Test Bank For Mosbys Textbook for Nursing Assistants 9th Edition By Sheila A. Sorrentino

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10: 0323479154 ISBN-13 ‏ 978-0323479158
Publisher ‏ : ‎ Mosby Inc; Workbook edition
Authors: R.N. Sorrentino, Sheila A., Ph.D.,
R.N. Remmert, Leighann N.

In Stock

Original price was: $75.00.Current price is: $33.00.

Compare
SKU:000786000185

Test Bank For Mosbys Textbook for Nursing Assistants 9th Edition By Sheila A. Sorrentino

Chapter 02: The Person’s Rights

Sorrentino: Mosby’s Textbook for Nursing Assistants, 9th Edition

 

MULTIPLE CHOICE

 

1. Which requires nursing assistant training and competency evaluation?

a.

Medicare and Medicaid

b.

Health maintenance organizations

c.

Omnibus Budget Reconciliation Act of 1987

d.

The Older Americans Act

 

 

ANS: C REF: p. 12

 

2. Henry Parks is a nursing center resident. Which is the proper way to address him?

a.

Mr. Parks

b.

Henry

c.

Grandpa

d.

Sweetie

 

 

ANS: A REF: p. 17

 

3. You are going to give a resident a bath. Which will protect the person’s privacy?

a.

Opening window shades so that the person can see outside

b.

Opening the door to the person’s room

c.

Closing the privacy curtain

d.

Avoiding draping the person to prevent chilling

 

 

ANS: C REF: p. 15

 

4. An ombudsman:

a.

Is an RN

b.

Promotes the resident’s needs and interests

c.

Is employed by the nursing center

d.

Makes care decisions for the resident

 

 

ANS: B REF: p. 18

 

5. An ombudsman does which of the following?

a.

Provides a person’s care.

b.

Pays a person’s medical bill.

c.

Protects a person’s rights.

d.

Orders necessary prescriptions for the person.

 

 

ANS: C REF: p. 18

 

6. The Omnibus Budget Reconciliation Act of 1987 is a:

a.

State law

b.

Nurse practice act

c.

Federal law

d.

Criminal law

 

 

ANS: C REF: p. 12

 

7. Before entering a person’s room, you should:

a.

Get the person’s attention

b.

Knock on the door and wait to be asked in

c.

Check to see if the person has visitors

d.

Check to see if the person is in the bathroom

 

 

ANS: B REF: p. 17

 

8. An example of a resident’s right is:

a.

Right to a job

b.

Right to information

c.

Right to select his/her roommate

d.

Right to elope

 

 

ANS: B REF: p. 14

 

9. A nurse asks you to inspect a person’s closet and drawers. To protect yourself, you should:

a.

Refuse to do it

b.

Ask the nurse to do it instead

c.

Ask a co-worker to be present with you during the inspection

d.

Ask the family to inspect the closet and drawers themselves

 

 

ANS: C REF: p. 16

 

10. A person has the right to be free from involuntary seclusion. An example of involuntary seclusion would be:

a.

Having the person sleep in his/her room at night

b.

Forcing the person to remain in his/her room during breakfast

c.

Allowing the person to talk in the courtyard area during daylight hours

d.

Permitting the person to remain in his/her room while it is being cleaned

 

 

ANS: B REF: p. 16

 

11. You are responsible for the care you give. To provide quality care:

a.

Follow agency policy only when completing a task you have not done before.

b.

Refuse to mop the floor that is wet since it is not your normal routine.

c.

Reprimand a person who is disrespectful to you so that he/she will not be able to get away with it.

d.

Maintain good work ethics.

 

 

ANS: D REF: p. 19

 

TRUE/FALSE

 

1. You are responsible for protecting the resident’s rights.

 

ANS: T REF: p. 12

 

2. The resident can visit with family and friends in private.

 

ANS: T REF: p. 14

 

3. A resident wants a bath in the evening, not in the morning. The person has the right to make this choice.

 

ANS: T REF: p. 19

 

4. A student wants to observe a treatment. The person’s consent is not needed because the observer is a student.

 

ANS: F REF: p. 15

 

5. Restraints may be used for disciplining a person who has been using the call light excessively.

 

ANS: F REF: p. 16

 

6. Every person has the right to refuse treatment regardless of what the doctor suggests.

 

ANS: T REF: p. 14

 

7. It is a resident’s right to have his/her privacy and confidentiality maintained of written communications only.

 

ANS: F REF: p. 14

 

8. It is a resident’s right to be seen by the facility’s main doctor even if the resident prefers someone else.

 

ANS: F REF: p. 14

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Primary Care: Interprofessional Collaborative Practice 6th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323570152 ISBN-10: 0323570151

Test Bank For Principles And Applications of Assessment in Counseling 5th Edition by Susan C. Whiston

Original price was: $65.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1305271487 ISBN-10: 1305271483

Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323370813 ISBN-10: 0323370810

Test Bank For The Human Body In Health And Illness 4th Edition by Barbara Herlihy

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1416068426 ISBN-10: 1416068422

Test Bank For Mosbys Textbook for Nursing Assistants 9th Edition By Sheila A. Sorrentino

Original price was: $75.00.Current price is: $33.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323479154 ISBN-13 ‏ 978-0323479158 Publisher ‏ : ‎ Mosby Inc; Workbook edition Authors: R.N. Sorrentino, Sheila A., Ph.D., R.N. Remmert, Leighann N.

Test Bank for Structure and Function of the Body 14Edition Thibodeau

Original price was: $55.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323077226 ISBN-13: 978-0323077224 Publisher ‏ : ‎ Elsevier; 14th edition Authors: Gary A. Thibodeau, Kevin T. Patton

Test Bank For Mosbys Textbook for Nursing Assistants 7th Edition by Sheila A. Sorrentino

Original price was: $80.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

 

 

Product has been added to your cart