Test Bank For Nature of Mathematics 13e Karl Smith

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10: 1133947255, ISBN-13: 9781133947257

In Stock

$35.00

Compare
SKU:000786000171

Test Bank For Nature of Mathematics 13e Karl Smith

1.3 – Scientific Notation and Estimation

1. Express the number in scientific notation and in floating-point notation.

68

a. Scientific notation:

Floating point notation: 6800 05

b. Scientific notation:

Floating point notation: 68 02

c. Scientific notation:

Floating point notation: 0.68 07

d. Scientific notation:

Floating point notation: 6.8 03

e. Scientific notation:

Floating point notation: 6.8 03

ANSWER: e

POINTS: 1

QUESTION TYPE: Multi-Mode (Multiple choice)

HAS VARIABLES: True

OTHER: smnm11.01.03.07am

DATE CREATED: 12/24/2015 12:57 PM

DATE MODIFIED: 12/24/2015 12:57 PM

2. Write the number in fixed-point notation.

​​

a. 804,000

b. 8,040,000

c. 80,400

d. 80,400,000

e. 8,040,000,000

ANSWER: b

POINTS: 1

QUESTION TYPE: Multi-Mode (Multiple choice)

HAS VARIABLES: True

OTHER: smnm11.01.03.12cm

DATE CREATED: 12/24/2015 12:57 PM

DATE MODIFIED: 12/24/2015 12:57 PM

3. Write the number in fixed-point notation. Round your answer to 10 decimal places.

a. 0.0771604938

b. 0.0000007716

c. 0.0077160494

d. 0.6666666667

e. 0.0007716049

ANSWER: e

POINTS: 1

QUESTION TYPE: Multi-Mode (Multiple choice)

HAS VARIABLES: True

OTHER: smnm11.01.03.14am

DATE CREATED: 12/24/2015 12:57 PM

DATE MODIFIED: 12/24/2015 12:57 PM

4. How many pages are necessary to make 1,050 copies of a manuscript that is 423 pages long? (Print on one side only.)

a. 915,850

b. 775,850

c. 626,650

d. 423

e. 444,150

ANSWER: e

POINTS: 1

QUESTION TYPE: Multi-Mode (Multiple choice)

HAS VARIABLES: True

OTHER: smnm11.01.03.25m

DATE CREATED: 12/24/2015 12:57 PM

DATE MODIFIED: 12/24/2015 12:57 PM

5. Compute the result. Leave your answer in scientific notation. Round your answer to 1 decimal place.​

a.

b.

c.

d.

e.

ANSWER: d

POINTS: 1

QUESTION TYPE: Multi-Mode (Multiple choice)

HAS VARIABLES: True

OTHER: smnm11.01.03.31am

DATE CREATED: 12/24/2015 12:57 PM

DATE MODIFIED: 12/24/2015 12:57 PM

6. Compute the result. Leave your answer in scientific notation. Round your answer to 1 decimal place.

a.

b.

c.

d.

e. ​

ANSWER: e

POINTS: 1

QUESTION TYPE: Multi-Mode (Multiple choice)

HAS VARIABLES: True

OTHER: smnm11.01.03.33bm

DATE CREATED: 12/24/2015 12:57 PM

DATE MODIFIED: 12/24/2015 12:57 PM

7. Compute the result.

a.

b.

c.

d.

e.

ANSWER: e

POINTS: 1

QUESTION TYPE: Multi-Mode (Multiple choice)

HAS VARIABLES: True

OTHER: smnm11.01.03.34am

DATE CREATED: 12/24/2015 12:57 PM

DATE MODIFIED: 12/24/2015 12:57 PM

8. If it takes one second to write down each digit, how long will it take to write down all the numbers from 1 to 1,000?

a. 48 min, 13 sec.

b. 105 min, 1 sec.

c. 91 min, 3 sec.

d. 48 min

e. 83 min, 6 sec.

ANSWER: a

POINTS: 1

QUESTION TYPE: Multi-Mode (Multiple choice)

HAS VARIABLES: True

OTHER: smnm11.01.03.55m

DATE CREATED: 12/24/2015 12:57 PM

DATE MODIFIED: 12/24/2015 12:57 PM

9. Imagine that you have written down the numbers from 1 to 1,000. What is the total number of zeros you have recorded?

a. 161

b. 71

c. 191

d. 192

e. 141

ANSWER: d

POINTS: 1

QUESTION TYPE: Multi-Mode (Multiple choice)

HAS VARIABLES: True

OTHER: smnm11.01.03.57m

DATE CREATED: 12/24/2015 12:57 PM

DATE MODIFIED: 12/24/2015 12:57 PM

10. If a country’s annual production of sugar is 30,000,000 tons, estimate the number of grains of sugar produced in a year in that country. Use scientific notation. Round your answer to 4 decimal places. (Note: There are 2,000 lb per ton. Assume there are 2,260,000 grains in a pound of sugar.)

a.

b.

c.

d.

e.

ANSWER: c

POINTS: 1

QUESTION TYPE: Multi-Mode (Multiple choice)

HAS VARIABLES: True

OTHER: smnm11.01.03.45m

DATE CREATED: 12/24/2015 12:57 PM

DATE MODIFIED: 12/24/2015 12:57 PM

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Nature of Mathematics 13e Karl Smith

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1133947255, ISBN-13: 9781133947257

Test Bank For Physics for Scientists And Engineers Foundations And Connections 1st Edition by Debora M. Katz

$28.00
(0 Reviews)
Test Bank For Physics for Scientists And Engineers Foundations And Connections 1st Edition by Debora M. Katz brings the rigorous approach of a classic physics text to a new level by introducing modern physics from a contemporary perspective. Test Bank For Physics for Scientists And Engineers Foundations And Connections 1st Edition uses real-world applications to connect readers with the material while still providing a solid foundation in physics concepts. Test Bank For Physics for Scientists And Engineers Foundations And Connections 1st Edition is also available on the market as an e-book, which can be found at a number of online retailers. Test Bank For Physics for Scientists And Engineers Foundations And Connections 1st Edition will give readers the skills they need to succeed in their chosen field of study.   Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1305259836 ISBN-10: 1305259831

Test Bank For Preliminary Edition of Statistics Learning from Data 1st Edition by Roxy Peck

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1285049366 ISBN-10: 1285049365

Solutions manual for Calculus A Complete Course 8th by Robert A. Adams

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0321862937 ISBN-13: 978-0321862938

Test Bank For An Introduction to Derivative Securities 1st Edition by Robert A. Jarrow

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0393912937 ISBN-10: 0393912930

Understandable Statistics Concepts and Methods 12th Edition by Charles Henry Brase - Test Bank

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1337119917 ISBN-10: 1337119911

 

 

Product has been added to your cart