Test bank for Information Systems Today Managing the Digital World 8th Edition

Digital item No Waiting Time Instant Download

ISBN-13:9780134606477

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $15.00.

Compare
SKU:00078600078

Test Bank for Information Systems Today Managing the Digital World 8th Edition

Information Systems Today, 8e (Valacich)

Chapter 2   Gaining Competitive Advantage Through Information Systems

1) At the ________ level of a firm, the routine, day-to-day business processes and interactions with customers occur.

A) strategic

B) tactical

C) operational

D) managerial

E) executive

Answer:  C

AACSB:  Analytical thinking

Difficulty:  Easy

Learning Obj.:  2.1:  Discuss how information systems can be used for automation, organizational learning, and strategic advantage.

Classification:  Concept

2) Why are information systems typically used at the operational level?

A) to create a risk information sheet

B) to define all project tasks

C) to identify all business activities

D) to create use cases

E) to increase efficiency

Answer:  E

AACSB:  Information technology

Difficulty:  Easy

Learning Obj.:  2.1:  Discuss how information systems can be used for automation, organizational learning, and strategic advantage.

Classification:  Concept

3) Which of the following actions is a part of operational planning?

A) making day-to-day decisions that are highly structured and recurring

B) effectively utilizing and deploying organizational resources to achieve strategic objectives

C) focusing on long-term strategic questions facing the organization

D) dealing with complex problems with broad and long-term ramifications for the organization

E) focusing on balancing performance across the organization

Answer:  A

AACSB:  Analytical thinking; Information technology

Difficulty:  Moderate

Learning Obj.:  2.1:  Discuss how information systems can be used for automation, organizational learning, and strategic advantage.

Classification:  Concept

4) ________ are a set of activities an organization performs in order to reach their business goals.

A) Business processes

B) Business standards

C) Business technocracies

D) Business data flow models

E) Business cases

Answer:  A

AACSB:  Information technology

Difficulty:  Easy

Learning Obj.:  2.1:  Discuss how information systems can be used for automation, organizational learning, and strategic advantage.

Classification:  Concept

5) With respect to decision making in organizations, ________ decisions are those in which the procedures to follow for a given situation can be specified in advance.

A) comparative

B) structured

C) unscrupulous

D) asymmetrical

E) disfigured

Answer:  B

AACSB:  Information technology

Difficulty:  Easy

Learning Obj.:  2.1:  Discuss how information systems can be used for automation, organizational learning, and strategic advantage.

Classification:  Concept

6) ________ level manager.

A) operational

B) tactical

C) strategic

D) managerial

E) executive

Answer:  A

AACSB:  Analytical thinking; Information technology

Difficulty:  Moderate

Learning Obj.:  2.1:  Discuss how information systems can be used for automation, organizational learning, and strategic advantage.

Classification:  Application

7) With respect to organizational decision-making levels, ________ decisions can be programmed directly into operational information systems so that they can be made with little or no human intervention.

A) asymmetrical

B) semistructured

C) unstructured

D) comparative

E) structured

Answer:  E

AACSB:  Information technology

Difficulty:  Easy

Learning Obj.:  2.1:  Discuss how information systems can be used for automation, organizational learning, and strategic advantage.

Classification:  Concept

8) ________ refers to anything that occurs as part of a daily business of which a record must be kept.

A) transaction

B) investment

C) capital asset

D) value chain analysis

E) use case

Answer:  A

AACSB:  Information technology

Difficulty:  Easy

Learning Obj.:  2.1:  Discuss how information systems can be used for automation, 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Information Systems For Business An Experiential Approach 1st Edition By Craig Van

Original price was: $75.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 9780470903728
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0470903728

Test bank for Information Systems Today Managing the Digital World 8th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $15.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13:9780134606477

Test Bank For Information Technology Project Management 9e Kathy Schwalbe

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0357511182 l ISBN-13: 9780357511183

Test Bank For Information Systems 5th Edition By Baltzan

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN10: 1259924912, ISBN13: 9781259924910

Test Bank For Network + Guide to Networks 6th Edition by Tamara Dean

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 133756933X, ISBN-13: 9781337569330

Test Bank For Information Systems Essentials International Edition 6th Edition by George Walter Reynolds

Original price was: $100.00.Current price is: $50.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN13 9781111820367
 

Test Bank For Network Security Essentials Applications and Standards 5th Edition By Willaim Stallings

Original price was: $115.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:0133370437 ISBN-13:978-0133370430

 

 

Product has been added to your cart