Test Bank For Medical Terminology Learning Through Practice 1st Edition Paula Bostwick

Digital item No Waiting Time Instant Download
By: Paula Bostwick
ISBN-10: 0073513857
ISBN-13: 9781260470710
Edition: 1st Edition
Publisher: McGraw
Language: English

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $21.00.

Compare
SKU:000786000651

Test Bank For Medical Terminology Learning Through Practice 1st Edition Paula Bostwick

Table of Contents
1 Learning Terminology, Word Roots, and Combining Forms
2 Prefixes
3 Suffixes
4 The Human Body: An Orientation
5 The Integumentary System
6 The Musculoskeletal System
7 The Nervous System
8 The Sensory System
9 The Endocrine System
10 The Blood System
11 The Cardiovascular System
12 The Respiratory System
13 The Lymphatic System and Body Defense
14 The Digestive System and Body Metabolism
15 The Urinary System
16 The Male Reproductive System
17 The Female Reproductive System

Medical Terminology, 1e (Bostwick)
Chapter 1 Learning Terminology, Word Roots, and Combining Forms
1) The abbreviation for "as needed" is
A) PRN
B) IM
C) ASA
D) AMA
Answer: A
Difficulty: 1 Easy
Topic: Using Medical Terminology and Its Different Forms
Learning Objective: 01.06
Bloom's: Remember
Est Time: 0-1 minute
Accessibility: Keyboard Navigation
2) LOC is the abbreviation for:
A) laceration
B) hypertension
C) treatment
D) level of consciousness
Answer: D
Difficulty: 1 Easy
Topic: Using Medical Terminology and Its Different Forms
Learning Objective: 01.06
Bloom's: Remember
Est Time: 0-1 minute
Accessibility: Keyboard Navigation
3) The physician has ordered the medication "po." The nurse will administer this:
A) intramuscularly.
B) by mouth.
C) as needed.
D) three times a day
Answer: B
Difficulty: 2 Medium
Topic: Using Medical Terminology and Its Different Forms
Learning Objective: 01.06
Bloom's: Apply
Est Time: 0-1 minute
Accessibility: Keyboard Navigation

2

No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.
4) The physician has documented the patient had an "AMI." The nurse understands the patient
experienced what?
A) congestive heart failure
B) acute myocardial infarction
C) shortness of breath
D) hypertension
Answer: B
Difficulty: 1 Easy
Topic: Using Medical Terminology and Its Different Forms
Learning Objective: 01.06
Bloom's: Remember
Est Time: 0-1 minute
Accessibility: Keyboard Navigation
5) The physician ordered the medication to be administered tid. The nurse will administer the
medication how often?
A) twice a day
B) three times a day
C) four times a day
D) daily
Answer: B
Difficulty: 1 Easy
Topic: Using Medical Terminology and Its Different Forms
Learning Objective: 01.06
Bloom's: Remember
Est Time: 0-1 minute
Accessibility: Keyboard Navigation
6) Admission orders include "npo." The nurse knows that the patient:
A) is allergic to penicillin.
B) may have nothing by mouth.
C) is experiencing shortness of breath.
D) has congestive heart failure.
Answer: B
Difficulty: 1 Easy
Topic: Using Medical Terminology and Its Different Forms
Learning Objective: 01.06
Bloom's: Remember
Est Time: 0-1 minute
Accessibility: Keyboard Navigation

3

No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

7) Word roots are used to:
A) identify the basic meaning.
B) modify the 1 Easy meaning.
C) link words together.
D) provide term definition.
Answer: A
Difficulty: 1 Easy
Topic: Forming Medical Terms
Learning Objective: 01.03
Bloom's: Remember
Est Time: 0-1 minute
Accessibility: Keyboard Navigation
8) The study of disease is ________ logy.
A) neuro
B) patho
C) cardio
D) bio
Answer: B
Difficulty: 1 Easy
Topic: Using Medical Terminology and Its Different Forms
Learning Objective: 01.06
Bloom's: Remember
Est Time: 1-3 minutes
Accessibility: Keyboard Navigation
9) The term hepatomegaly means:
A) around the colon.
B) epigastric.
C) abnormal menses.
D) enlarged liver.
Answer: D
Difficulty: 1 Easy
Topic: Forming Medical Terms
Learning Objective: 01.03
Bloom's: Remember
Est Time: 0-1 minute
Accessibility: Keyboard Navigation

4

No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

10) The abbreviation for complete blood count is:
A) CDC
B) CBC
C) WBC
D) AMI
Answer: B
Difficulty: 1 Easy
Topic: Using Medical Terminology and Its Different Forms
Learning Objective: 01.06
Bloom's: Remember
Est Time: 0-1 minute
Accessibility: Keyboard Navigation
11) Insulin was first used to treat diabetes in what year?
A) 1922
B) 1923
C) 1924
D) 1927
Answer: A
Difficulty: 1 Easy
Topic: The Language of Medicine
Learning Objective: 01.01
Bloom's: Remember
Est Time: 0-1 minute
Accessibility: Keyboard Navigation
12) The plural of kidney is ________.
Answer: kidneys
Difficulty: 1 Easy
Topic: Pluralizing Terms
Learning Objective: 01.05
Bloom's: Apply
Est Time: 1-3 minutes
Accessibility: Keyboard Navigation
13) The plural of tongue is ________.
Answer: tongues
Difficulty: 1 Easy
Topic: Pluralizing Terms
Learning Objective: 01.05
Bloom's: Apply
Est Time: 1-3 minutes

5

No reproduction or distribution without the prior written onsent of McGraw-Hill Education.

Accessibility: Keyboard Navigation
14) The plural of virus is ________.
Answer: viruses
Difficulty: 2 Medium
Topic: Pluralizing Terms
Learning Objective: 01.05
Bloom's: Apply
Est Time: 1-3 minutes
Accessibility: Keyboard Navigation
15) The plural of nucleus is ________.
A) nuclei
B) nucleuises
C) nuclears
D) nucleiis
Answer: A
Difficulty: 2 Medium
Topic: Pluralizing Terms
Learning Objective: 01.05
Bloom's: Apply
Est Time: 1-3 minutes
Accessibility: Keyboard Navigation

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Brunner & Suddarth’s Textbook of Medical-Surgical Nursing 15th Edition Hinkle Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 68 Format: PDF ISBN-13: 978-1975161033 ISBN-10: 1975161033 Publisher: LWW Authors: Dr. Janice L Hinkle, Kerry H. Cheever, Kristen Overbaugh

Medical-Surgical Nursing 10th Edition Ignatavicius Workman Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $16.50.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 69 Format: PDF ISBN-13: 978-0323612425 ISBN-10: 0323612423 Publisher: Elsevier Author: Donna D. Ignatavicius, M. Linda Workman, Cherie Rebar, Nicole M. Heimgartner

Lewis’s Medical Surgical Nursing 11th Edition Harding Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $13.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 68 Format: PDF ISBN-13: 978-0323551496 ISBN-10: 0323551491 Publisher: Mosby Authors: Mariann M. Harding, Jeffrey Kwong, Dottie Roberts, Debra Hagler, Courtney Reinisch

Medical Surgical Nursing by Ignatavicius 9th Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $10.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 74 Format: PDF ISBN-13: 978-0323444194 ISBN-10: 0323444199 Publisher: ‎Saunders Authors: Donna D. Ignatavicius, Linda Workman, Cherie R. Rebar

Brunner & Suddarth Textbook of Medical-Surgical Nursing 14th Edition Hinkle, Cheever Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 68 Format: PDF ISBN-13: 978-1496347992 ISBN-10: 1496347994 Publisher: ‎LWW Authors: Janice L Hinkle, Kerry H. Cheever

Medical Surgical Nursing Single Volume Assessment and Management of Clinical Problems 7th Edition by Sharon L. Lewis -Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323036880 ISBN-13: 978-0323036887 Author: Sharon L. Lewis RN PhD FAAN Publisher ‏ : ‎ Mosby

Davis Advantage for Medical-Surgical Nursing: Making Connections to Practice 2nd Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $16.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 71 Format: PDF ISBN-13: 978-0803677074 ISBN-10: 0803677073 Publisher: F.A. Davis Company; second edition Authors: Janice J. Hoffman, Nancy J. Sullivan

 

 

Product has been added to your cart