Test Bank For Neonatal and Pediatric Respiratory Care by Perretta

Test Bank For Neonatal and Pediatric Respiratory Care by Perretta is an essential guide for those who want to provide the best care possible for their patients. This book provides clear and concise instructions on respiratory assessment and care, as well as how to establish and maintain an effective treatment plan. In addition, Test Bank For Neeb’s Fundamentals of Mental Health Nursing 4th Edition provides information on the latest advances in respiratory care, making it an essential resource for any health care provider.

Whether you are a new nurse or an experienced practitioner, Test Bank For Neonatal and Pediatric Respiratory Care by Perretta is an indispensable guide to providing the best possible care for your patients.

 

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 9780803628311

In Stock

$14.00

Compare
SKU:000786000167

Test Bank For Neonatal and Pediatric Respiratory Care by Perretta

Chapter 3 Resuscitation of the Newborn During Transition to Extrauterine Life

Multiple Choice

1. What stage of labor does the cervix reach complete dilatation?

A. Active phase

B. Latent phase

C. Deceleration phase

D. Transition phase

ANS: C

2. All of the following statements about fetal heart rate monitoring are true except:

A. It is used to estimate a fetus’s tolerance of labor process.

B. It is used to make decisions on the method and speed of the delivery.

C. It improves neonatal outcomes.

D. It has become the standard method of care in the United States.

ANS: C

3. A sinusoidal heart rate is indicative of:

A. Uteroplacental insufficiency

B. umbilical cord compression

C. A change in vagal tone after brief hypoxia episodes

D. Severe fetal hypoxia, acidosis, or anemia

ANS: D

4. Transition to the extrauterine world consists of all of the following rapid, physiological events except:

A. Establishment of respirations

B. Vasoconstriction of the pulmonary vasculature and increase in pulmonary vascular resistance

C. Transition of fetal circulation to adult circulation

D. Expansion of the lungs

ANS: B

5. A newborn presents at delivery with meconium-stained amniotic fluid and is handed to the resuscitation team. She is crying, has central cyanosis, and is moving spontaneously. Which of the following is the most appropriate first action for the team to take to resuscitate?

A. Dry, stimulate, and suction the mouth and nose.

B. Auscultate the lungs to evaluate aspiration of meconium.

C. Intubate and suction the trachea to remove meconium.

D. Place the baby on the mother’s chest.

ANS: A

6. Randomized controlled trials have suggested all of the following statements regarding induced hypothermia are true except:

A. Infants with moderate-to-severe hypoxic encephalopathy may be protected against brain injury.

B. Strict guidelines must be implemented within 12 to 24 hours following birth.

C. Infants with moderate-to-severe ischemic encephalopathy should be offered therapeutic hypothermia in a timely manner.

D. Registered respiratory therapists must be aware of their institutional policies to provide appropriate follow-up care.

ANS: B

7. What actions are usually enough to stimulate a newborn to breathe?

A. Positioning, drying, and suctioning

B. Positioning, drying, and slapping the newborn’s buttocks

C. Positioning, drying, and vigorously rubbing the newborn’s back

D. Positioning, drying, and flicking the newborn’s arm

ANS: A

8. What is the course of action when a newborn presents with secondary apnea?

A. Place in sniffing position.

B. Place on apnea monitor.

C. Initiate positive pressure ventilation.

D. Administer medications to increase heart rate.

ANS: C

9. Baby Carter presents with gasping, his heart rate is greater than 100 bpm, and the presence of secondary apnea is seen. Initially, what is the best approach when managing this newborn?

A. Biphasic positive airway pressure therapy

B. Positive pressure ventilation via resuscitation bag and mask

C. Oxygen therapy

D. Positioning, drying, and vigorously rubbing the newborn’s back

ANS: B

10. If a newborn weighs 2.5 kg, where should the endotracheal tube be taped?

A. 7.5 cm at the upper lip

B. 8.5 cm at the upper lip

C. 7.0 cm at the upper lip

D. 8.0 cm at the upper lip

ANS: B

11. What chest compression method is recommended by the Neonatal Resuscitation Program, and gives a greater peak systolic pressure when performing CPR on newborns?

A. Two-finger technique (compressing the chest with two fingers as the second hand supports the back)

B. One finger technique (compressing the chest with one finger as the second hand supports the back)

C. Two-thumb encircling-hand technique (two thumbs with fingers encircling the chest and supporting the back)

D. Two-thumb encircling-hold technique (two thumbs with fingers encircling the chest and supporting the back)

ANS: C

12. What is the compressions-to-ventilation ratio that a registered respiratory therapist should use during neonatal resuscitation?

A. 2:1

B. 3:1 

C. 20:2

D. 15:2

ANS: B

13. What route may be used to administer epinephrine 1:10,000 (0.1 mg/mL) to increase heart rate?

A. Subcutaneously

B. Intravenously only

C. Endotracheally only

D. Intravenously and endotracheally

ANS: D

14. What does the acronym APGAR stand for?

A. Assessment, pulse, grimace, appearance, resonance

B. Appearance, pulse, grimace, activity, respirations

C. Assessment, pulse, ground-glass appearance, asthma, respirations

D. Assessment, projection, grimace, auditory, respirations

ANS: B

15. Withholding and discontinuing resuscitation efforts may be appropriate in all of the following circumstances except:

A. When the birth weight is less than 400 grams

B. When gestational age is less than 28 weeks

C. When parental agreement is obtained 

D. When there is an undetectable heart rate after 10 minutes of CPR

ANS: B

16. Which of the following statements are true regarding disadvantages of self-inflating bags?
I. Inability to know if a good seal is being obtained
II. A reservoir attachment needed to achieve 100% FiO
III. Ability to provide 100% FiO free- flowing dependably
IV. Inability to provide 100% FiO free-flowing dependably

A. I, III, IV

B. II, III, IV

C. I, II, IV

D. I and II

ANS: C

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

$25.00
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Test bank For Community Public Health Nursing 7th Edition by Nies

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323528948
  • ISBN-10: 0323528945
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Authors: Mary A. Nies, Melanie McEwen
  • Publisher: ‎ Saunders

Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank Physical Examination and Health Assessment, 7e (Jarvis) Chapter 1 The Nurse’s Role in Physical Examination and Health Assessment 1) Concerning the definition of health, which of the following statements is true? A) Absolute health is a state characterized by the complete absence of disease. B) Optimal health is a dynamic state of being that represents a lifelong process of becoming. C) Functional health is the ability to perform basic activities of daily living. D) Disease must be present for an individual to be unhealthy.Answer: B Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Explain the relationship between health promotion, risk reduction, and disease prevention and explain how these relate to physical examination and health assessment. Tier Level: 2 2) Physical examination and health assessment are performed primarily to A) diagnose disease states. B) assess an individual’s degree of wellness or illness. C) document findings related to suspected or actual health problems or concerns. D) all of the above.Answer: D Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Summarize purposes for performing physical examination and health assessment. Tier Level: 2 3) Physical examination techniques used to

Test Bank For Advanced Practice Nursing in the Care of Older Adults 2nd Edition Kennedy-Malone

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:0803666616 ISBN-13:9780803666610

 

 

Product has been added to your cart