Test Bank For Mosbys Textbook for Nursing Assistants 7th Edition by Sheila A. Sorrentino

Digital item No Waiting Time Instant Download

In Stock

Original price was: $80.00.Current price is: $25.00.

Compare
SKU:000786000186

Test Bank For Mosbys Textbook for Nursing Assistants 7th Edition by Sheila A. Sorrentino

Sorrentino: Mosby’s Textbook for Nursing Assistants, 7th Edition

Test Bank

Chapter 2: The Nursing Assistant

MULTIPLE CHOICE

1. The duty or obligation to perform some act or function is

A.

Accountability

B.

Responsibility

C.

Defamation

D.

Malpractice

 

 

ANS: B REF: 12, 22

 

2.The Omnibus Budget Reconciliation Act of 1987 is a

A.

State law

B.

Nurse practice act

C.

Federal law

D.

Criminal law

 

 

ANS: C REF: 14

 

3.Which law protects the public from persons practicing nursing without a license?

A.

OBRA

B.

The Older Americans Act

C.

A state’s nurse practice act

D.

Criminal law

 

 

ANS: C REF: 13

 

4.Which state law affects what nursing assistants can do?

A.

The state’s nurse practice act

B.

The nursing assistant registry

C.

OBRA

D.

Civil law

 

 

ANS: A REF: 13

 

5.OBRA requires training and a competency evaluation for nursing assistants working in

A.

Hospitals

B.

Nursing centers

C.

Hospices

D.

Doctors’ offices

 

 

ANS: B REF: 14

 

6.How many hours of instruction does OBRA require?

A.

16

B.

32

C.

48

D.

75

 

 

ANS: D REF: 14

 

7.The competency evaluation required by OBRA involves a

A.

Written test only

B.

Skills test only

C.

Written test and a skills test

D.

Licensing examination

 

 

ANS: C REF: 14

 

8.How many testing attempts does OBRA allow?

A.

Only 1

B.

At least 2

C.

At least 3

D.

At least 4

 

 

ANS: C REF: 15

 

9.The nursing assistant registry includes information about

A.

Prior education

B.

Children

C.

Marriages

D.

Findings of abuse, neglect, or dishonest use of property

 

 

ANS: D REF: 15

 

10.OBRA requires retraining and/or a new competency evaluation for persons who

A.

Have not worked as a nursing assistant for 2 years

B.

Were found guilty of abuse or neglect

C.

Were convicted of a crime

D.

Did not have good performance evaluations

 

 

ANS: A REF: 15

 

11.As a nursing assistant, you can

A.

Report changes in the person’s condition to the nurse

B.

Give drugs and insert tubes into body openings

C.

Take verbal or telephone orders from doctors

D.

Discuss the person’s diagnosis with the family

 

 

ANS: A REF: 16-17

 

12.As a nursing assistant, you are responsible for

A.

Giving drugs

B.

Performing sterile procedures

C.

Meeting the person’s hygiene needs

D.

Telephoning the doctor

 

 

ANS: C REF: 16-17

 

13.The following determine the tasks you can do except

A.

The doctor’s orders

B.

Your job description

C.

Your training

D.

State laws

 

 

ANS: A REF: 16-17

 

14.A nurse asks you to perform a task that is beyond the legal limits of your role. What should you do?

A.

Perform the task so that you do not lose your job.

B.

Politely refuse and explain why.

C.

Ignore the request.

D.

Think about it for a few days.

 

 

ANS: B REF: 17-18

 

15.Which tells you what your employer expects?

A.

Your job description

B.

The state nurse practice act

C.

OBRA

D.

Code of ethics

 

 

ANS: A REF: 12, 18

 

16.A nurse can delegate

A.

Responsibilities

B.

Accountability

C.

The five rights of delegation

D.

Tasks

 

 

ANS: D REF: 22

 

17.Which nursing team members cannot delegate?

A.

RNs

B.

LPNs

C.

LVNs

D.

Nursing assistants

 

 

ANS: D REF: 22

 

18.Home care assistants may need to do the following except

A.

Laundry

B.

Washing windows

C.

Light housekeeping

D.

Shopping for groceries and household items

 

 

ANS: B REF: 17

 

19.Before a nurse delegates a task to you, the nurse must know the following except

A.

The tasks included in your job description

B.

If you are willing to perform the task

C.

What was taught in your training program

D.

What tasks your state allows nursing assistants to do

 

 

ANS: B REF: 22-24

 

20.Does a nurse have to delegate a task to you?

A.

Yes, if the task is in your job description.

B.

Yes, if the nurse teaches you how to perform the task.

C.

No. The nurse makes delegation decisions that are best for the person.

D.

No. The nurse performs the task unless he or she is busy.

 

 

ANS: C REF: 22

 

21.The five rights of delegation involve

A.

The right task, the right circumstances, the right person, the right directions and communication, and the right supervision

B.

The right law, the right job description, the right polices and procedures, the right training, and the right communication and supervision

C.

The right task, the right job description, the right person, the right training, and the right supervision

D.

The right job description, the right task, the right person, the right directions and communication, and the right supervision

 

 

ANS: A REF: 24

 

22.A nurse asks you to do a urinary catheterization. This involves sterile technique and inserting a tube into the person’s bladder. The nurse gives you very clear instructions. What should you do?

A.

Perform the task. The nurse’s directions were clear.

B.

Perform the task if the nurse is available to answer questions.

C.

Refuse the task. It is beyond the legal limits of your role.

D.

Perform the task if another nursing assistant can help you.

 

 

ANS: C REF: 24

 

23.You can refuse to perform a delegated task if

A.

You are too busy

B.

You do not like the task

C.

It is the end of your shift and you are ready to go home

D.

The task is not in your job description

 

 

ANS: D REF: 24

 

24.A nursing assistant also is an EMT who works for the fire department. In her EMT role, she is allowed to start IVs. On the weekend, she works as a nursing assistant at a nursing center. The RN asks her to start an IV on a resident. What should the nursing assistant do?

A.

Perform the task that was delegated to her.

B.

Politely refuse to do the task and explain why.

C.

Tell another nurse to do the task.

D.

Report the RN to the doctor.

 

 

ANS: B REF: 17, 24

 

25.When you agree to perform a delegated task, you are responsible for your own actions.

A.

True

B.

False

 

 

ANS: A REF: 24

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Primary Care: Interprofessional Collaborative Practice 6th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323570152 ISBN-10: 0323570151

Test Bank For Principles And Applications of Assessment in Counseling 5th Edition by Susan C. Whiston

Original price was: $65.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1305271487 ISBN-10: 1305271483

Test Bank For The Language of Medicine 11th Edition By Chabner

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323370813 ISBN-10: 0323370810

Test Bank For The Human Body In Health And Illness 4th Edition by Barbara Herlihy

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1416068426 ISBN-10: 1416068422

Test Bank For Mosbys Textbook for Nursing Assistants 9th Edition By Sheila A. Sorrentino

Original price was: $75.00.Current price is: $33.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323479154 ISBN-13 ‏ 978-0323479158 Publisher ‏ : ‎ Mosby Inc; Workbook edition Authors: R.N. Sorrentino, Sheila A., Ph.D., R.N. Remmert, Leighann N.

Test Bank for Structure and Function of the Body 14Edition Thibodeau

Original price was: $55.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323077226 ISBN-13: 978-0323077224 Publisher ‏ : ‎ Elsevier; 14th edition Authors: Gary A. Thibodeau, Kevin T. Patton

Test Bank For Mosbys Textbook for Nursing Assistants 7th Edition by Sheila A. Sorrentino

Original price was: $80.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download

 

 

Product has been added to your cart