATION SYSTEMS

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/31/2017 4:53 AM

DATE MODIFIED: 7/31/2017 4:54 AM

5. A communication _________ is the medium used to transport information from one network device to another.

ANSWER: channel

POINTS: 1

REFERENCES: COMMUNICATION CHANNELS

QUESTION TYPE: Completion

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/31/2017 4:55 AM

DATE MODIFIED: 7/31/2017 4:56 AM

6. Which type of cable is used for high-capacity trunk lines that provide main routes for telephone, cable, and Internet communications?

a. Category 6 cables

b. Fiber-optic cables

c. Coaxial cables

d. All of the above

ANSWER: b

POINTS: 1

REFERENCES: COMMUNICATION CHANNELS

QUESTION TYPE: Multiple Choice

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/31/2017 4:56 AM

DATE MODIFIED: 7/31/2017 4:57 AM

7. Which of the following is an advantage of wired connections?

a. More secure

b. More dependable

c. Faster speeds

d. All of the above

ANSWER: d

POINTS: 1

REFERENCES: COMMUNICATION CHANNELS

QUESTION TYPE: Multiple Choice

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/31/2017 4:57 AM

DATE MODIFIED: 7/31/2017 4:59 AM

8. The most widespread wireless channel for communication networks is radio frequency (RF) signals.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: COMMUNICATION CHANNELS

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/31/2017 4:59 AM

DATE MODIFIED: 7/31/2017 5:00 AM

9. In a wireless network, RF signals are sent and received by a ______________.

ANSWER: transceiver

POINTS: 1

REFERENCES: COMMUNICATION CHANNELS

QUESTION TYPE: Completion

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/31/2017 5:01 AM

DATE MODIFIED: 7/31/2017 5:01 AM

10. Microwaves have more carrying capacity than radio waves.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: COMMUNICATION CHANNELS

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/31/2017 5:02 AM

DATE MODIFIED: 7/31/2017 5:03 AM

11. When interference affects a wireless signal, data must be retransmitted.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: COMMUNICATION CHANNELS

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/31/2017 5:03 AM

DATE MODIFIED: 7/31/2017 5:04 AM

12. Wireless connections use unlicensed frequencies that are available for public use, including 2.4 GHz and _____ GHz, which is subject to less interference from other devices, but it has a more limited range.

ANSWER: 5, five

POINTS: 1

REFERENCES: COMMUNICATION CHANNELS

QUESTION TYPE: Completion

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 7/31/2017 5:06 AM

DATE MODIFIED: 7/31/2017 5:07 AM

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For New Perspectives on Computer Concepts 2018 Introductory 20th Edition June Jamrich Parsons

$35.00
(0 Reviews)
Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition By June Jamrich Parsons is one of the most popular books on computer concepts. The book introduces all the important aspects of computers in a very easy to understand manner. It covers everything from the history of computers to the latest trends in computing. The book also includes a lot of illustrations and examples to help readers understand the concepts better. Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition By June Jamrich Parsons is an essential book for anyone who wants to learn about computers.

Test Bank For New Perspectives on Computer Concepts 2014 Comprehensive 17 Edition June Jamrich Parsons Dan Oja

$35.00
(0 Reviews)
Test banks are a great resource for students who want to get the most out of their studying. The Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2014 Comprehensive 17 Edition June Jamrich Parsons Dan Oja provides comprehensive coverage of all the material in the textbook and is an invaluable tool for students preparing for exams. The Test Bank includes hundreds of practice questions, as well as detailed answers and explanations. In addition, the Test Bank includes a diagnostic test to help identify areas where students need additional review. The Test Bank is an essential tool for any student who wants to succeed in this course. Thanks for providing such a great resource! Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1285764633, ISBN-13: 9781285764634

Test Bank For New Perspectives on Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition by June Jamrich Parsons

$35.00
(0 Reviews)
Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition By June Jamrich Parsons is one of the most popular books on computer concepts. The book introduces all the important aspects of computers in a very easy to understand manner. It covers everything from the history of computers to the latest trends in computing. The book also includes a lot of illustrations and examples to help readers understand the concepts better. Test Bank For New Perspectives On Computer Concepts 2018 Comprehensive 20th Edition By June Jamrich Parsons is an essential book for anyone who wants to learn about computers. Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1305951492, ISBN-13: 9781305951495

 

 

Product has been added to your cart