Test Bank For Advertising and IMC Principles and Practice 10th Edition By Moriarty

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 978-0133547900 ISBN-10: 0133547906

In Stock

$28.00

Compare
SKU:000786000427

Test Bank For Advertising and IMC Principles and Practice 10th Edition By Moriarty

Advertising & IMC: Principles and Practice, 10e (Moriarty)

Chapter 2   Brand Communication

1) Marcom is an abbreviation for ________.

A) marketing company

B) marketing communication

C) market company

D) market communication

E) market community

Answer:  B

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

AACSB:  Written and oral communication

2) The goal of marketing is achieved by matching a product’s availability to the ________.

A) competition’s availability

B) previous year’s level of sales

C) company’s production capabilities

D) consumers’ need, desire, or demand for the product

E) legal limits of availability

Answer:  D

Difficulty:  Moderate

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

3) The various marketing communication messages and brand experiences that create and maintain a brand are referred to collectively as ________.

A) brand position

B) point of differentiation

C) brand communication

D) added value

E) integrated marketing

Answer:  C

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

AACSB:  Written and oral communication

4) The four tools of product, price, place, and promotion are collectively referred to as the ________.

A) product mix

B) promotion mix

C) marketing mix

D) integration elements

E) exchange elements

Answer:  C

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

5) The marketing mix is also known as the ________.

A) four Cs

B) four Ms

C) competitive advantage

D) marketing channel

E) four Ps

Answer:  E

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

6) You would most likely be able to purchase package goods at a(n) ________.

A) distribution warehouse

B) fast food restaurant

C) drugstore

D) automotive retailer

E) clothing store

Answer:  C

Difficulty:  Moderate

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

7) Which of the following are considered “key players” in the marketing industry? 

A) marketers

B) suppliers or vendors

C) distributors or retailers

D) agencies

E) all of the above

Answer:  E

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

8) Which key player in marketing refers to the organization, company, or manufacturer producing the product and offering it for sale?

A) marketer

B) supplier or vendor

C) distributor or retailer

D) agency

E) brand manager

Answer:  A

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

9) The materials and ingredients used in producing the product are obtained from other companies that are referred to as the producer’s ________.

A) marketers

B) suppliers or vendors

C) distributors or retailers

D) agencies

E) exchangers

Answer:  B

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

10) The complex network of vendors that produce components and ingredients which are then sold to the manufacturer is known as the ________.

A) network chain

B) channel of distribution

C) supply chain

D) ingredient chain

E) distribution chain

Answer:  C

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

11) The ________ refers to the various companies that are involved in moving a product from its manufacturer into the hands of its end buyers.

A) network chain

B) distribution chain

C) supply chain

D) ingredient chain

E) promotion network

Answer:  B

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

12) What term is used to mean a place or a particular type of buyer?

A) market

B) position

C) channel

D) demographic

E) partner

Answer:  A

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

13) The percentage of the total sales in a product category that a particular brand has is called the brand’s ________.

A) position

B) market segment

C) distribution

D) share of market

E) exchange

Answer:  D

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

14) Which of the following is NOT considered a main type of market?

A) consumer

B) business-to-business 

C) channel

D) institutional

E) media

Answer:  E

Difficulty:  Moderate

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

15) ________ markets consist of people who buy products and services for personal or household use.

A) Consumer

B) Business-to-business

C) Channel

D) Institutional

E) Media

Answer:  A

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

16) ________ markets consist of companies that buy products or services to use in their own businesses or in making other products.

A) Consumer

B) Business-to-business

C) Distribution

D) Institutional

E) Indirect

Answer:  B

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

17) ________ markets include a wide variety of profit and nonprofit organizations, such as hospitals, government agencies, and schools, that provide goods and services for the benefit of society.

A) Consumer

B) Business-to-business 

C) Channel

D) Institutional

E) Distribution

Answer:  D

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

18) ________ markets are made up of members of a company’s distribution chain.

A) Consumer

B) Business-to-business 

C) Channel

D) Institutional

E) Media

Answer:  C

Difficulty:  Easy

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

19) Resellers in a channel market are also known as ________.

A) suppliers

B) vendors

C) intermediaries

D) shareholders

E) competitors

Answer:  C

Difficulty:  Moderate

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

20) Most advertising dollars are spent on ________ markets.

A) consumer

B) business-to-business

C) media

D) channel

E) institutional

Answer:  A

Difficulty:  Moderate

Chapter LO:  2-1

Course LO:  Discuss the fundamental concepts of marketing

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Advertising and Integrated Brand Promotion 8th Edition By Thomas O'Guinn

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1337110211 ISBN-10: 1337110213

Test Bank For Advertising and IMC Principles and Practice 10th Edition By Moriarty

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0133547900 ISBN-10: 0133547906

Test Bank For Advertising And Integrated Brand Promotion 6th Edition By Thomas O'Guinn

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0538473323 ISBN-10: 0538473320

Test Bank For Advertising and Integrated Brand Promotion 7th Edition By OGuinn

$24.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1285187815 ISBN-10: 1285187814

Test Bank For Advertising and Promotion An Integrated Marketing Communications Perspective 11Th Edition By George Belch

$24.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1260152302 ISBN-10: 9781260152302

 

 

Product has been added to your cart