Pharmacotherapeutics for Advanced Practice: A Practical Approach 5th Edition Arcangelo Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
Chapters: 56
Format: PDF
ISBN-13: 978-1975160593
ISBN-10: 1975160592
Publisher: ‎LWW
Authors: Virginia Poole Arcangelo, Andrew M. Peterson PharmD,
Veronica Wilbur, Dr. Tep M. Kang PharmD

In Stock

$28.00

Compare
SKU:000786000563

Pharmacotherapeutics for Advanced Practice: A Practical Approach 5th Edition Arcangelo Test Bank

Table of Contents

  • Chapter 1: Issues for the Practitioner in Drug Therapy
  • Chapter 2: Pharmacokinetic Basis of Therapeutics and Pharmacodynamic Principles
  • Chapter 3: Impact of Drug Interactions and Adverse Events on Therapeutics
  • Chapter 4: Principles of Pharmacotherapy in Pediatrics, Pregnancy and Lactation
  • Chapter 5: Pharmacotherapy Principles in Older Adults
  • Chapter 6: Principles of Antimicrobial Therapy
  • Chapter 7: Pharmacogenomics
  • Chapter 8: The Economics of Pharmacotherapeutics
  • Chapter 9: Principles of Pharmacology in Pain Management
  • Chapter 10: Pain Management in Opioid Use Disorder (OUD) Patients
  • Chapter 11: Cannabis and Pain Management
  • Chapter 12: Dermatitis
  • Chapter 13: Bacterial, Fungal, and Viral Infections of the Skin
  • Chapter 14: Psoriasis
  • Chapter 15: Acne Vulgaris and Rosacea
  • Chapter 16: Ophthalmic Disorders
  • Chapter 17: Otitis Media and Otitis Externa
  • Chapter 18: Hypertension
  • Chapter 19: Hyperlipidemia
  • Chapter 20: Chronic Stable Angina and Myocardial Infarction
  • Chapter 21: Heart Failure
  • Chapter 22: Arrhythmias
  • Chapter 23: Respiratory Infections
  • Chapter 24: Asthma and Chronic Obstructive Pulmonary Disease
  • Chapter 25:  Gastric, Functional and Inflammatory Bowel Disorders

 

  • Chapter 26: Gastroesophageal Reflux Disease and Peptic Ulcer Disease
  • Chapter 27: Liver Diseases
  • Chapter 28:  Urinary Tract Infection
  • Chapter 29:  Prostatic Disorders and Erectile Dysfunction
  • Chapter 30: Overactive Bladder
  • Chapter 31: Sexually Transmitted Infections
  • Chapter 32: Osteoarthritis and Gout
  • Chapter 33: Osteoporosis
  • Chapter 34: Rheumatoid Arthritis
  • Chapter 35: Headaches
  • Chapter 36: Seizure Disorders
  • Chapter 37: Alzheimer’s Disease
  • Chapter 38: Parkinson Disease
  • Chapter 39: Major Depressive Disorder and Bipolar Disorders
  • Chapter 40: Anxiety Disorders
  • Chapter 41: Sleep Disorders
  • Chapter 42: Attention Deficit Hyperactivity Disorder
  • Chapter 43: Substance Use Disorders
  • Chapter 44: Diabetes Mellitus
  • Chapter 45: Thyroid and Parathyroid Disorders
  • Chapter 46: Allergies and Allergic Reactions
  • Chapter 47: Human Immunodeficiency Virus
  • Chapter 48: Organ Transplantation
  • Chapter 49: Pharmacotherapy for Select Thromboembolic Disorders
  • Chapter 50: Anemias
  • Chapter 51: Immunizations
  • Chapter 52: Smoking Cessation
  • Chapter 53: Weight Loss
  • Chapter 54: Contraception
  • Chapter 55: Menopause
  • Chapter 56: Vaginitis

Chapter 1 Issues for the Practitioner in Drug Therapy

MULTIPLE CHOICE
1. Nurse practitioner prescriptive authority is regulated by:
A. The National Council of State Boards of Nursing
B. The U.S. Drug Enforcement Administration
C. The State Board of Nursing for each state
D. The State Board of Pharmacy
ANS: C PTS: 1
2. Physician Assistant (PA) prescriptive authority is regulated by:
A. The National Council of State Boards of Nursing
B. The U.S. Drug Enforcement Administration
C. The State Board of Nursing
D. The State Board of Medical Examiners
ANS: D PTS: 1
3. Clinical judgment in prescribing includes:
A. Factoring in the cost to the patient of the medication prescribed
B. Always prescribing the newest medication available for the disease process
C. Handing out drug samples to poor patients
D. Prescribing all generic medications to cut costs
ANS: A PTS: 1
4. Criteria for choosing an effective drug for a disorder include:
A. Asking the patient what drug they think would work best for them
B. Consulting nationally recognized guidelines for disease management
C. Prescribing medications that are available as samples before writing a prescription
D. Following U.S. Drug Enforcement Administration (DEA) guidelines for
prescribing
ANS: B PTS: 1
5. Nurse practitioner practice may thrive under health-care reform due to:
A. The demonstrated ability of nurse practitioners to control costs and improve patient
outcomes
B. The fact that nurse practitioners will be able to practice independently
C. The fact that nurse practitioners will have full reimbursement under health-care
reform
D. The ability to shift accountability for Medicaid to the state level
ANS: A PTS: 1

Chapter 2.Pharmacokinetic Basis of Therapeutics and Pharmacodynamic

MULTIPLE CHOICE
1. A patient’s nutritional intake and lab work reflects hypoalbuminemia. This is critical to
prescribing because:
A. Distribution of drugs to target tissue may be affected
B. The solubility of the drug will not match the site of absorption
C. There will be less free drug available to generate an effect
D. Drugs bound to albumin are readily excreted by the kidney
ANS: A PTS: 1
2. Drugs that have a significant first-pass effect:
A. Must be given by the enteral (oral) route only
B. Bypass the hepatic circulation
C. Are rapidly metabolized by the liver and may have little if any desired action
D. Are converted by the liver to more active and fat-soluble forms
ANS: C PTS: 1
3. The route of excretion of a volatile drug will likely be:
A. The kidneys
B. The lungs
C. The bile and feces
D. The skin
ANS: B PTS: 1
4. Medroxyprogesterone (Depo Provera) is prescribed IM to create a storage reservoir of the
drug. Storage reservoirs:
A. Assure that the drug will reach its intended target tissue
B. Are the reason for giving loading doses
C. Increase the length of time a drug is available and active
D. Are most common in collagen tissues
ANS: C PTS: 1
5. The NP chooses to give cephalexin every 8 hours based on knowledge of the drug’s:
A. Propensity to go to the target receptor
B. Biological half-life
C. Pharmacodynamics
D. Safety and side effects
ANS: B PTS: 1
6. Azithromycin dosing requires the first day’s dose be twice those of the other 4 days of the
prescription. This is considered a loading dose. A loading dose:
A. Rapidly achieves drug levels in the therapeutic range
B. Requires four to five half-lives to attain
C. Is influenced by renal function

D. Is directly related to the drug circulating to the target tissues
ANS: A PTS: 1
7. The point in time on the drug concentration curve that indicates the first sign of a therapeutic
effect is the:
A. Minimum adverse effect level
B. Peak of action
C. Onset of action
D. Therapeutic range
ANS: C PTS: 1
8. Phenytoin requires a trough level be drawn. Peak and trough levels are done:
A. When the drug has a wide therapeutic range
B. When the drug will be administered for a short time only
C. When there is a high correlation between the dose and saturation of receptor sites
D. To determine if a drug is in the therapeutic range
ANS: D PTS: 1
9. A laboratory result indicates the peak level for a drug is above the minimum toxic
concentration. This means that the:
A. Concentration will produce therapeutic effects
B. Concentration will produce an adverse response
C. Time between doses must be shortened
D. Duration of action of the drug is too long
ANS: B PTS: 1
10. Drugs that are receptor agonists may demonstrate what property?
A. Irreversible binding to the drug receptor site
B. Up-regulation with chronic use
C. Desensitization or down-regulation with continuous use
D. Inverse relationship between drug concentration and drug action
ANS: C PTS: 1
11. Drugs that are receptor antagonists, such as beta blockers, may cause:
A. Down-regulation of the drug receptor
B. An exaggerated response if abruptly discontinued
C. Partial blockade of the effects of agonist drugs
D. An exaggerated response to competitive drug agonists
ANS: B PTS: 1
12. Factors that affect gastric drug absorption include:
A. Liver enzyme activity
B. Protein-binding properties of the drug molecule
C. Lipid solubility of the drug
D. Ability to chew and swallow
ANS: C PTS: 1

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Compare

Pharmacology And The Nursing Process 9th Edition Lilley Test Bank

$14.50
(0 Reviews)
Pharmacology And The Nursing Process 9th Edition Lilley Test Bank is a great resource for nurses. It provides a comprehensive overview of pharmacology and the nursing process. The book is divided into four parts: Pharmacokinetics, Pharmacodynamics, Pharmacotherapeutics, and Pharmacotherapy. Each section provides detailed information on the various drugs used to treat different conditions. In addition, the book includes a variety of practice questions and answers to ensure that nurses have a solid understanding of the material. Pharmacology And The Nursing Process 9th Edition Lilley Test Bank is an essential resource for any nurse looking to expand their knowledge of pharmacology. Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 58 Format: PDF ISBN-13: 978-0323529495 ISBN-10: 0323529496 Publisher: Mosby Authors: Linda Lane Lilley, Shelly Rainforth Collins PharmD, Julie S. Snyder
Compare

Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach 10th Edition Test Bank

$17.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 55 Format: PDF ISBN-13: 978-0323642477 ISBN-10: 0323642470 Publisher: Saunders Authors: Linda E. McCuistion, Kathleen DiMaggio, Mary Beth Winton, Jennifer J. Yeager
Compare

Basic and Clinical Pharmacology 14th Edition Katzung Trevor Test Bank

$23.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 66 Chapters: PDF ISBN-13: 978-1259641152 ISBN-10: 1259641155 Publisher: ‎MG. Hill Authors: Bertram Katzung
Compare

Pharmacotherapeutics for Advanced Practice: A Practical Approach 5th Edition Arcangelo Test Bank

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 56 Format: PDF ISBN-13: 978-1975160593 ISBN-10: 1975160592 Publisher: ‎LWW Authors: Virginia Poole Arcangelo, Andrew M. Peterson PharmD, Veronica Wilbur, Dr. Tep M. Kang PharmD
Compare

Focus on Nursing Pharmacology 8th Edition Test Bank

$18.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Format: PDF Chapters: 59 ISBN-13: 978-1975100964 ISBN-10: 1975100964. Publisher: ‎LWW; 8th edition Author: Amy M. Karch
Compare

Test bank For Pharmacology For Nurses A Pathophysiologic Approach 5th Edition by Michael Patrick Adams

$40.00
(0 Reviews)
Test Bank For Pharmacology For Nurses A Pathophysiologic Approach 5th Edition By Michael Patrick Adams is an essential study guide for any nursing student enrolled in a pharmacology course. The book covers all of the major drug classifications and their mechanism of action, along with a detailed discussion of how each drug interacts with the body. In addition, the Test Bank provides a comprehensive review of pharmacology for the NCLEX-RN exam. The Test Bank includes over 2,000 questions, divided into four sections: General Principles, Cardiovascular, Respiratory, and Gastrointestinal. With its comprehensive coverage and practice questions, the Test Bank is an invaluable resource for any nursing student preparing for the pharmacology section of the NCLEX-RN exam. Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN 10: 013425516X ISBN-13: 9780134255163
Compare

Test Bank For Pharmacology For the Primary Care Provider 4th Edition by Edmunds Mayhew

$45.00
(0 Reviews)
Test Bank for Pharmacology for the Primary Care Provider, 4th Edition by Edmunds Mayhew provides comprehensive coverage of pharmacology for primary care providers. The Test Bank includes questions on all major topics covered in the text, as well as a section on medical conditions and diseases. The Test Bank is an essential resource for students preparing for exams, and for instructors who want to create practice quizzes and tests. Test Bank For Pharmacology For The Primary Care Provider 4th Edition By Edmunds Mayhew is a valuable resource for students and instructors alike. Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0323087902 ISBN-10: 0323087906

 

 

Product has been added to your cart