Test Bank For An Introduction to Payroll Administration 3Rd Canadian Edition By Alan Dryden

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10 :1259654729 ISBN-13:978-1259654725

In Stock

$24.00

Compare
SKU:000786000399

Test Bank For An Introduction to Payroll Administration 3Rd Canadian Edition By Alan Dryden

File: Chapter 02 Test Bank

True/False

[QUESTION]

1. An employer can offer compensation and benefits better than those outlined in employment standards legislation.

Ans: True

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-01

Difficulty: Easy

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

2. An Ontario employee may face disciplinary action for refusing to work more than 8 hours in one day, even if the employer does not have a written agreement or approval from the Ministry of Labour.

Ans: False

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-07

Difficulty: Moderate

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

3. Qualifying federal employees must receive a day off work and be paid at their regular rate for Family Day under the Canada Labour Code and Holidays Act.

Ans: False

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-08

Difficulty: Moderate

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

4. Ontario employees may be unpaid during their vacation from work if they receive 4% of their gross earnings in lieu of vacation each pay.

Ans: True

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-09

Difficulty: Moderate

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

5. An employee who permanently terminates employment during the year is owed accrued vacation for time earned but not taken during the year.

Ans: True

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-09

Topic: 02-10

Difficulty: Easy

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

6. British Columbia senior executive employees may be paid on a monthly basis.

Ans: False

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-12

Difficulty: Easy

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

7. Ontario senior executive employees may be paid on a monthly basis.

Ans: True

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-12

Difficulty: Easy

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

8. Quebec senior executive employees may be paid on a monthly basis.

Ans: True

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-12

Difficulty: Easy

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

9. Ontario employees are entitled to one day off with pay to get married.

Ans: False

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-14

Difficulty: Easy

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

10. Quebec employees are entitled to one day off with pay to get married.

Ans: True

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-14

Difficulty: Easy

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

11. A Quebec employer can offer an entry level wage of $12 per hour to new adult employees who do not serve liquor.

Ans: True

Learning Objective: 02-01, 02-02

Topic: 02-05

Topic: 02-15

Difficulty: Moderate

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

12. An Ontario employer can offer an entry level wage of $12 per hour to new adult employees who do not serve liquor.

Ans: False

Learning Objective: 02-01, 02-02

Topic: 02-03

Topic: 02-15

Difficulty: Moderate

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

13. A British Columbia employer can choose to pay overtime after 35 hours per week and 7 hours per day.

Ans: True

Learning Objective: 02-01, 02-02

Topic: 02-06

Topic: 02-15

Difficulty: Moderate

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

14. Payroll professionals are responsible for staying up to date with changes in legislation affecting their organization.

Ans: True

Learning Objective: 02-04

Topic: 02-17

Difficulty: Easy

Accessibility: Keyboard Navigation

Multiple Choice

[QUESTION]

15. What is the minimum wage per hour that can be paid to an adult employee serving liquor directly to customers as part of their regular work in an Ontario business?

A. $14.00

B. $13.15

C. $12.20

D. $15.40

E. $15.00

Ans: C

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-02

Topic: 02-03

Difficulty: Easy

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

16. What is the minimum wage per hour that can be paid to a student under the age of 18 doing paid work in their own home in an Ontario business?  

A. $14.00

B. $13.15

C. $12.20

D. $15.40

E. $15.00

Ans: D

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-02

Topic: 02-03

Difficulty: Difficult

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

17. What is the minimum wage per hour that can be paid to an adult employee NOT serving liquor directly to customers as part of their regular work in a British Columbia business?

A. $14.00

B. $13.15

C. $12.20

D. $13.85

E. $15.00

Ans: D

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-02

Topic: 02-04

Difficulty: Easy

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

18. An Ontario employee working a 4 hour shift is entitled to an unpaid break of the following duration:

A. 45 minutes

B. 30 minutes

C. 20 minutes

D. 15 minutes

E. 0 minutes (no break is required)

Ans: E

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-07

Difficulty: Moderate

Accessibility: Keyboard Navigation

[QUESTION]

19. British Columbia employees must receive __________ as vacation after 5 years of service.

A. 6% of gross pay

B. 2 weeks

C. 8% of gross pay

D. 4% of gross pay

E. 4 weeks

Ans: A

Learning Objective: 02-01

Topic: 02-09

Difficulty: Easy

Accessibility: Keyboard Navigation

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For An Introduction To Business Ethics 6Th Edition By Joseph DesJardins

$24.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1259922664 ISBN-10: 1259922669

The Management of Strategy Concepts International Edition 10th Edition by R. Duane Ireland - Test Bank

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1133584691, ISBN-13: 9781133584698

Nonprofit Management Principles And Practice 4th Edition By Worth - Test Bank

$10.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 9781483375991 ISBN-13: 978-1483375991 Publisher ‏ : ‎ SAGE Publications, Inc; 4th edition Author: Michael J. Worth

Test Bank For Cornerstones of Cost Management 2nd Edition by Don R. Hansen, Maryanne M. Mowen

$25.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1111824401 ISBN-13: 9781111824402 Authors: Don R. Hansen, Maryanne M. Mowen Published By: Cengage Learning Edition : 2th

Using MIS 9th Edition Kroenke - Test Bank

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10 ‏ : ‎ 0134106784 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134106786 Authors: David Kroenke, Randall Boyle Publisher ‏ : ‎ Pearson

 

 

Product has been added to your cart