TEST BANK For AMERICA’S MUSICAL LANDSCAPE7E JEAN FERRIS

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 978-0078025129 ISBN-10: 0078025125

In Stock

$28.00

Compare
SKU:000786000450

TEST BANK For AMERICA’S MUSICAL LANDSCAPE7E JEAN FERRIS

Part 3

The Growth of Vernacular Traditions

Multiple Choice

1.  Which type of musical genre is frequently associated with the term “vernacular?”

A. classical

B. art music

C. popular 

D. Baroque

ANS: C

2. Which of the following is least associated with the vernacular?

A. collage

B. comic books

C. swing music

D. classical concert music

ANS: D

3.  Which statement is true regarding vernacular music in early America?

A. vernacular music enjoyed little popularity

B. favorite pieces survived through unchanging or slowly changing performance practice

C. vernacular music composition required extensive musical training

D. vernacular music was most often performed in concert halls.

ANS:  B

4.  American vernacular music does not reflect which of the following?

A. regional influences

B. current events

C. cultural characteristics

D. European compositional style

ANS: D

Part 4

Vernacular Musics Since Rock and Roll

Multiple Choice

1.  American vernacular music of the 1990s was probably most influenced by

A. art and literature

B. technological advances and computerization

C. European trends

D. 1950s rock

ANS: B

2.  Which can be said about the “beat generation?”

A. they detested vernacular music

B. they promoted only visual art

C. they were champions of nonconformity

D. they ignored American culture

ANS: C

3. American vernacular music especially diversified after the birth of 

A. jazz

B. rock

C. country

D. new wave

ANS: B

4.  Which of the following was a visual pop artist?

A. Jean-Paul Sartre

B. Andy Warhol

C. James Dean

D. Chuck Berry

ANS: B

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Compare

Worlds of Music An Introduction to the Music Of the World's Peoples 6th Edition by Jeff Todd Titon Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 9781133953906 | ISBN-10: 1133953905 Edition: 6th Edition Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning Author name: Jeff Todd Titon
Compare

Test Bank For Music The Art of Listening 9th Edition by Jean Ferris

$50.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN10: 0078025176 ISBN13: 9780078025174
Compare

TEST BANK For AMERICA’S MUSICAL LANDSCAPE7E JEAN FERRIS

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0078025129 ISBN-10: 0078025125
Compare

Test Bank For Americas Musical Landscape 8th Edition Jean Ferris

$45.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1260300064 ISBN-13: 978-1260300062

 

 

Product has been added to your cart