Primary Care Art and Science of Advanced Practice Nursing 5th Ed Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
Chapters: 82
Format: PDF
ISBN-13: 978-0803667181
ISBN-10: 0803667183
Publisher: F.A. Davis Company; Fifth edition
Authors: Lynne M. Dunphy, Jill E. Winland-Brown,
Brian Oscar Porter, Debera J. Thomas

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $15.00.

Compare
SKU:000786000556

Primary Care Art and Science of Advanced Practice Nursing 5th Ed Test Bank

Table of Content

Chapter 1. Primary Care in the Twenty-First Century : A Circle of Caring  on Advanced Practice Nursing
Chapter 2. Caring and the Advanced Practice Nurse
Chapter 3. Health Promotion
Chapter 4. The Art of Diagnosis and Treatment
Chapter 5. Evidence-Based Practice
The Aims of Nursing Research for Clinical Application Practice Guidelines and Grading of Evidence
Chapter 6. Common Neurological Complaints
Chapter 7. Seizure Disorders
Chapter 8. Degenerative Disorders
Chapter 9. Cerebrovascular Accident (Stroke)
Chapter 10. Infectious and Inflammatory Neurological Disorders

Section 2. SKIN PROBLEMS 
Chapter 11. Common Skin Complaints
Chapter 12. Parasitic Skin Infestations
Chapter 13. Fungal Skin Infections
Chapter 14. Bacterial Skin Infections
Chapter 15. Viral Skin Infections
Chapter 16. Dermatitis
Chapter 17. Skin Lesions

Section 3. EYE PROBLEMS 
Chapter 18. Common Eye Complaints
Chapter 19. Lid and Conjunctival Pathology
Chapter 20. Visual Disturbances and Impaired Vision

Section 4. EAR, NOSE, AND THROAT PROBLEMS 
Chapter 21. Common Ear, Nose, and Throat Complaints
Chapter 22. Hearing and Balance Disorders
Chapter 23. Inflammatory and Infectious Disorders of the Ear
Chapter 24. Inflammatory and Infectious Disorders of the Nose, Sinuses, Mouth, and Throat
Chapter 25. Epistaxis
Chapter 26. Temporomandibular Disorders
Chapter 27.

Section 5. RESPIRATORY PROBLEMS

Chapter 28. Common Respiratory Complaints
Chapter 29. Sleep Apnea
Chapter 30. Infectious Respiratory Disorders
Chapter 31. Inflammatory Respiratory Disorders
Chapter 32. Lung Cancer
Chapter 33. Smoking Addiction

Section 6. CARDIOVASCULAR PROBLEMS 
Chapter 34. Common Cardiovascular Complaints
Chapter 35. Cardiac and Associated Risk Disorders
Chapter 36. Dysrhythmias and Valvular Disorders
Chapter 37. Disorders of the Vascular System

Section 7. ABDOMINAL PROBLEMS
Chapter 38. Common Abdominal Complaints
Chapter 39. Infectious Gastrointestinal Disorders
Chapter 40. Gastric and Intestinal –
Chapter 41. Gallbladder and Pancreatic Disorders
Chapter 42. Cirrhosis and Liver Failure 

Section 8. RENAL PROBLEMS:
Chapter 43. Common Urinary Complaints
Chapter 44. Urinary Tract Disorders
Chapter 45. Kidney and Bladder Disorders

Section 9. GENDER-RELATED HEALTH PROBLEMS 

Chapter 46. Common Reproductive System Complaints

Chapter 47. Breast Disorders
Chapter 48. Vaginal, Uterine, and Ovarian Disorders
Chapter 49. Prostate Disorders
Chapter 50. Penile and Testicular Disorders
Chapter 51. Sexually Transmitted Infections  10. MUSCULOSKELETAL PROBLEMS

Chapter 52. Common Musculoskeletal Complaints
Chapter 53. Spinal Disorders
Chapter 54. Soft-Tissue Disorders
Chapter 55. Osteoarthritis and Osteoporosis

Section 11. ENDOCRINE AND METABOLIC PROBLEMS 
Chapter 56. Common Endocrine and Metabolic Complaints
Chapter 57. Glandular Disorders

Chapter 58. Diabetes Mellitus
Chapter 59. Metabolic Disorders

Section 12. HEMATOLOGICAL AND IMMUNOLOGICAL PROBLEMS 
Chapter 60. Common Hematological and Immunological Complaints
Chapter 61. Hematological Disorders
Chapter 62. Immunological Disorders
Chapter 63. Infectious Disorders
Chapter 64. Common Psychosocial Complaints
Chapter 65. Substance Use Disorders
Chapter 66. Schizophrenia Spectrum Disorders
Chapter 67. Mood Disorders
Chapter 68. Anxiety, Stress, and Trauma-Related Disorders
Chapter 69. Obsessive-Compulsive Disorders
Chapter 70. Behavioral Disorders Related to Physical
Chapter 71. Neurodevelopmental Disorders

Section 14. URGENT CARE PROBLEMS
Chapter 72. Common Urgent Care Complaints
Chapter 73. Common Injuries
Chapter 74. Toxic Exposures
Frostbite

Unit III. Caring-Based Nursing : The Practice
Chapter 76. Sports Physicals
Chapter 77. Primary Care of Older Adults
Chapter 78. Palliative Care and Pain Management
Chapter 79. Ethical and Legal Issues of a Caring-Based Practice
Chapter 80. The Business of Advanced Practice Nursing 81. The 15-Minute Hour : Practical Approaches to Behavioral Health for Primary Care
Chapter 82. Putting Caring Into Practice : Caring for Self

Chapter 1. Primary Care in the Twenty-First Century: A Circle of Caring

1. A nurse has conducted a literature review in an effort to identify the effect of handwashing on the incidence of nosocomial (hospital-acquired) infections in acute care settings. An article presented findings at a level of significance of <0.01. This indicates that

A) the control group and the experimental group were more than 99% similar.
B) the findings of the study have less than 1% chance of being attributable to chance. C) the effects of the intervention were nearly zero.
D) the clinical significance of the findings was less than 1:100.
Ans: B

Feedback: The level of significance is the level at which the researcher believes that the study results most likely represent a nonchance event. A level of significance of <0.01 indicates that there is less than 1% probability that the result is due to chance.

2. A nurse has read a qualitative research study in order to understand the lived experience of parents who have a neonatal loss. Which of the following questions should the nurse prioritize when appraising the results of this study?

A) How well did the authors capture the personal experiences of these parents?
B) How well did the authors control for confounding variables that may have affected the findings? C) Did the authors use statistical measures that were appropriate to the phenomenon in question? D) Were the instruments that the researchers used statistically valid and reliable?
Ans: A

Feedback: Qualitative studies are judged on the basis of how well they capture and convey the subjective experiences of individuals. Statistical measures and variables are not dimensions of a qualitative methodology.

3. A nurse has expressed skepticism to a colleague about the value of nursing research, claiming that nursing research has little relevance to practice. How can the nurses colleague best defend the importance of nursing research?

A) The existence of nursing research means that nurses are now able to access federal grant money, something that didnt use to be the case.

B) Nursing research has allowed the development of masters and doctoral programs and has greatly increased the credibility of the profession.

C) The growth of nursing research has caused nursing to be viewed as a true profession, rather than simply as a trade or a skill.

D) The application of nursing research has the potential to improve nursing practice and patient outcomes.

Ans: D

Feedback: The greatest value of nursing research lies in the potential to improve practice and, ultimately, to improve patient outcomes. This supersedes the contributions of nursing research to education programs, grant funding, or the public view of the profession.

4. Tracy is a nurse with a baccalaureate degree who works in the labor and delivery unit of a busy urban hospital. She has noticed that many new mothers abandon breast-feeding their babies when they experience early challenges and wonders what could be done to encourage more women to continue breast-feeding. What role is Tracy most likely to play in a research project that tests an intervention aimed at promoting breast-feeding?

A) Applying for grant funding for the research project
B) Posing the clinical problem to one or more nursing researchers
C) Planning the methodology of the research project
D) Carrying out the intervention and submitting the results for publication Ans: B

Feedback: A major role for staff nurses is to identify questions or problems for research. Grant applications, methodological planning, and publication submission are normally carried out by nurses who have advanced degrees in nursing.

5. A patient signed the informed consent form for a drug trial that was explained to patient by a research assistant. Later, the patient admitted to his nurse that he did not understand the research assistants explanation or his own role in the study. How should this patients nurse respond to this revelation?

A) Explain the research process to the patient in greater detail.
B) Describe the details of a randomized controlled trial for the patient.

C) Inform the research assistant that the patients consent is likely invalid. D) Explain to the patient that his written consent is now legally binding. Ans: C

Feedback: Just as the staff nurse is not responsible for medical consent, the staff nurse is not responsible for research consent. If patients who have agreed to participate exhibit ambivalence or uncertainty about participating, do not try to convince them to participate. Ask the person from the research team who is managing consents to speak with concerned patients about the study, even after a patient has signed the consent forms.

Multiple Selection

6. A nurse leader is attempting to increase the awareness of evidence-based practice (EBP) among the nurses on a unit. A nurse who is implementing EBP integrates which of the following? (Select all that apply.)

A) Interdisciplinary consensus B) Nursing tradition
C) Research studies
D) Patient preferences and values E) Clinical expertise

Ans: C, D, E

Feedback: Fineout-Overholt, Melnyk, Stillwell, and Williamson define EBP as a problem-solving approach to the delivery of healthcare that integrates the best evidence from studies and patient care data with clinician expertise and patient preferences and values.

Multiple Choice

7. Mrs. Mayes is a 73-year-old woman who has a diabetic foot ulcer that has been extremely slow to heal and which now poses a threat of osteomyelitis. The wound care nurse who has been working with Mrs. Mayes applies evidence-based practice (EBP) whenever possible and has proposed the use of maggot therapy to debride necrotic tissue. Mrs. Mayes, however, finds the suggestion repugnant and adamantly opposes this treatment despite the sizable body of evidence supporting it. How should the nurse reconcile Mrs. Mayes views with the principles of EBP?

A) The nurse should explain that reliable and valid research evidence overrides the patients opinion. B) The nurse should explain the evidence to the patient in greater detail.

C) The nurse should integrate the patients preferences into the plan of care.
D) The nurse should involve the patients family members in the decision-making process. Ans: C

Feedback: Patient preferences should be integrated into EBP and considered alongside research evidence and the nurses clinical expertise; evidence does not trump the patients preferences. The family should be involved, but this is not an explicit dimension of EBP. Similarly, explaining the evidence in more detail is not a demonstration of EBP.

8. The administrators of a long-term care facility are considered the use of specialized, pressure- reducing mattresses in order to reduce the incidence of pressure ulcers among residents. They have sought input from the nurses on the unit, all of whom are aware of the need to implement the principles of evidence-based practice (EBP) in this decision. Which of the following evidence sources should the nurses prioritize?

A) A qualitative study that explores the experience of living with a pressure ulcer

B) A case study that describes the measures that nurses on a geriatric unit took to reduce pressure ulcers among patients

C) Testimonials from experienced clinicians about the effectiveness of the mattress in question

D) A randomized controlled trial that compared the pressure-reducing mattress with standard mattresses

Ans: D

Feedback: The most reliable evidence is considered RCTs. Qualitative studies, case studies, and expert opinion are low on the hierarchy of evidence.

9. Hospital administrators are applying the principles of evidence-based practice (EBP) in their attempt to ascertain the most efficient and effective way to communicate between nurses who are on different units, a project that will consider many types of evidence. Which of the following information sources should the administrators prioritize?

A) A systematic review about communication in nursing contexts B) Nurses ideas about communication methods
C) The results of a chart review
D) The hospitals accreditation status

Ans: A

Feedback: Systematic reviews are assigned a high value in EBP. Reviews would be prioritized over nurses ideas or a chart review, though both are potential considerations. The hospitals accreditation status is not a relevant consideration.

10. A nurse has resolved to apply the evidence-based practice (EBP) process to the way that admission assessments are conducted and documented on a unit. How should the nurse begin the process of establishing EBP?

A) Gather evidence showing the shortcomings of current practices
B) Formulate a clear and concise question to be addressed
C) Elicit support from the nurses who are most often responsible for admissions
D) Search the literature for evidence that is potentially relevant to the practice need Ans: B

Feedback: The first step in applying EBP is to ask a clear, focused question. This should precede a search of the literature or the recruitment of participants. An assessment of the shortcomings of the current system is not an explicit component of the EBP process.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $14.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Test bank For Community Public Health Nursing 7th Edition by Nies

Original price was: $55.00.Current price is: $14.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323528948
  • ISBN-10: 0323528945
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Authors: Mary A. Nies, Melanie McEwen
  • Publisher: ‎ Saunders

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Understanding Pathophysiology 7th Edition Huether Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $15.00.
(0 Reviews)
  • Chapters: 44
  • Format: PDF
  • ISBN-13: 978-0323639088
  • ISBN-10: 0323639089
  • Publisher: Mosby
  • Authors: Sue E. Huether, Kathryn L. McCance

Family Practice Guidelines 5th Edition Cash Glass Mullen Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $21.50.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 23 Format: PDF ISBN-13: 978-0826135834 ISBN-10: 0826135838 Publisher: ‎Springer Publishing Company Authors: Jill C. Cash, Cheryl A. Glass, Jenny Mullen

 

 

Product has been added to your cart