Realities of Canadian Nursing Professional Practice and Power Issues 5th Edition McDonald Mclntyre Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
Chapters: 26
Format: PDF
ISBN-13: 978-1496384041
ISBN-10: 1496384040
Publisher: LWW
Authors: Carol McDonald, Marjorie McIntyre

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $23.00.

Compare
SKU:000786000591

Realities of Canadian Nursing Professional Practice and Power Issues 5th Edition McDonald Mclntyre Test Bank

Table of Contents

Chapter 1 Nursing Issues: A Call to Political Action
Chapter 2 Race and Racialization in Health, Healthcare, and Nursing Education
Chapter 3 Homelessness as a Health Equity and Social Justice Concern in Nursing
Chapter 4 Inviting Compassionate Conversations About End of Life: Medical Assistance in Dying (MAiD) in Canada
Chapter 5 The Legacy of Colonization for the Health and Well-being of Indigenous People: Toward Reconciliation
Chapter 6 Canadian Healthcare
Chapter 7 Canadian Nurses Association and International Council of Nurses
Chapter 8 Canadian Provincial and Territorial Nursing Organizations
Chapter 9 Canadian Federation of Nurses’ Unions: Standing for Workplace Safety
Chapter 10 Challenges and Change in Undergraduate Nursing Education
Chapter 11 Graduate Education
Chapter 12 The Political Nature of Knowledge Generation and Utilization: Nursing Research in Canada
Chapter 13 Nursing Informatics: A Growing Field of Science and Practice
Chapter 14 Influencing Policy and Leading Change: Essential Steps in Successful Transformations

Chapter 15 Issues in Contemporary Nursing Leadership

Chapter 16 The Gendered Nature of Nursing
Chapter 17 Issues in Interprofessional Practice
Chapter 18 Issues Arising From the Nature of Nurses’ Work and Work Environments
Chapter 19 The Nursing Shortage: Assumptions and Realities
Chapter 20 Rural Nursing in Canada: Issues of Access
Chapter 21 Ethical and Legal Issues in Nursing
Chapter 22 Issues in Healthcare for an Aging Population
Chapter 23 Orientating to Difference: Beyond Heteronormative Sexualities
Chapter 24 Environment: An Issue for Nurses
Chapter 25 Interpersonal Violence and Abuse: Ending the Silence
Chapter 26 Onward to 2030: Nursing’s Momentum for Global Health Equity

Realities of Canadian Nursing Professional Practice and Power Issues 5th Edition McDonald Mclntyre Test Bank

Chapter 1 Nursing Issues: A Call to Political Action
1. When describing the NCLEX examination, which of the following would the
instructor include?
A) Includes content standardized for baccalaureate education in nursing
B) Measures minimum technical competencies for safe entry into basic

nursing practice

C) Tests content determined appropriate for practice entry by the American

Nurses Association

D) Requires different passing scores for RNs educated at the ADN level

than at the BSN level

Ans: B

2. Which of the following would a prospective student expect to find when
examining a typical associate degree in nursing (ADN) program?
A) A maximum requirement for 120 semester hours or 180 quarter units
B) Similar curricular content as BSN programs, with greater clinical hours
C) Completion possible within 18 months to 2 years
D) Additional coursework for preparation to practice in multiple settings
Ans: D

3. Raising the educational level for entry into professional nursing
A) Should be relatively easy due to unanimous support
B) Is likely to have a short-term effect of reducing the current nursing

shortage

C) May increase recruitment to and retention in the field in the long run
D) May destabilize the nursing workforce due to increased job satisfaction

for ADNs
Ans: C

4. Which of the following best reflects most of the RNs working in Canada
today?
A) They have received an associate degree in nursing (ADN).
B) They have adequate educational preparation for roles in leadership and

management.

C) There are significant differences in care provided by ADN- and BSN-
prepared nurses.

D) Separate NCLEX examinations are supported for BSN- and ADN-
educated nurses.

Ans: A

4. Which of the following best reflects most of the RNs working in the Canada
today?
A) They have received an associate degree in nursing (ADN).
B) They have adequate educational preparation for roles in leadership and

management.

C) There are significant differences in care provided by ADN- and BSN-
prepared nurses.

D) Separate NCLEX examinations are supported for BSN- and ADN-
educated nurses.

Ans: A

5. A nursing instructor is teaching a group of students about grandfathering that
may result if the entry level to nursing practice is raised. The instructor
determines that the teaching was successful when the students describe it as
which of the following?
A) A way to allow an individual to continue to practice his or her profession
or occupation after new qualifications has been enacted into law
B) A mandate for nurses with greater education and knowledge levels to be

responsible for supervising those prepared at lower levels

C) A necessary requirement by state and federal laws when educational

entry requirements change

D) A concept that is not supported by most professional nursing associations
that support raising the entry level for professional nursing practice

Ans: A

6. Transitioning from a predominantly ADN educational model of nursing
education to a baccalaureate model
A) Is already occurring in a seamless, integrated manner that maximizes the

use of educational resources

B) Will be relatively inexpensive, given that adequate institutions of higher

learning already exist to meet this need

C) Will require the development of alternative pathways for RN education
for learners who may not otherwise be able to pursue additional nursing
education

D) Is primarily limited to nursing education in Canada
Ans: C

7. Which of the following would a nurse identify as a positive force for raising
the educational entry level in professional nursing?

A) There is often little if any difference in pay between BSN- and ADN-
educated nurses.

B) Patient outcomes are better when ADN representation in the staffing mix

is high.

C) Consumers generally have no understanding of the entry-to-practice

issue in nursing.

D) The entry level in nursing is significantly lower than for other health

professions.
Ans: D

8. A group of students is reviewing for a test on levels of preparation for
nurses. Which of the following if stated by the students as reflecting Mildred
Montags view of associate degree educational programs indicates that the
students have understood the information?
A) Preparation for beginning, technical practitioners who would provide
direct, safe nursing care under the supervision of the professional nurse
in an acute-care setting

B) Preparation of advanced professional nurses capable of the independent
judgment and autonomy required to successfully function as RNs in the
21st century

C) Preparation of professional registered nurses who could function safely
in a variety of health care settings including acute care, home care, and
public health

D) Preparation of broadly educated registered nurses with an understanding
of cultural, political, economic, and social issues affecting patients and
health care delivery

Ans: A

9. Which of the following best reflects the suggestions of the 1965 position
paper by the American Nurses Association for nursing education?
A) The education of all those who are licensed to practice nursing should

take place ininstitutions of higher education.

B) Minimum preparation for beginning professional nursing practice should

be the associate degree in nursing.

C) Minimum preparation for beginning technical practice should be the

baccalaureate degree in nursing.

D) There was no need for assistant nurses in the health care occupations.
Ans: A

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $14.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Test bank For Community Public Health Nursing 7th Edition by Nies

Original price was: $55.00.Current price is: $14.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323528948
  • ISBN-10: 0323528945
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Authors: Mary A. Nies, Melanie McEwen
  • Publisher: ‎ Saunders

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Understanding Pathophysiology 7th Edition Huether Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $15.00.
(0 Reviews)
  • Chapters: 44
  • Format: PDF
  • ISBN-13: 978-0323639088
  • ISBN-10: 0323639089
  • Publisher: Mosby
  • Authors: Sue E. Huether, Kathryn L. McCance

Family Practice Guidelines 5th Edition Cash Glass Mullen Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $21.50.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 23 Format: PDF ISBN-13: 978-0826135834 ISBN-10: 0826135838 Publisher: ‎Springer Publishing Company Authors: Jill C. Cash, Cheryl A. Glass, Jenny Mullen

 

 

Product has been added to your cart