Test Bank For A Systems Approach to Small Group Interaction Stewart Tubbs 11 Edition

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-13: 978-0073534329 ISBN-10: 0073534323

In Stock

Original price was: $65.00.Current price is: $35.00.

Compare
SKU:000786000305

Test Bank For A Systems Approach to Small Group Interaction Stewart Tubbs 11 Edition

Chapter 2: Communication Processes

TRUE-FALSE QUESTIONS

 1.  According to Harvard research Daniel Goleman, emotional intelligence is a combination of intrapersonal communication (personal competence) and interpersonal communication (social competence). 

Answer: True

2.  Interpersonal communication is defined as the process of creating meanings in the minds of others.

Answer:  False

3.  The ability to receive, interpret, analyze, and respond to messages is regulated by a person’s emotional intelligence.

Answer:  True

4.  When a person sends an Unintentional messages, they are transmitted through verbal communication only. 

 Answer: False

5.  The gap between what we intend to communicate and what is actually received is called the semantic differential. 

Answer: False

6.  Research shows that a group’s interaction patterns clearly affects the group’s success.

Answer:  True

7.  Sincere speakers blink between 10 and 20 times per minute.

Answer:  True

8.  Females consistently give more eye contact than males. 

Answer: True

9.  In a study of physically attractive people, it was found that they are considered to have less

credibility than their less attractive counterparts. 

Answer: False

10.  An endomorph is a person who is tall, thin, and fragile. 

Answer: False

11. You should void using technical jargon to impress others. This can confuse rather than clarify.

Answer: True

12. An average speaking rate is 150-200 words per minute.  

Answer: False

13.  Inflection refers to the resonance of the voice. 

Answer: False

14.  According to research, the more uncomfortable a speaker is, the more disfluencies she/he

uses when talking.   

Answer: True

15.  Interestingly, the filler words “um” and “uh” are also used in several other languages,

including French and Turkish.  

Answer: False

16.  Recent research in zero-history groups shows that factors such as agreeableness and

openness correlated positively with the rate at which they generated supportive communication.

Answer:  True

17.  When someone acts like a “know-it-all” he/she is displaying characteristics of the defensive

climate called superiority. 

Answer: False

18.  Gibb found that groups with defensive climates tend to accomplish less than those with more

supportive climates. 

Answer: True

19.  An explicit rejection is seen as a disconfirming communication pattern whereas an implicit

rejection is seen as confirming.  

Answer: False

20. Comments such as, “Joe dominated the group while the others couldn’t get a word in

edgewise” are called process comments.  

Answer: True

21.  Inferences are the miscommunication patterns which occur when the sender and receive

miss each other with their meanings.  

Answer: False

22.  Signal reactions are learned responses to certain stimuli.  

Answer: True

23.  An example of an “igniter phrase” is, “That’s a great idea!” 

Answer: True

24.  The same swear words we find offensive in the United States are equally offensive in other

cultures.  

Answer: False

25. According to Tubbs and Baird’s definition of self-disclosure, individuals must share

information voluntarily in order for it to be considered self-disclosure. 

Answer: True

26.  Your classmates are aware that you tend to say, “It’s like, I mean” frequently, but you don’t

realize this.  This information is found in your hidden quadrant. 

Answer: False

27.  Self-disclosure is appropriate when it is speeded up in a crisis. 

Answer: True

28.  Individual or self-centered roles are beneficial to a group because they encourage self

actualization.  

Answer: False

29.  The philosopher who believed that those who have more should protect those who are less

fortunate by “accidents of birth,” was John Stuart Mill.

Answer:  False

30.  According to Donnellon, team dynamics shape the organization.  

Answer: True

MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS

31.  The ability to receive, interpret, analyze, and respond to messages is regulated by one’s:

A.  Technical competency

B.  Emotional intelligence

C.  Physical ability

D.  Personal interest

Answer:  B

32.  Patterson and his colleagues refer to the two parts of our brain as the “know” and “go.”  The

“know” system:

A.  Is emotionally neutral.

B.  Triggers reflexive responses, including fight and flight.

C.  Develops very early.

D.  Turns on when you’re about to fall under attack.

Answer:  A

33.  Which of the following is used to describe self-managing groups?

A.  More traditional task groups

B.  More structure

C.  Less discussion-oriented

D.  Question and answer interactions  

Answer: D

34.  The gap between what we intend to communicate and what is actually received is called the:

A. community gap

B. semantic differential  

C. directing comment

D. arc of distortion  

Answer: D

35.  Shaking hands with someone as a greeting is:  

A.  unintentional verbal communication

B.  intentional verbal communication  

C.  unintentional nonverbal communication

D.  intentional nonverbal communication  

Answer: D

36.  If I said, “God guess you,” instead of “God bless you,” after you sneezed, that would be an

example of a:  

A. verbal intentional message

B. nonverbal intentional message

C. verbal unintentional message 

D.  nonverbal unintentional message

Answer: C

37. An example of unintentional communication in a group setting is:

A.  Having a history of collaboration, but not talking about it.

B.  Being open to new ideas.

C.  Focusing on improving the group’s success, without having set that as a goal.

D.  Having a strong concern about achieving individual performance goals at the expense of group goals.

Answer:  D

38.  Effective feedback should be ALL BUT WHICH of the following?

A. subjective

B. from a trusted person

C. clear and understandable

D. as immediate as possible

Answer: A

39. Which of the following statements if false?

A.  Speakers rated as “sincere” make eye contact three times more often than “insincere” speakers.

B.  For 90 percent of Americans, the left eye is used only for depth perception.

C.  When Richard Nixon attended his first Watergate press conference, he blinked up to 40 times a minute.

D.  Sincere speakers blink between 5 and 10 times per minute.

Answer:  D

40. Which of the following statements is false?

A.  We are able to assert dominance over others almost exclusively with eye contact in a matter of seconds when we first encounter one another

B.  We tend to direct our comments toward those from whom we expect or would like feedback

C.  Males consistently give more eye contact than females  

D.  There is more mutual eye contact between friends than others

Answer: C

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For A Systems Approach to Small Group Interaction Stewart Tubbs 11 Edition

Original price was: $65.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0073534329 ISBN-10: 0073534323

Test Bank for Accounting, 27th Edition, Carl S. Warren, James M. Reeve Jonathan Duchac

Original price was: $55.00.Current price is: $40.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1337272094 ISBN-10: 1337272094

Test Bank For Administration And Management In Criminal Justice 2nd Edition By Jennifer M

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1483350707 ISBN-10: 9781483350707

Test Bank For Theory of Strategic Management International Edition 10th Edition by Gareth Jones

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:1133584705 ISBN-13:978-1133584704

Understanding Management 10th Edition by Daft - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1305502215 ISBN-10: 1305502213 Edition 10th Edition Author Daft Publisher: Cengage Copyright 2017 Publisher Cengage

 

 

Product has been added to your cart