Human Sexuality in a Changing World 10th Edition Rathus Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download

ISBN-10: 0134525930,

ISBN-13: 9780134525938,

ISBN-13: 9780134525068

In Stock

$28.00

Compare
SKU:00078600044

Human Sexuality in a Changing World 10th Edition Rathus Test Bank

Chapter 6: Attraction and Love

6.1 Multiple Choice

1) According to the text, a major component in people’s ratings of attraction is__________.

A) intelligence.

B) physical appearance.

C) personality.

D) family background.

Answer: B

Page Ref: 175

Learning Objective: LO 6.1 Describe cultural standards for physical attractiveness.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

2) Regarding beauty, research suggests__________.

A) it is completely in the eye of the beholder.

B) it is partly in the eye of the beholder and partly a function of cultural standards.

C) our tastes are completely subjective.

D) most people operate under the “don’t judge a book by its cover” assumption.

Answer: B

Page Ref: 176

Learning Objective: LO 6.1 Describe cultural standards for physical attractiveness.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

3) Generally speaking, which attribute do women find particularly attractive in men?

A) Muscularity

B) Brown eyes

C) Tallness

D) Sculpted facial bones

Answer: C

Page Ref: 176

Learning Objective: LO 6.1 Describe cultural standards for physical attractiveness.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

4) All of the following have been found to contribute to men’s perception of female facial attractiveness except which of the following?

A) High cheekbones

B) Large eyes

C) Eyes set closer together

D) Narrow jaws

Answer: C

Page Ref: 177

Learning Objective: LO 6.1 Describe cultural standards for physical attractiveness.

Difficulty Level: Moderate

Skill Level: Understand

5) Which of the following features appears to be associated with the attractiveness of women universally?

A) Large eyes

B) Wide jaw

C)  large nose

D) A small distance between the eyes

Answer: A

Page Ref: 177

Learning Objective: LO 6.1 Describe cultural standards for physical attractiveness.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

6) Which of the following statements is accurate regarding how female weight is viewed?

A) Slender figures are as attractive by females and males. 

B) Most societies value plump women.

C) Wide hips were not found appealing in any culture.

D) In our culture, anorexic thinness is the ideal.

Answer: A

Page Ref: 178

Learning Objective: LO 6.1 Describe cultural standards for physical attractiveness.

Difficulty Level: Moderate

Skill Level: Understand

7) Lesbian and bisexual women tend to prefer waist-to-hip ratios that are __________ than what

heterosexual men tend to prefer.

A) smaller

B) larger

C) about the same but on thinner women

D) about the same but on larger women

Answer: D

Page Ref: 179-180

Learning Objective: LO 6.1 Describe cultural standards for physical attractiveness.

Difficulty Level: Moderate

Skill Level: Understand

8) Which is true regarding the preferred female figure in the United States?

A) The hourglass figure is viewed as most attractive and desirable for relationships.

B) Wide hips and a broad pelvis are widely recognized as sexually appealing.

C) Very thin women without curves are considered highly attractive and desirable.

D) Slightly obese women are viewed as attractive and desirable for long-term relationships.

Answer: A

Page Ref: 179

Learning Objective: LO 6.1 Describe cultural standards for physical attractiveness.

Difficulty Level: Moderate

Skill Level: Understand

9) Heterosexual women at the fertile phase of their menstrual cycle rated men’s voices for attractiveness. Which of the statements below accurately describes their preferences?

A) They rated higher voices as more attractive.

B) They rated voices with a southern accent as more attractive.

C) They rated deeper voices as more attractive.

D) They rated voices with a foreign accent as more attractive.

Answer: C

Page Ref: 180

Learning Objective: LO 6.1 Describe cultural standards for physical attractiveness.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

10) Which statement is true about male preferences for women’s breast size, on average?

A) Males prefer women with larger breasts, with lighter areole.

B) Males prefer women with larger breasts, with darker areole.

C) Males do not show a preference for large breasts in controlled research.

D) Males were mixed in breast size preferences, with only some preferring larger breasts.

Answer: B

Page Ref: 180

Learning Objective: LO 6.1 Describe cultural standards for physical attractiveness.

Difficulty Level: Moderate

Skill Level: Understand

11) Which of the following is a finding noted by researchers?

A) Heterosexual males preferred the order from lesbians over the odor taken from gay male donors.

B) Heterosexual males preferred axillary odors taken from gay males over those taken from heterosexual males.

C) Heterosexual females preferred axillary odors taken from gay males over those taken from heterosexual males.

D)  Lesbians preferred axillary odors taken from gay males over those taken from heterosexual males.

Answer: A

Page Ref: 181

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For Adult Development and Aging The Canadian Experience by Lori Harper

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0176594132 ISBN-13: 978-0176594138

Test Bank For Human Sexuality in a world of diversity 5th Canadian Edition By Rathus

$50.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN: 9780205968770 9780205968770

Test Bank For American Government Institutions & Policies 14th Edition by James Q. Wilson

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1285195094 ISBN-10: 1285195094

Test Bank Prescott's Microbiology 11Th Edition By Joanne Willey

$45.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1260409024 ISBN-10: 1260409023

Test Bank For A Topical Approach to Lifespan Development 9Th Edition By Santrock

$33.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1259708787 ISBN-10: 1259708780

Understanding Abnormal Behavior 11th Edition by David Sue - Test Bank

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1305088061 ISBN-10: 9781305088061

Test Bank For American Government Brief Version 11th Edition by James Q. Wilson

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1133594376 ISBN-10: 1133594379

 

 

Product has been added to your cart