Pediatric Nursing: A Case-Based Approach 1st Edition Test bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
Chapters: 34
Format: PDF
ISBN-13: 978-1496394224
ISBN-10: 1496394224
Publisher: ‎LWW
Authors: Dr. Gannon Tagher, Dr. Lisa Knapp

In Stock

$19.00

Compare
SKU:000786000619

Pediatric Nursing: A Case-Based Approach 1st Edition Test bank

Table of Contents

  • Unit 1: Scenarios for Clinical Preparation
    • Chapter 1: Chip Jones: Bronchiolitis
    • Chapter 2: Mollie Sanders: Asthma
    • Chapter 3: David Torres: Ulnar Fracture
    • Chapter 4: Ellie Raymore: Urinary Tract Infection and Pyelonephritis
    • Chapter 5: Maalik Abdella: Gastroenteritis, Fever, and Dehydration
    • Chapter 6: Abigail Hanson: Leukemia
    • Chapter 7: Caleb Yoder: Heart Failure
    • Chapter 8: Andrew Hocktochee: Failure to Thrive
    • Chapter 9: Jessica Wang: Tonic-Clonic Seizures
    • Chapter 10: Sophia Carter: Diabetes Mellitus Type 1
    • Chapter 11: Chase McGovern: Second-Degree Burns
    • Chapter 12: Natasha Austin: Sickle Cell Anemia
    • Chapter 13: Jack Wray: Attention Deficit Hyperactivity Disorder
    • Chapter 14: Adelaide Wilson: Obesity
  • Unit 2: Care of the Developing Child
    • Chapter 15: Care of the Newborn and Infant
    • Chapter 16: Care of the Toddler

 

  • Chapter 17: Care of the Preschooler
  • Chapter 18: Care of the School-Age Child
  • Chapter 19: Care of the Adolescent
  • Unit 3: Care of the Hospitalized Child
    • Chapter 20: Alterations in Respiratory Function
    • Chapter 21: Alterations in Cardiac Function
    • Chapter 22: Alterations in Neurological and Sensory Function
    • Chapter 23: Alterations in Gastrointestinal Function
    • Chapter 24: Alterations in Genitourinary Function
    • Chapter 25: Alterations in Hematological Function
    • Chapter 26: Oncological Disorders
    • Chapter 27: Alterations in Musculoskeletal Function
    • Chapter 28: Alterations in Neuromuscular Function
    • Chapter 29: Alterations in Integumentary Function
    • Chapter 30: Alterations in Immune Function
    • Chapter 31: Alterations in Endocrine Function
    • Chapter 32: Genetic Disorders
    • Chapter 33: Alterations in Cognition and Mental Health
    • Chapter 34: Pediatric Emergencies

 

  • Pediatric Nursing – A Case-Based Approach 1st Edition Tagher Knapp Test Bank

  • Chapter 1: Bronchiolitis
    1. Which intervention is appropriate for the infant hospitalized with bronchiolitis?
    a. Position on the side with neck slightly flexed.
    b. Administer antibiotics as ordered.
    c. Restrict oral and parenteral fluids if tachypneic.
    d. Give cool, humidified oxygen.
    ANS: D
    Cool, humidified oxygen is given to relieve dyspnea, hypoxemia, and insensible fluid loss from
    tachypnea. The infant should be positioned with the head and chest elevated at a 30- to 40-degree
    angle and the neck slightly extended to maintain an open airway and decrease pressure on the
    diaphragm. The etiology of bronchiolitis is viral. Antibiotics are given only if there is a
    secondary bacterial infection. Tachypnea increases insensible fluid loss. If the infant is
    tachypneic, fluids are given parenterally to prevent dehydration.
    2. An infant with bronchiolitis is hospitalized. The causative organism is respiratory syncytial
    virus (RSV). The nurse knows that a child infected with this virus requires what type of
    isolation?
    a. Reverse isolation
    b. Airborne isolation
    c. Contact Precautions
    d. Standard Precautions
    ANS: C
    RSV is transmitted through droplets. In addition to Standard Precautions and hand washing,
    Contact Precautions are required. Caregivers must use gloves and gowns when entering the
    room. Care is taken not to touch their own eyes or mucous membranes with a contaminated
    gloved hand. Children are placed in a private room or in a room with other children with RSV
    infections. Reverse isolation focuses on keeping bacteria away from the infant. With RSV, other
    children need to be protected from exposure to the virus. The virus is not airborne.
    3. A child has a chronic cough and diffuse wheezing during the expiratory phase of respiration.
    This suggests what condition?
    a. Asthma
    b. Pneumonia
    c. Bronchiolitis
    d. Foreign body in trachea
    ANS: A
    Asthma may have these chronic signs and symptoms. Pneumonia appears with an acute onset,
    fever, and general malaise. Bronchiolitis is an acute condition caused by respiratory syncytialvirus. Foreign body in the trachea occurs with acute respiratory distress or failure and maybe
    stridor.
    4. Which nursing diagnosis is most appropriate for an infant with acute bronchiolitis due to
    respiratory syncytial virus (RSV)?
    a. Activity Intolerance
    b. Decreased Cardiac Output
    c. Pain, Acute
    d. Tissue Perfusion, Ineffective (peripheral)
    ANS. A
    Rationale 1: Activity intolerance is a problem because of the imbalance between oxygen supply
    and demand. Cardiac output is not compromised during an acute phase of bronchiolitis. Pain is
    not usually associated with acute bronchiolitis. Tissue perfusion (peripheral) is not affected by
    this respiratory-disease process.
    Rationale 2: Activity intolerance is a problem because of the imbalance between oxygen supply
    and demand. Cardiac output is not compromised during an acute phase of bronchiolitis. Pain is
    not usually associated with acute bronchiolitis. Tissue perfusion (peripheral) is not affected by
    this respiratory-disease process.
    Rationale 3: Activity intolerance is a problem because of the imbalance between oxygen supply
    and demand. Cardiac output is not compromised during an acute phase of bronchiolitis. Pain is
    not usually associated with acute bronchiolitis. Tissue perfusion (peripheral) is not affected by
    this respiratory-disease process.
    Rationale 4: Activity intolerance is a problem because of the imbalance between oxygen supply
    and demand. Cardiac output is not compromised during an acute phase of bronchiolitis. Pain is
    not usually associated with acute bronchiolitis. Tissue perfusion (peripheral) is not affected by
    this respiratory-disease process.
    Global Rationale: Activity intolerance is a problem because of the imbalance between oxygen
    supply and demand. Cardiac output is not compromised during an acute phase of bronchiolitis.
    Pain is not usually associated with acute bronchiolitis. Tissue perfusion (peripheral) is not
    affected by this respiratory-disease process.

    Chapter 2: Asthma
    1. The nurse is caring for a child hospitalized for status asthmaticus. Which assessment finding
    suggests that the childs condition is worsening?
    a. Hypoventilation
    b. Thirst
    c. Bradycardia
    d. Clubbing
    ANS: A

    The nurse would assess the child for signs of hypoxia, including restlessness, fatigue, irritability,
    and increased heart and respiratory rate. As the child tires from the increased work of breathing
    hypoventilation occurs leading to increased carbon dioxide levels. The nurse would be alert for
    signs of hypoxia. Thirst would reflect the childs hydration status. Bradycardia is not a sign of
    hypoxia; tachycardia is. Clubbing develops over a period of months in response to hypoxia. The
    presence of clubbing does not indicate the childs condition is worsening.

    2. Which finding is expected when assessing a child hospitalized for asthma?
    a. Inspiratory stridor
    b. Harsh, barky cough
    c. Wheezing
    d. Rhinorrhea
    ANS: C
    Wheezing is a classic manifestation of asthma. Inspiratory stridor is a clinical manifestation of
    croup. A harsh, barky cough is characteristic of croup. Rhinorrhea is not associated with asthma.

    3. A child has had cold symptoms for more than 2 weeks, a headache, nasal congestion with
    purulent nasal drainage, facial tenderness, and a cough that increases during sleep. The nurse
    recognizes these symptoms are characteristic of which respiratory condition?
    a. Allergic rhinitis
    b. Bronchitis
    c. Asthma
    d. Sinusitis
    ANS: D
    Sinusitis is characterized by signs and symptoms of a cold that do not improve after 14 days, a
    low-grade fever, nasal congestion and purulent nasal discharge, headache, tenderness, a feeling
    of fullness over the affected sinuses, halitosis, and a cough that increases when the child is lying
    down. The classic symptoms of allergic rhinitis are watery rhinorrhea, itchy nose, eyes, ears, and
    palate, and sneezing. Symptoms occur as long as the child is exposed to the allergen. Bronchitis
    is characterized by a gradual onset of rhinitis and a cough that is initially nonproductive but may
    change to a loose cough. The manifestations of asthma may vary, with wheezing being a classic
    sign. The symptoms presented in the question do not suggest asthma.
    4. What is a common trigger for asthma attacks in children?
    a. Febrile episodes
    b. Dehydration
    c. Exercise
    d. Seizures
    ANS: C

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is a great resource for students who are preparing for their physical examination. The guide provides a comprehensive overview of the examination process, including how to properly examine patients, identify signs and symptoms, and document findings. In addition, the guide includes a wide range of practice questions that will help students prepare for the examination. The Seidel's Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank is an essential resource for any student who is preparing for their physical examination.

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

$25.00
(0 Reviews)
Evidence-based practice (EBP) is an approach to healthcare that incorporates the best available evidence into decision-making. This means that, when faced with a clinical problem, practitioners first undertake a systematic search of the scientific literature in order to identify the most effective interventions. Evidence-based practice is not only limited to the use of evidence from research studies, however. It also takes into account clinical experience and expert opinion, as well as patient preferences and values. The Evidence-Based Practice in Nursing and Healthcare: A Guide to Best Practice 2nd Edition is a comprehensive resource for nurses and other healthcare professionals who want to learn more about this approach to care. The book provides an overview of the EBP process, including how to select and appraise evidence, and how to implement Evidence Based Practices in day-to-day nursing care. In addition, the book includes a number of case studies and real-world examples that illustrate how EBP can be used to improve patient outcomes. Whether you are new to Evidence Based Practice or looking for a refresher, this book is an essential resource for anyone interested in providing the best possible care for their patients.

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 27 Format: PDF ISBN-13: 978-1496398178 ISBN-10: 1496398173 Publisher: LWW Authors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G. Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano

Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Physical Examination and Health Assessment 7th Edition Jarvis Test Bank Physical Examination and Health Assessment, 7e (Jarvis) Chapter 1 The Nurse’s Role in Physical Examination and Health Assessment 1) Concerning the definition of health, which of the following statements is true? A) Absolute health is a state characterized by the complete absence of disease. B) Optimal health is a dynamic state of being that represents a lifelong process of becoming. C) Functional health is the ability to perform basic activities of daily living. D) Disease must be present for an individual to be unhealthy.Answer: B Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Explain the relationship between health promotion, risk reduction, and disease prevention and explain how these relate to physical examination and health assessment. Tier Level: 2 2) Physical examination and health assessment are performed primarily to A) diagnose disease states. B) assess an individual’s degree of wellness or illness. C) document findings related to suspected or actual health problems or concerns. D) all of the above.Answer: D Feedback: See Section 1.1. Learning Outcome: Summarize purposes for performing physical examination and health assessment. Tier Level: 2 3) Physical examination techniques used to

Test Bank For Advanced Practice Nursing in the Care of Older Adults 2nd Edition Kennedy-Malone

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10:0803666616 ISBN-13:9780803666610

Burns and Grove’s The Practice of Nursing Research 8th Edition Gray test bank

$14.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 29 Format: PDF ISBN-13: 978-0323377584 ISBN-10: 9780323377584 Publisher: ‎ Saunders Authors: Jennifer R., Susan K. Grove, Suzanne Sutherland Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank is a great resource for students who want to learn more about Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research. This Test Bank can help students to improve their understanding of the subject matter and prepare for exams. The Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank contains a wealth of information that can be used to improve one’s understanding of Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research. In addition, the Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research 8th Edition Gray Test Bank can also be used to prepare for exams. This Test Bank is an essential resource for students who want to learn more about Burns And Grove’s The Practice Of Nursing Research.

 

 

Product has been added to your cart