Test Bank For Negotiation 8th Edition By Roy Lewicki

Test Bank For Negotiation 8th Edition By Roy Lewicki is a great way to prepare for your upcoming negotiation. The Test Bank provides you with a comprehensive collection of questions and answers that cover all the key topics in the textbook. With this Test Bank, you can practice answering questions on your own or with a partner, and receive feedback on your performance.

In addition, the Test Bank For Negotiation 8th Edition By Roy Lewicki can help you identify areas where you need further study. As you prepare for your negotiation, be sure to make use of this valuable resource.

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN10: 1260043649, ISBN13: 9781260043648

In Stock

$25.00

Compare
SKU:000786000168

Test Bank For Negotiation 8th Edition By Roy Lewicki

Negotiation, 8e (Lewicki)

Chapter 2   Strategy and Tactics of Distributive Bargaining

1) When resources are fixed and limited, and both parties want to maximize their share, the parties are in a ________ bargaining situation.

Answer:  distributive, competitive, win-lose

Topic:  Strategy and Tactics of Distributive Bargaining

Learning Objective:  02-01 Understand the basic elements of distributive bargaining, including the strategy and tactics of distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

2) Whether or not one or both parties in a distributive bargaining situation achieve their objectives will depend upon the strategies and ________ they employ.

Answer:  tactics

Topic:  Strategy and Tactics of Distributive Bargaining

Learning Objective:  02-01 Understand the basic elements of distributive bargaining, including the strategy and tactics of distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

3) The ________ point is the point beyond which a person will not go and would rather break off negotiations.

Answer:  resistance

Topic:  The Distributive Bargaining Situation

Learning Objective:  02-01 Understand the basic elements of distributive bargaining, including the strategy and tactics of distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

4) The spread between the resistance points is called the ________ range.

Answer:  bargaining, settlement

Topic:  The Distributive Bargaining Situation

Learning Objective:  02-01 Understand the basic elements of distributive bargaining, including the strategy and tactics of distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

5) A ________ bargaining range occurs when the buyer’s resistance point is above the seller’s.

Answer:  positive

Topic:  The Distributive Bargaining Situation

Learning Objective:  02-01 Understand the basic elements of distributive bargaining, including the strategy and tactics of distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

6) ________ are important because they give the negotiator power to walk away from any negotiation when the emerging deal is not very good.

Answer:  Alternatives

Topic:  The Role of Alternatives to a Negotiated Agreement

Learning Objective:  02-01 Understand the basic elements of distributive bargaining, including the strategy and tactics of distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

7) The package of issues for negotiation is the ________ mix, and each item in the mix has its own starting, target, and resistance points.

Answer:  bargaining

Topic:  Bargaining Mix

Learning Objective:  02-01 Understand the basic elements of distributive bargaining, including the strategy and tactics of distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

8) Central to planning the strategy and tactics for distributive bargaining is effectively locating the other party’s ________ point and the relationship to your own.

Answer:  resistance

Topic:  Influencing the Other Party’s Resistance Point

Learning Objective:  02-01 Understand the basic elements of distributive bargaining, including the strategy and tactics of distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

9) When Party A was obtaining information about Party B’s target and resistance points, Party A determined what information Party B likely used to set their points and then determined how Party B interpreted the information. This is an example of a(n) ________ assessment.

Answer:  indirect

Topic:  Assess the Other Party’s Target

Learning Objective:  02-01 Understand the basic elements of distributive bargaining, including the strategy and tactics of distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

10) With the ________ incompetence approach, the negotiating agent does not have all the necessary information, making it impossible to leak information.

Answer:  calculated

Topic:  Manage the Other Party’s Impressions of Your Target; Resistance Point, and Cost of Terminating Negotiations

Learning Objective:  02-01 Understand the basic elements of distributive bargaining, including the strategy and tactics of distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

11) Negotiators may enhance their position by using the ________ presentation method, revealing only the facts necessary to support their case.

Answer:  selective

Topic:  Manage the Other Party’s Impressions of Your Target; Resistance Point, and Cost of Terminating Negotiations

Learning Objective:  02-01 Understand the basic elements of distributive bargaining, including the strategy and tactics of distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

12) One fo the three ways to manipulate the costs of delay in negotiation is to plan ________ action, such as public picketing.

Answer:  disruptive

Topic:  Manipulate the Actual Costs of Delaying or Terminating Negotiations

Learning Objective:  02-01 Understand the basic elements of distributive bargaining, including the strategy and tactics of distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

13) Negotiators need to be sensitive to two factors when creating offers: the first is value characteristics, and the second is ________ characteristics.

Answer:  content

Topic:  Positions Taken during Negotiation

Learning Objective:  02-02 Consider the strategic impact of positions taken during a negotiation and the role of concessions.

Accessibility:  Keyboard Navigation

14) During opening offers, the fundamental question is whether the opening offer should be ________ or modest.

Answer:  exaggerated, high, extreme

Topic:  Opening Offers

Learning Objective:  02-02 Consider the strategic impact of positions taken during a negotiation and the role of concessions.

Accessibility:  Keyboard Navigation

15) To communicate the most effective message, a negotiator should try to send a consistent message through both the opening offer and the opening ________.

Answer:  stance

Topic:  Opening Stance

Learning Objective:  02-02 Consider the strategic impact of positions taken during a negotiation and the role of concessions.

Accessibility:  Keyboard Navigation

16) An opening offer is usually met with a ________, and both of these define the initial bargaining range.

Answer:  counteroffer

Topic:  Initial Concessions

Learning Objective:  02-02 Consider the strategic impact of positions taken during a negotiation and the role of concessions.

Accessibility:  Keyboard Navigation

17) The purpose of a ________ is to remove ambiguity about the negotiator’s intended course of action, it signals an intention to take this action, make this decision, or pursue this objective.

Answer:  commitment

Topic:  Commitment

Learning Objective:  02-03 Appreciate the role of commitment in distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

18) A commitment statement has three properties: a high degree of finality, a high degree of specificity, and a clear statement of ________.

Answer:  consequences, outcomes

Topic:  Establishing a Commitment

Learning Objective:  02-03 Appreciate the role of commitment in distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

19) One way to create a commitment is through a ________ pronouncement because a commitment statement increases in potency when more people know about it.

Answer:  public, open

Topic:  Establishing a Commitment

Learning Objective:  02-03 Appreciate the role of commitment in distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

20) It is important to prevent the other party from becoming ________ as you then lose all the advantages of such a position.

Answer:  committed

Topic:  Preventing the Other Party from Committing Prematurely

Learning Objective:  02-03 Appreciate the role of commitment in distributive bargaining.

Accessibility:  Keyboard Navigation

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank for Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus

$35.00
(0 Reviews)
Test Bank for Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus contains questions and answers that professors can use to create exams and quizzes. Test banks typically contain multiple-choice, true/false, and essay questions. Test Bank for Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus also provides professors with the opportunity to create exam questions that are specifically tailored to their course material. In addition, Test Bank for Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus can be used to create practice quizzes and tests for students. This allows students to get a feel for the material that will be covered on an upcoming exam. Test Bank for Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus is an essential resource for any professor teaching a humanities course.

Test Bank For Negotiation 8th Edition By Roy Lewicki

$25.00
(0 Reviews)
Test Bank For Negotiation 8th Edition By Roy Lewicki is a great way to prepare for your upcoming negotiation. The Test Bank provides you with a comprehensive collection of questions and answers that cover all the key topics in the textbook. With this Test Bank, you can practice answering questions on your own or with a partner, and receive feedback on your performance. In addition, the Test Bank For Negotiation 8th Edition By Roy Lewicki can help you identify areas where you need further study. As you prepare for your negotiation, be sure to make use of this valuable resource. Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN10: 1260043649, ISBN13: 9781260043648

Test Bank for A Concise Introduction to Logic, 13th Edition, Patrick J. Hurley Lori Watson

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1305958098 ISBN-10: 1305958098

Test Bank For America A Concise History Volume 1 6th Edition

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1457648656 ISBN-10: 1457648652

Test Bank For America The Essential Learning Edition 1st Edition

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0393935875 ISBN-10: 0393935876

Test Bank America's Longest War The United States And Vietnam, 1950-1975 6th Edition by George Herring

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1260397653 ISBN-13: 978-1260397659

Test Bank For The Moral of the Story An Introduction to Ethics 8th Edition By Nina Rosenstand

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1259907968 ISBN-10: 9781259907968

 

 

Product has been added to your cart