Medical-Surgical Nursing 10th Edition Ignatavicius Workman Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
Chapters: 69
Format: PDF
ISBN-13: 978-0323612425
ISBN-10: 0323612423
Publisher: Elsevier
Author: Donna D. Ignatavicius, M. Linda Workman,
Cherie Rebar, Nicole M. Heimgartner

In Stock

$16.50

Compare
SKU:000786000573

Medical-Surgical Nursing 10th Edition Ignatavicius Workman Test Bank

Table of Contents

Section I: Concepts of Medical-Surgical Nursing
1. Overview of Professional Nursing Concepts for Medical-Surgical Nursing
2. From Clinical Judgment to Systems Thinking  NEW!
3. Overview of Health Concepts for Medical-Surgical Nursing
4. Common Health Problems of Older Adults
5. Assessment and Concepts of Care for Patients with Pain
6. Concepts of Genetics and Genomics
7. Concepts of Rehabilitation for Chronic and Disabling Health Problems
8. Care of Patients at End-of-Life
9. Care of Perioperative Patients
Section II: Concepts of Emergency Care and Disaster Preparedness
10. Concepts of Emergency and Trauma Nursing
11. Care of Patients with Common Environmental Emergencies
12. Concepts of Disaster Preparedness
Section III: Concepts of Patients with Problems of Fluid, Electrolyte, and Acid-Base Balance
13. Concepts of Fluid and Electrolyte Balance
14. Concepts of Acid-Base Balance
15. Concepts of Infusion Therapy
Section V: Interprofessional Collaboration for Patients with Problems of Immunity
16. Concepts of Inflammation and Immunity
17. Care of Patients with HIV Disease
18. Care of Patients with Hypersensitivity (Allergy) and Autoimmunity
19. Concepts of Cancer Development
20. Care of Patients with Cancer
21. Care of Patients with Infection
Section VI: Interprofessional Collaboration for Patients with Problems of the Skin, Hair, and Nails
22. Assessment of the Skin, Hair, and Nails
23. Care of Patients with Skin Problems
Section VII: Interprofessional Collaboration for Patients with Problems of the Respiratory System
24. Assessment of the Respiratory System
25. Care of Patients Requiring Oxygen Therapy or Tracheostomy
26. Care of Patients with Noninfectious Upper Respiratory Problems
27. Care of Patients with Noninfectious Lower Respiratory Problems
28. Care of Patients with Infectious Respiratory Problems
29. Critical Care of Patients with Respiratory Emergencies
Section VIII: Interprofessional Collaboration for Patients with Problems of the Cardiovascular System
30. Assessment of the Cardiovascular System
31. Care of Patients with Dysrhythmias
32. Care of Patients with Cardiac Problems
33. Care of Patients with Vascular Problems
34. Critical Care of Patients with Shock
35. Critical Care of Patients with Acute Coronary Syndromes
Section IX: Interprofessional Collaboration for Patients with Problems of the Hematologic System
36. Assessment of the Hematologic System
37. Care of Patients with Hematologic Problems

 

Section X: Interprofessional Collaboration for Patients with Problems of the Nervous System
38. Assessment of the Nervous System
39. Care of Patients with Problems of the Central Nervous System: The Brain
40. Care of Patients with Problems of the Central Nervous System: The Spinal Cord
41. Critical Care of Patients with Neurologic Emergencies
Section XI: Interprofessional Collaboration for Patients with Problems of the Sensory System
42. Assessment and Concepts of Care for Patients with Eye and Vision Problems
43. Assessment and Concepts of Care for Patients with Ear and Hearing Problems
Section XII: Interprofessional Collaboration for Patients with Problems of the Musculoskeletal System
44. Assessment of the Musculoskeletal System
45. Care of Patients with Musculoskeletal Problems
46. Care of Patients with Arthritis and Total Joint Arthroplasty NEW!
47. Care of Patients with Musculoskeletal Trauma
Section XIII:  Interprofessional Collaboration for Patients with Problems of the Gastrointestinal System
48. Assessment of the Gastrointestinal System
49. Care of Patients with Oral Cavity and Esophageal Problems
50. Care of Patients with Stomach Disorders
51. Care of Patients with Noninflammatory Intestinal Disorders
52. Care of Patients with Inflammatory Intestinal Disorders
53. Care of Patients with Liver Problems
54. Care of Patients with Problems of the Biliary System and Pancreas
55. Care of Patients with Malnutrition: Undernutrition and Obesity
Section XIV: Interprofessional Collaboration for Patients with Problems of the Endocrine System
56. Assessment of the Endocrine System
57. Care of Patients with Pituitary and Adrenal Gland Problems
58. Care of Patients with Problems of the Thyroid and Parathyroid Glands
59. Care of Patients with Diabetes Mellitus
Section XV: Interprofessional Collaboration for Patients with Problems of the Renal/Urinary System
60. Assessment of the Renal/Urinary System
61. Care of Patients with Urinary Problems
62. Care of Patients with Kidney Disorders
63. Care of Patients with Acute Kidney Injury and Chronic Kidney Disease
Section XVI: Interprofessional Collaboration for Patients with Problems of the Reproductive System
64. Assessment of the Reproductive System
65. Care of Patients with Breast Disorders
66. Care of Patients with Gynecologic Problems
67. Care of Patients with Male Reproductive Problems
68. Care of Transgender Patients
69. Care of Patients with Sexually Transmitted Infections
Answer Key for NCLEX Examination Challenges
Answer Key for Mastery Questions
Index

Medical Surgical Nursing 10th Edition Ignatavicius Workman Test Bank

Chapter 01: Overview of Professional Nursing Concepts for Medical-Surgical Nursing
Ignatavicius: Medical-Surgical Nursing, 10th Edition

MULTIPLE CHOICE
1. A new nurse is working with a preceptor on a medical-surgical unit. The preceptor advises the
new nurse that which is the priority when working as a professional nurse?
a. Attending to holistic client needs
b. Ensuring client safety
c. Not making medication errors
d. Providing client-focused care
ANS: B
All actions are appropriate for the professional nurse. However, ensuring client safety is the
priority. Health care errors have been widely reported for 25 years, many of which result in
client injury, death, and increased health care costs. There are several national and
international organizations that have either recommended or mandated safety initiatives.
Every nurse has the responsibility to guard the client’s safety. The other actions are important
for quality nursing, but they are not as vital as providing safety. Not making medication errors
does provide safety, but is too narrow in scope to be the best answer.
DIF: Understanding TOP: Integrated Process: Nursing Process: Intervention
KEY: Client safety
MSC: Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Safety and Infection Control
2. A nurse is orienting a new client and family to the medical-surgical unit. What information
does the nurse provide to best help the client promote his or her own safety?
a. Encourage the client and family to be active partners.
b. Have the client monitor hand hygiene in caregivers.
c. Offer the family the opportunity to stay with the client.
d. Tell the client to always wear his or her armband.
ANS: A
Each action could be important for the client or family to perform. However, encouraging the
client to be active in his or her health care as a safety partner is the most critical. The other
actions are very limited in scope and do not provide the broad protection that being active and
involved does.
DIF: Understanding TOP: Integrated Process: Teaching/Learning
KEY: Client safety
MSC: Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Safety and Infection Control
3. A nurse is caring for a postoperative client on the surgical unit. The client’s blood pressure
was 142/76 mm Hg 30 minutes ago, and now is 88/50 mm Hg. What action would the nurse
take first?
a. Call the Rapid Response Team.
b. Document and continue to monitor.
c. Notify the primary health care provider.
d. Repeat the blood pressure in 15 minutes.

ANS: A
The purpose of the Rapid Response Team (RRT) is to intervene when clients are deteriorating
before they suffer either respiratory or cardiac arrest. Since the client has manifested a
significant change, the nurse would call the RRT. Changes in blood pressure, mental status,
heart rate, temperature, oxygen saturation, and last 2 hours’ urine output are particularly
significant and are part of the Modified Early Warning System guide. Documentation is vital,
but the nurse must do more than document. The primary health care provider would be
notified, but this is not more important than calling the RRT. The client’s blood pressure
would be reassessed frequently, but the priority is getting the rapid care to the client.
DIF: Applying TOP: Integrated Process: Communication and Documentation
KEY: Rapid Response Team (RRT), Clinical judgment
MSC: Client Needs Category: Physiological Integrity: Physiological Adaptation
4. A nurse wishes to provide client-centered care in all interactions. Which action by the nurse
best demonstrates this concept?
a. Assesses for cultural influences affecting health care.
b. Ensures that all the client’s basic needs are met.
c. Tells the client and family about all upcoming tests.
d. Thoroughly orients the client and family to the room.
ANS: A
Showing respect for the client and family’s preferences and needs is essential to ensure a
holistic or “whole-person” approach to care. By assessing the effect of the client’s culture on
health care, this nurse is practicing client-focused care. Providing for basic needs does not
demonstrate this competence. Simply telling the client about all upcoming tests is not
providing empowering education. Orienting the client and family to the room is an important
safety measure, but not directly related to demonstrating client-centered care.
DIF: Understanding TOP: Integrated Process: Culture and Spirituality
KEY: Client-centered care, Culture MSC: Client Needs Category: Psychosocial Integrity
5. A client is going to be admitted for a scheduled surgical procedure. Which action does the
nurse explain is the most important thing the client can do to protect against errors?
a. Bring a list of all medications and what they are for.
b. Keep the provider’s phone number by the telephone.
c. Make sure that all providers wash hands before entering the room.
d. Write down the name of each caregiver who comes in the room.
ANS: A
Medication reconciliation is a formal process in which the client’s actual current medications
are compared to the prescribed medications at the time of admission, transfer, or discharge.
This National client Safety Goal is important to reduce medication errors. The client would
not have to be responsible for providers washing their hands, and even if the client does so,
this is too narrow to be the most important action to prevent errors. Keeping the provider’s
phone number nearby and documenting everyone who enters the room also do not guarantee
safety.
DIF: Applying TOP: Integrated Process: Teaching/Learning
KEY: Client safety, Informatics
MSC: Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Safety and Infection Control

6. Which action by the nurse working with a client best demonstrates respect for autonomy?
a. Asks if the client has questions before signing a consent.
b. Gives the client accurate information when questioned.
c. Keeps the promises made to the client and family.
d. Treats the client fairly compared to other clients.
ANS: A
Autonomy is self-determination. The client would make decisions regarding care. When the
nurse obtains a signature on the consent form, assessing if the client still has questions is vital,
because without full information the client cannot practice autonomy. Giving accurate
information is practicing with veracity. Keeping promises is upholding fidelity. Treating the
client fairly is providing social justice.
DIF: Applying TOP: Integrated Process: Caring KEY: Ethics, Autonomy
MSC: Client Needs Category: Safe and Effective Care Environment: Management of Care
7. A nurse asks a more seasoned colleague to explain best practices when communicating with a
person from the lesbian, gay, bisexual, transgender, and questioning/queer (LGBTQ)
community. What answer by the faculty is most accurate?
a. Avoid embarrassing the client by asking questions.
b. Don’t make assumptions about his or her health needs.
c. Most LGBTQ people do not want to share information.
d. No differences exist in communicating with this population.
ANS: B
Many members of the LGBTQ community have faced discrimination from health care
providers and may be reluctant to seek health care. The nurse would never make assumptions
about the needs of members of this population. Rather, respectful questions are appropriate. If
approached with sensitivity, the client with any health care need is more likely to answer
honestly.
DIF: Understanding TOP: Integrated Process: Teaching/Learning
KEY: Health care disparities, LGBTQ MSC: Client Needs Category: Psychosocial Integrity
8. A nurse is calling the on-call health care provider about a client who had a hysterectomy 2
days ago and has pain that is unrelieved by the prescribed opioid pain medication. Which
statement comprises the background portion of the SBAR format for communication?
a. “I would like you to order a different pain medication.”
b. “This client has allergies to morphine and codeine.”
c. “Dr. Smith doesn’t like nonsteroidal anti-inflammatory meds.”
d. “This client had a vaginal hysterectomy 2 days ago.”
ANS: B

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Brunner & Suddarth’s Textbook of Medical-Surgical Nursing 15th Edition Hinkle Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 68 Format: PDF ISBN-13: 978-1975161033 ISBN-10: 1975161033 Publisher: LWW Authors: Dr. Janice L Hinkle, Kerry H. Cheever, Kristen Overbaugh

Medical-Surgical Nursing 10th Edition Ignatavicius Workman Test Bank

$16.50
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 69 Format: PDF ISBN-13: 978-0323612425 ISBN-10: 0323612423 Publisher: Elsevier Author: Donna D. Ignatavicius, M. Linda Workman, Cherie Rebar, Nicole M. Heimgartner

Lewis’s Medical Surgical Nursing 11th Edition Harding Test Bank

$13.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 68 Format: PDF ISBN-13: 978-0323551496 ISBN-10: 0323551491 Publisher: Mosby Authors: Mariann M. Harding, Jeffrey Kwong, Dottie Roberts, Debra Hagler, Courtney Reinisch

Medical Surgical Nursing by Ignatavicius 9th Edition Test Bank

$10.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 74 Format: PDF ISBN-13: 978-0323444194 ISBN-10: 0323444199 Publisher: ‎Saunders Authors: Donna D. Ignatavicius, Linda Workman, Cherie R. Rebar

Test Bank For Medical Terminology Learning Through Practice 1st Edition Paula Bostwick

$21.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download By: Paula Bostwick ISBN-10: 0073513857 ISBN-13: 9781260470710 Edition: 1st Edition Publisher: McGraw Language: English

Medical Surgical Nursing Single Volume Assessment and Management of Clinical Problems 7th Edition by Sharon L. Lewis -Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0323036880 ISBN-13: 978-0323036887 Author: Sharon L. Lewis RN PhD FAAN Publisher ‏ : ‎ Mosby

Introduction To Medical Surgical Nursing, 6th Edition by Linton - Test Bank

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1455776416 ISBN-13: 978-1455776412 Publisher ‏ : ‎ Saunders; 6th edition Authors: Adrianne Dill Linton BSN MN PhD RN FAAN

 

 

Product has been added to your cart