Pediatric Skills Occupational Therapy 3rd Edition by Solomon OBrien – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10: 0323059104 ISBN-13: 978-0323059107
Publisher ‏ : ‎ Mosby; 3rd edition
Authors: Jean W. Solomon MHS OTR/L,
Jane Clifford O’Brien Ph.D. OTR/L

In Stock

$22.00

Compare
SKU:000786000918

Pediatric Skills Occupational Therapy 3rd Edition by Solomon OBrien – Test Bank

Solomon: Pediatric Skills for Occupational Therapy Assistants, 3rd Edition

Chapter 02: Family System

Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. On what does the success of home-based intervention with children with disabilities most depend?

a. The conceptual framework guiding the intervention

b. The degree to which the intervention is supported by research

c. The extent to which the family is involved in its design and implementation

d. The skill of the practitioner in implementing therapy activities with children

ANS: C

2. Which statement best describes a family-centered approach to intervention?

a. Families are told to put their children in the hands of specialists who will design and implement therapy.

b. Families receive special training and instruction about disabilities.

c. Practitioners develop intervention plans in collaboration with families.

d. Practitioners tell families how to treat and educate their children.

ANS: C

3. Which statement is true concerning working with families according to family systems theory?

a. Families with children with disabilities have lots of problems and cannot rely on their instincts and natural abilities to parent their children.

b. The practitioner is always right when there is a disagreement with the family.

c. There is always one correct way or set of procedures that work with all families.

d. None of the above is true.

ANS: D

4. Which life cycle event(s) is(are) considered normal for families with children?

a. Child entering puberty

b. Child having frequent hospitalizations

c. Child’s school entry

d. Both A and C

e. All of the above

ANS: D

5. Which factor allows you to predict how a family will adapt to a crisis?

a. Cannot necessarily predict adaptation

b. Income level

c. Past experience with crises

d. Marital status

ANS: A

6. What is meant by reframing as a perceptual coping strategy?

a. Giving up and asking someone else to take charge

b. Ignoring a problem

c. Redefining a problem so that there are parts of the problem that can be managed and dealt with

d. Taking up a hobby such as picture framing

ANS: C

7. What is meant by solution-focused curiosity?

a. Analyzing family records and documents to assess family needs

b. Finding out as much about a family as possible, even if it means asking personal questions

c. Sharing information with your colleagues about family problems you encounter in practice

d. Showing nonjudgmental interest in families as a way of developing solutions to challenges

ANS: D

8. What is the best approach if a family consistently misses therapy appointments?

a. Give up because the family does not care about the child and does not understand the value of therapy.

b. Keep the therapy goals and continue to make appointments in hopes that the family will cooperate.

c. Report the family to the proper authorities to be investigated for negligence.

d. Reestablish the goals of therapy with family.

ANS: D

9. What is an important message to convey to families when first meeting them?

a. Demonstrate an interest in their child and respect for what the family is doing to support and parent their children.

b. Professionals have all of the answers.

c. The road ahead with a child with disabilities will be hard.

d. Therapy is the single most important activity in their child’s life.

ANS: A

10. Which general systems theory principle refers to the capacity for change?

a. Equifinality

b. Morphogenetic

c. Morphostatic

d. Volition

ANS: B

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

$25.00
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Test bank For Community Public Health Nursing 7th Edition by Nies

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323528948
  • ISBN-10: 0323528945
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Authors: Mary A. Nies, Melanie McEwen
  • Publisher: ‎ Saunders

Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank Physical Examination and Health Assessment, 7e (Jarvis) Chapter 1 The Nurse’s Role in Physical Examination and Health Assessment 1) Concerning the definition of health, which of the following statements is true? A) Absolute health is a state characterized by the complete absence of disease. B) Optimal health is a dynamic state of being that represents a lifelong process of becoming. C) Functional health is the ability to perform basic activities of daily living. D) Disease must be present for an individual to be unhealthy.Answer: B Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Explain the relationship between health promotion, risk reduction, and disease prevention and explain how these relate to physical examination and health assessment. Tier Level: 2 2) Physical examination and health assessment are performed primarily to A) diagnose disease states. B) assess an individual’s degree of wellness or illness. C) document findings related to suspected or actual health problems or concerns. D) all of the above.Answer: D Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Summarize purposes for performing physical examination and health assessment. Tier Level: 2 3) Physical examination techniques used to

Test Bank For Advanced Practice Nursing in the Care of Older Adults 2nd Edition Kennedy-Malone

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:0803666616 ISBN-13:9780803666610

 

 

Product has been added to your cart