Test bank For Mosby’s Essentials for Nursing Assistants, 5th Edition by Sheila A. Sorrentino – Leighann Remmert

Test Bank For Mosby’s Essentials For Nursing Assistants, 5th Edition by Sheila A. Sorrentino and Leighann Remmert is an essential resource for any nursing student. This comprehensive test bank includes hundreds of questions and answers, all organized by chapter. Whether you’re preparing for class or studying for the exam, this Test Bank will help you to master the material and get the best possible grade.

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN: 9780323113199 ISBN: 9780323288750

ISBN: 9780323113175

In Stock

$45.00

Compare
SKU:000786000190

Test bank For Mosby’s Essentials for Nursing Assistants, 5th Edition by Sheila A. Sorrentino – Leighann Remmert

Chapter 3: The Nursing Assistant

Test Bank

 

MULTIPLE CHOICE

 

1. The willful infliction of injury that results in physical harm is known as

a.

Assault

b.

Defamation

c.

Battery

d.

Abuse

 

 

ANS: D REF: p. 15 | p. 27

 

2. Touching a person’s body without his or her consent is

a.

Assault

b.

Battery

c.

Invasion of privacy

d.

Libel

 

 

ANS: B REF: p. 15 | p. 26

 

3. Intentionally attempting or threatening to touch a person’s body without the person’s consent is

a.

Assault

b.

Battery

c.

Invasion of privacy

d.

Defamation

 

 

ANS: A REF: p. 15 | p. 26

 

4. Knowledge of what is right conduct and wrong conduct is

a.

Ethics

b.

Torts

c.

Civil law

d.

Public law

 

 

ANS: A REF: p. 15 | p. 24

 

5. The Omnibus Budget Reconciliation Act of 1987 (OBRA) is a

a.

Nursing center policy

b.

Nurse practice act

c.

Law that applies to all 50 states

d.

Criminal law

 

 

ANS: C REF: p. 16

 

6. You give incorrect information on a job application. This is

a.

Libel

b.

Slander

c.

Defamation

d.

Fraud

 

 

ANS: D REF: p. 26

 

7. Unlawful restraint or restriction of a person’s movement is

a.

Malpractice

b.

Invasion of privacy

c.

Negligence

d.

False imprisonment

 

 

ANS: D REF: p. 15 | p. 26

 

8. OBRA requires training and a competency evaluation for nursing assistants working in

a.

Hospital acute-care units

b.

Nursing centers

c.

Hospices

d.

Doctors’ offices

 

 

ANS: B REF: p. 16

 

9. How many hours of instruction does OBRA require?

a.

16

b.

32

c.

At least 48

d.

At least 75

 

 

ANS: D REF: p. 16

 

10. The competency evaluation required by OBRA involves a

a.

Written test only

b.

Skills test only

c.

Written test and a skills test

d.

Licensing examination

 

 

ANS: C REF: p. 16

 

11. How many testing attempts does OBRA allow?

a.

1

b.

At least 2

c.

At least 3

d.

At least 4

 

 

ANS: C REF: p. 16

 

12. The nursing assistant registry includes information about

a.

Prior education

b.

Children

c.

Marriages

d.

Findings of abuse, neglect, or dishonest use of property

 

 

ANS: D REF: p. 17

 

13. OBRA requires a new competency evaluation for persons who

a.

Have not worked as a nursing assistant for 24 months

b.

Were found guilty of abuse or neglect

c.

Were convicted of a crime

d.

Did not have good performance evaluations

 

 

ANS: A REF: p. 17

 

14. As a nursing assistant, you can

a.

Report changes in the person’s condition to the nurse

b.

Give drugs and insert tubes into body openings

c.

Take verbal or phone orders from doctors

d.

Discuss the person’s diagnosis with the family

 

 

ANS: A REF: p. 18

 

15. A nurse asks you to perform a task that is beyond the legal limits of your role. Which is correct?

a.

Perform the task so that you do not lose your job.

b.

Firmly refuse and explain why.

c.

Ignore the request.

d.

Think about it for a few days.

 

 

ANS: B REF: p. 19 | p. 24

 

16. Which tells you what the agency expects you to do?

a.

Your job description

b.

The state nurse practice act

c.

OBRA

d.

Code of ethics

 

 

ANS: A REF: p. 15 | p. 19

 

17. A nurse can delegate

a.

Responsibilities

b.

Accountability

c.

The Five Rights of Delegation

d.

Nursing tasks

 

 

ANS: D REF: p. 19

 

18. Which nursing team members cannot delegate?

a.

RNs

b.

LPNs

c.

LVNs

d.

Nursing assistants

 

 

ANS: D REF: p. 19

 

19. Before a nurse delegates a task to you, the nurse must know the following except

a.

Is the task included in your job description?

b.

Do you want to perform the task?

c.

Do you have the necessary training to perform the task?

d.

Do you have the experience to perform the task safely?

 

 

ANS: B REF: p. 22

 

20. Does a nurse have to delegate a task to you?

a.

Yes, if the task is in your job description.

b.

Yes, if the nurse teaches you how to perform the task.

c.

No. The nurse makes delegation decisions that are best for the person.

d.

No. The nurse performs the task unless he or she is busy.

 

 

ANS: C REF: p. 22

 

21. The Five Rights of Delegation involve

a.

The right task, the right circumstances, the right person, the right directions and communication, and the right supervision

b.

The right law, the right job description, the right policies and procedures, the right training, and the right communication and supervision

c.

The right task, the right job description, the right person, the right training, and the right supervision

d.

The right job description, the right task, the right person, the right directions and communication, and the right supervision

 

 

ANS: A REF: p. 23

 

22. You can refuse to do a delegated task if

a.

You are too busy

b.

You do not like the task

c.

It is the end of your shift and you are ready to go home

d.

The task is not in your job description

 

 

ANS: D REF: p. 23

 

23. An ethical person

a.

Does not cause a person harm

b.

Is biased

c.

Is prejudiced

d.

Does not have opinions or facts

 

 

ANS: A REF: p. 24

 

24. An act or behavior that meets your needs, not the needs of the patient or resident, is

a.

A crime

b.

Assault

c.

A boundary violation

d.

Defamation

 

 

ANS: C REF: p. 25

 

25. You tell your patient what a great time you had on your date last night. This is

a.

Invasion of privacy

b.

Boundary crossing

c.

Slander

d.

Emotional abuse

 

 

ANS: B REF: p. 25

 

26. Protecting the right to privacy involves the following except

a.

Keeping information about the person confidential

b.

Exposing only the body part involved in care or the procedure

c.

Allowing visitors to remain in the room when care is given

d.

Screening the person when giving care

 

 

ANS: C REF: p. 26

 

27. A nursing assistant pinches and pushes a patient. This is

a.

Negligence

b.

Malpractice

c.

Neglect

d.

Physical abuse

 

 

ANS: D REF: p. 28

 

28. A resident’s signal light goes unanswered. His son finds the person lying on sheets soaked with urine. This is

a.

Neglect

b.

Emotional abuse

c.

Physical abuse

d.

Malpractice

 

 

ANS: A REF: p. 28

 

29. A resident did not get to the bathroom in time. She urinated and had a bowel movement in her clothing. To prevent an accident in the dining room, the nurse makes the person stay in her room. This is

a.

Malpractice

b.

Involuntary seclusion

c.

Neglect

d.

Physical abuse

 

 

ANS: B REF: p. 28

 

30. You see a nursing assistant hitting a patient. What should you do?

a.

Talk to the patient.

b.

Call the police.

c.

Tell the nurse.

d.

Mind your own business.

 

 

ANS: C REF: p. 29

 

31. You are walking by a patient room. You hear a nurse shouting at a patient. This is

a.

Battery

b.

A tort

c.

Verbal abuse

d.

Neglect

 

 

ANS: C REF: p. 28

 

32. You suspect that a nursing center resident is being abused. What should you do?

a.

Tell the nurse.

b.

Call the police.

c.

Talk to the family.

d.

Mind your own business.

 

 

ANS: A REF: p. 29

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

$25.00
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank Physical Examination and Health Assessment, 7e (Jarvis) Chapter 1 The Nurse’s Role in Physical Examination and Health Assessment 1) Concerning the definition of health, which of the following statements is true? A) Absolute health is a state characterized by the complete absence of disease. B) Optimal health is a dynamic state of being that represents a lifelong process of becoming. C) Functional health is the ability to perform basic activities of daily living. D) Disease must be present for an individual to be unhealthy.Answer: B Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Explain the relationship between health promotion, risk reduction, and disease prevention and explain how these relate to physical examination and health assessment. Tier Level: 2 2) Physical examination and health assessment are performed primarily to A) diagnose disease states. B) assess an individual’s degree of wellness or illness. C) document findings related to suspected or actual health problems or concerns. D) all of the above.Answer: D Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Summarize purposes for performing physical examination and health assessment. Tier Level: 2 3) Physical examination techniques used to

Test Bank For Advanced Practice Nursing in the Care of Older Adults 2nd Edition Kennedy-Malone

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:0803666616 ISBN-13:9780803666610

Burns and Grove’s The Practice of Nursing Research 8th Edition Gray test bank

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 29 Format: PDF ISBN-13: 978-0323377584 ISBN-10: 9780323377584 Publisher: ‎ Saunders Authors: Jennifer R., Susan K. Grove, Suzanne Sutherland Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank is a great resource for students who want to learn more about Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research. This Test Bank can help students to improve their understanding of the subject matter and prepare for exams. The Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank contains a wealth of information that can be used to improve one’s understanding of Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research. In addition, the Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank can also be used to prepare for exams. This Test Bank is an essential resource for students who want to learn more about Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research.

 

 

Product has been added to your cart