Test Bank For Informatics And Nursing Opportunities And Challenges 4Th by Jeanne Sewell

Test Bank For Informatics And Nursing Opportunities And Challenges 4Th By Jeanne Sewell is a comprehensive and user-friendly guide that explores the opportunities and challenges surrounding the use of informatics in nursing. The Test Bank provides users with a wealth of information on how to best utilize informatics in nursing, including tips on data collection, analysis, and interpretation.

The Study Guide offers a concise overview of the key concepts covered in the text, while the Course Outline provides an overview of the course material. Finally, the Instructor’s Manual contains a wealth of resources for instructors, including course outlines, lecture notes, and PowerPoint slides. Test Bank For Informatics And Nursing Opportunities And Challenges 4Th By Jeanne Sewell is an essential resource for anyone interested in using informatics in nursing.

Digital item No Waiting Time Instant Download

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 9781609136956
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1609136956

In Stock

$35.00

Compare
SKU:00078600069

Test Bank For Informatics And Nursing Opportunities And Challenges 4Th by Jeanne Sewell

1.

A student is reviewing the components of a computer system that he has just purchased. Which of the following would he expect to find as the operating system?

A)

Microsoft Windows®

B)

Microsoft Office®

C)

Corel Word Perfect Office®

D)

Lotus Symphony®

2.

When using a computer program, a student enters a command by pointing and clicking. The student understands that this action is the result of which of the following?

A)

Disk operating system

B)

Graphical user interfaces

C)

Algorithm

D)

Groupware

3.

A student is working on a report using Microsoft Word® and wants to maximize the window. Which of the following would the student click on to accomplish this?

A)

Red X at the top right corner

B)

Quick launch bar of the task bar

C)

Square in the upper right corner

D)

Tab at the bottom of the screen

4.

While using a program, a user gets a message saying that the program is not responding. The user decides to shut down the program but it does not happen. Which of the following would the user do next?

A)

Continue to click on the X at the right hand corner

B)

Hold down the Ctrl, Alt, and Delete keys simultaneously

C)

Turn off the computer manually

D)

Open the program in another window

5.

A student is reviewing material in preparation for an examination on computer software and computer languages. The student demonstrates understanding of the levels of language when he identifies which of the following as an example of the highest level language?

A)

Machine language

B)

COBOL

C)

Basic

D)

Structured query language (SQL)

6.

A group of students are visiting a software manufacturer. The employee is describing how they create software, developing a step-by-step set of instructions so that the computer can understand and comply, resulting in a predictable end-state. The employee is describing which of the following?

A)

Code

B)

Flow chart

C)

Algorithm

D)

Language

7.

A nurse has purchased proprietary software for the computer. Which of the following is essential when installing proprietary software?

A)

Checking the serial number

B)

Registering the product

C)

Purchasing the license to use

D)

Calling the vendor to initiate service

8.

When comparing and contrasting DOS with current operating systems, which of the following would the instructor include?

A)

DOS allows multiple programs to be used at the same time.

B)

Transferring information between programs in DOS was tedious.

C)

Creating nontext documents was easier than text documents.

D)

Only a small number of point and click options were available with DOS.

9.

A student is working on a project for a math class involving the collection of numerical survey data. Which of the following application programs would be most appropriate for the student to use?

A)

Word processor

B)

Presentation program

C)

Spreadsheet

D)

Relational database program

10.

Which of the following would be appropriate to use so that two nursing students living a distance apart can work on a project together?

A)

Shareware

B)

Speech recognition

C)

Cloud computing

D)

Groupware

11.

A nurse is working on the computer using a trial copy of a software program. The nurse is using which of the following?

A)

Freeware

B)

Cloud computing

C)

Shareware

D)

Open source software

12.

A nurse is writing a research paper for a class using Microsoft Word®. The home ribbon toolbar is open. Which of the following would the nurse find on this toolbar? Select all that apply.

A)

Typeface size

B)

Formatting appearance

C)

Line spacing selections

D)

Numbering options

E)

Thesaurus

13.

As part of a class on informatics, a group of nursing students are preparing a presentation about computers for a community group. Which of the following would they include as an advantage of graphical user interfaces (GUIs)? Select all that apply.

A)

Ability to have multiple programs open at the same time

B)

Increased ease in moving data between open programs

C)

Enhanced use of statistical information for analysis

D)

Decreased need to remember specific command words

E)

Decreased length of time needed for booting up the computer

14.

A colleague recently purchased a new software program and asks you several questions about the software. However, you do not know the answers and refer your colleague to which of the following?

A)

Shareware

B)

User group

C)

Groupware

D)

Business Software Alliance

15.

A nursing instructor is teaching a class about computers and computer software as preparation for the students’ clinical laboratory experiences. After teaching the class about how software is created, the instructor determines that the teaching was effective when the students identify development of which of the following as the end point of the process?

A)

Algorithm

B)

Flowchart

C)

Code

D)

Structured query

Answer Key

1.

A

2.

B

3.

C

4.

B

5.

D

6.

C

7.

B

8.

B

9.

C

10.

D

11.

C

12.

A, B, C, D

13.

A, B, D

14.

B

15.

C

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

$25.00
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank Physical Examination and Health Assessment, 7e (Jarvis) Chapter 1 The Nurse’s Role in Physical Examination and Health Assessment 1) Concerning the definition of health, which of the following statements is true? A) Absolute health is a state characterized by the complete absence of disease. B) Optimal health is a dynamic state of being that represents a lifelong process of becoming. C) Functional health is the ability to perform basic activities of daily living. D) Disease must be present for an individual to be unhealthy.Answer: B Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Explain the relationship between health promotion, risk reduction, and disease prevention and explain how these relate to physical examination and health assessment. Tier Level: 2 2) Physical examination and health assessment are performed primarily to A) diagnose disease states. B) assess an individual’s degree of wellness or illness. C) document findings related to suspected or actual health problems or concerns. D) all of the above.Answer: D Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Summarize purposes for performing physical examination and health assessment. Tier Level: 2 3) Physical examination techniques used to

Test Bank For Advanced Practice Nursing in the Care of Older Adults 2nd Edition Kennedy-Malone

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:0803666616 ISBN-13:9780803666610

Burns and Grove’s The Practice of Nursing Research 8th Edition Gray test bank

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 29 Format: PDF ISBN-13: 978-0323377584 ISBN-10: 9780323377584 Publisher: ‎ Saunders Authors: Jennifer R., Susan K. Grove, Suzanne Sutherland Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank is a great resource for students who want to learn more about Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research. This Test Bank can help students to improve their understanding of the subject matter and prepare for exams. The Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank contains a wealth of information that can be used to improve one’s understanding of Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research. In addition, the Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank can also be used to prepare for exams. This Test Bank is an essential resource for students who want to learn more about Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research.

 

 

Product has been added to your cart