Test Bank For Ethics And Issues in Contemporary Nursing 4th Edition By Burkhardt Margaret A

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 978-1133129165 ISBN-10: 1133129161

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $15.00.

Compare
SKU:000786000390

Test Bank For Ethics And Issues in Contemporary Nursing 4th Edition By Burkhardt Margaret A

Table of Contents

PART I: GUIDES FOR PRINCIPLED BEHAVIOR.
1. Social, Philosophical, and Other Historical Forces Influencing the Development of Nursing.
2. Ethical Theory.
3. Ethical Principles
PART II: DEVELOPING PRINCIPLED BEHAVIOR.
4. Values Clarification.
5. Values Development.
6. Nursing Codes of Ethics, Standards, and Ideals (Old Ch 8–renamed).
7. Ethical Decision Making (Old Chapter 6).
PART III: PRINCIPLED BEHAVIOR IN THE PROFESSIONAL DOMAIN.
8. Legal Issues (Old Chapter 7).
9. Professional Relationship Issues.
10. Practice Issues Related to Technology.
11. Practice Issues Related to Patient Self-Determination.
12. Scholarship Issues.
PART IV: GLOBAL ISSUES THAT IMPINGE ON NURSING PRACTICE.
13. Global Consciousness in the 21st Century.
14. Health Policy Issues.
15. Economic Issues.
16. Social Issues.
17. Gender Issues.
18. Transcultural and Spiritual Issues.
PART V: THE POWER TO MAKE A DIFFERENCE.
19. Empowerment for Nurses.
20. Enabling Patient Empowerment.

Chapter 3  Ethical Principles

MULTIPLE CHOICE

1.The principle of beneficence requires the nurse to:

a.

promote harm or evil and do good.

b.

prevent or remove harm and do good.

c.

ask the patient to sign a survey indicating the nurse has been beneficial to his or her care.

d.

avoid harm as a consequence of doing good.

ANS: B PTS: 1

2.Having freedom to make choices about issues that affect one’s life is the principle of:

a.

respect for persons.

c.

beneficence.

b.

justice.

d.

autonomy.

ANS: D PTS: 1

3.____ is the ethical principle that relates to the concept of faithfulness and the practice of promise keeping.

a.

Morals

c.

Confidentiality

b.

Fidelity

d.

Justice

ANS: B PTS: 1

4.The ethical principle that implies that others are worthy of high regard is:

a.

beneficence.

c.

respect for persons.

b.

fidelity.

d.

distributive justice.

ANS: C PTS: 1

5.A patient requests multiple cosmetic surgeries. At a certain point, the health care team questions if the overall harm that will result from continuing to do these procedures outweighs the benefit. This dialogue, weighing harms against benefits, is more related to which ethical principle?

a.

Beneficence

c.

Justice

b.

Nonmaleficence

d.

Veracity

ANS: B PTS: 1

6.Informed consent is a procedure designed to assure which of the following ethical principles?

a.

Beneficence

c.

Fidelity

b.

Autonomy

d.

Nonmaleficence

ANS: B PTS: 1

7.A nurse sees a patient quietly crying in her room. The nurse enters the room, sits in the chair facing the patient, and says, “Something seems to be troubling you.” This exchange is an example of the practical application of which of the following ethical principles?

a.

Beneficence

c.

Veracity

b.

Autonomy

d.

Nonmaleficence

ANS: A PTS: 1

8.Three gravely ill patients are candidates for the only vacant bed in the intensive care unit. The health care team decides to assign the bed to the patient with the best chance of recovery. Although many principles apply, the decision-making process in this case illustrates the application of which of the following ethical principles?

a.

Respect for persons

c.

Beneficence

b.

Justice

d.

Autonomy

ANS: B PTS: 1

9.The ethical principle that requires nurses to uphold the profession’s code of ethics, to practice within the established scope of practice, and to remain competent is which of the following?

a.

Beneficence

c.

Fidelity

b.

Autonomy

d.

Nonmaleficence

ANS: C PTS: 1

10.The ANA Code of Ethics for Nurses recognizes that confidentiality:

a.

flows from respect for persons and is an absolute requirement in all situations.

b.

is restricted to legal regulations and definitions.

c.

is not absolute and may be modified to protect the patient or other innocent people.

d.

None of the above

ANS: C PTS: 1

11.The act of speaking or pleading on another’s behalf is the ethical principle of:

a.

autonomy.

c.

fidelity.

b.

paternalism.

d.

advocacy.

ANS: D PTS: 1

12.A nursing student is completing her community health clinical rotation at a local hospice.  During her clinical day, she learns that a member of her community is being cared for by the hospice team.  Later that evening, she requests prayer on her social media site for the hospice patient.  What ethical principle has the student violated?

a.

Veracity

c.

Fidelity

b.

Confidentiality

d.

Autonomy

ANS: B PTS: 1

13._____________ is a term used to describe the process by which competent patients give voluntary consent for medical or surgical treatments or biomedical research after receiving disclosure about potential risks and benefits.

a.

Autonomy

c.

Informed consent

b.

Paternalism

d.

Advocacy

ANS: C PTS: 1

MULTIPLE RESPONSE

1.Often nurses and other health care providers fail to recognize violations of patient autonomy.  Which of the following is an example? Select all that apply.

a.

Nurses failure to recognize that individual’s thought processes are the same.

b.

Attentiveness to patient autonomy is sometimes neglected as the work of nursing becomes the major focus.

c.

Nurses may falsely assume that patients have the same values and goals as themselves.

d.

Assuming patient have more knowledge than is reasonable for them to have.

ANS: B, C, D PTS: 1

2.What are the basic elements implied in the concept of autonomy? Select all that apply.

a.

The autonomous person is respected.

b.

The autonomous person does not have to possess the capacity to decide on a plan of action.

c.

The autonomous person must be able to determine goals.

d.

The autonomous person has the freedom to act upon the choices.

e.

The autonomous person never questions the plan of care.

ANS: A, C, D PTS: 1

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $14.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Test bank For Community Public Health Nursing 7th Edition by Nies

Original price was: $55.00.Current price is: $14.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323528948
  • ISBN-10: 0323528945
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Authors: Mary A. Nies, Melanie McEwen
  • Publisher: ‎ Saunders

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Understanding Pathophysiology 7th Edition Huether Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $15.00.
(0 Reviews)
  • Chapters: 44
  • Format: PDF
  • ISBN-13: 978-0323639088
  • ISBN-10: 0323639089
  • Publisher: Mosby
  • Authors: Sue E. Huether, Kathryn L. McCance

Family Practice Guidelines 5th Edition Cash Glass Mullen Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $21.50.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 23 Format: PDF ISBN-13: 978-0826135834 ISBN-10: 0826135838 Publisher: ‎Springer Publishing Company Authors: Jill C. Cash, Cheryl A. Glass, Jenny Mullen

 

 

Product has been added to your cart