Fundamentals of Anatomy & Physiology 11th Edition Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
Chapters: 29
Format: PDF
ISBN-13: 978-0134396026
ISBN-10: 0134396022
Publisher: ‎ Pearson
Authors: Frederic Martini, Judi Nath, Edwin Bartholomew

In Stock

$21.00

Compare
SKU:000786000575

Fundamentals of Anatomy & Physiology 11th Edition Test Bank

Table of Contents

1. An Introduction to Anatomy and Physiology
2. The Chemical Level of Organization
3. The Cellular Level of Organization
4. The Tissue Level of Organization
5. The Integumentary System
6. Bones and Bone Structure
7. The Axial Skeleton
8. The Appendicular Skeleton
9. Joints
10. Muscle Tissue
11. The Muscular System
12. Nervous Tissue
13. The Spinal Cord, Spinal Nerves, and Spinal Reflexes
14. The Brain and Cranial Nerves
15. Sensory Pathways and the Somatic Nervous System

16. The Autonomic Nervous System and Higher-Order Functions
17. The Special Senses
18. The Endocrine System
19. Blood
20. The Heart
21. Blood Vessels and Circulation
22. The Lymphatic System and Immunity
23. The Respiratory System
24. The Digestive System
25. Metabolism, Nutrition, and Energetics
26. The Urinary System
27. Fluid, Electrolyte, and Acid-Base Balance
28. The Reproductive System<
29. Development and Inheritance

Fundamentals of Anatomy and Physiology, 11e (Martini)
Chapter 1 An Introduction to Anatomy and Physiology
Multiple Choice Questions
1) Anatomy is to ________ as physiology is to ________.
A) function; form
B) form; structure
C) structure; function
D) structure; form
E) growth; form
Answer: C
Learning Outcome: 1-2
Bloom’s Taxonomy: Understanding
2) The analysis of the internal structure of individual cells is called
A) cytology.
B) histology.
C) embryology.
D) physiology.
E) anatomy.
Answer: A
Learning Outcome: 1-2
Bloom’s Taxonomy: Remembering
3) The study of the general form and superficial markings of an organism is called ________
anatomy.
A) gross
B) surface
C) systemic
D) regional
E) surgical
Answer: B
Learning Outcome: 1-2
Bloom’s Taxonomy: Remembering
4) Anatomical features that change during illness are studied in ________ anatomy.
A) gross
B) surface
C) microscopic
D) pathological
E) regional
Answer: D
Learning Outcome: 1-2
Bloom’s Taxonomy: Remembering

5) The study of the first two months of development is termed
A) histology.
B) embryology.
C) cytology.
D) pathology.
E) organology.
Answer: B
Learning Outcome: 1-2
Bloom’s Taxonomy: Remembering
6) The study of the function of specific organ systems is called
A) systemic physiology.
B) organ physiology.
C) cell physiology.
D) pathological physiology.
E) histology.
Answer: A
Learning Outcome: 1-2
Bloom’s Taxonomy: Remembering
7) Cardiovascular function is an example of
A) histophysiology.
B) organ physiology.
C) systemic physiology.
D) pathological physiology.
E) physiological chemistry.
Answer: C
Learning Outcome: 1-2
Bloom’s Taxonomy: Remembering
8) The study of the liver is to gross anatomy as the study of a liver cell is to
A) physiology.
B) regional anatomy.
C) cytology.
D) systemic anatomy.
E) radiographic anatomy.
Answer: C
Learning Outcome: 1-2
Bloom’s Taxonomy: Remembering

9) Identify the branch of biological science that studies the external and internal structure of the
body and the physical relationship among body parts.
A) genetics
B) physiology
C) embryology
D) anatomy
E) cytology
Answer: D
Learning Outcome: 1-2
Bloom’s Taxonomy: Remembering
10) Identify the branch of biological science that deals with the study of how living organisms
perform their vital functions.
A) genetics
B) physiology
C) embryology
D) anatomy
E) cytology
Answer: B
Learning Outcome: 1-2
Bloom’s Taxonomy: Remembering
11) The study of the changes in form that occur between conception and physical maturity is
called ________ anatomy.
A) developmental
B) clinical
C) systemic
D) embryological
E) physiological
Answer: A
Learning Outcome: 1-3
Bloom’s Taxonomy: Remembering
12) The study of the anatomical organization of specific areas of the body is called ________
anatomy.
A) gross
B) surface
C) systemic
D) regional
E) clinical
Answer: D
Learning Outcome: 1-2
Bloom’s Taxonomy: Remembering

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Anatomy and Physiology The Unity of Form Function 9th Edition Saladin Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 29 Format: PDF ISBN-13: ‎978-1260256000 ISBN-10: ‎1260256006 Author: Kenneth Saladin Publisher: ‎MG. Hill; 9th edition

Understanding Anatomy & Physiology 3rd Edition Test Bank

$23.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 25 Format: PDF ISBN-13:978-0803676459 ISBN-10: 080367645X Publisher: ‎ FA Davis Author: Gale Sloan Thompson

Test Bank For Hole’s Human Anatomy And Physiology, 14th Edition

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download By: David N. Shier Dr., Jackie L. Butler, Ricki Lewis Dr. Publisher: McGraw Hill ISBN-10: 0078024293 ISBN-13: 9780078024290

Test Bank For Pilbeams Mechanical Ventilation 5th Edition By Cairo

$10.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN 10: 0323072070 / ISBN 13: 9780323072076

Visual Anatomy & Physiology 3E By Martini - Test Bank

$19.50
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN: 9780134394695 | 9780134454658 0134454650 | 9780134511191 | 0134511190 Edition :3rd Edition Author :Martini Copyright: 2018 Publisher: Pearson

Test Bank for Anatomy & Physiology The Unity of Form and Function 8th Edition by Saladin, Kenneth S

$22.00
(0 Reviews)
Test Bank for Anatomy & Physiology The Unity of Form and Function 8th Edition by Saladin, Kenneth S is a digital supplement designed to help you improve your understanding of the material covered in the textbook. Test banks typically include multiple choice, short answer, and essay questions. The Test Bank for Anatomy & Physiology The Unity of Form and Function 8th Edition by Saladin, Kenneth S can be used to create practice quizzes and tests, as well as to improve your understanding of the material. In addition, the Test Bank for Anatomy & Physiology The Unity of Form and Function 8th Edition by Saladin, Kenneth S can be used to prepare for exams. Test banks are an essential tool for any student who wants to succeed in their coursework. Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1259277726 ISBN-10: 1259277720

Test Bank For Anatomy And Physiology 9th Edition by Marieb

$22.00
(0 Reviews)
Test Bank For Anatomy And Physiology 9th Edition by Marieb is a comprehensive resource that covers all the essential content needed to ace your next exam. This Test Bank provides you with practice questions and detailed answer explanations for every chapter in the book, ensuring that you are fully prepared for even the most challenging questions on the test. In addition, the Test Bank also includes a diagnostic test to help you identify any areas where you may need additional review. With its comprehensive coverage and high-quality content, the Test Bank For Anatomy And Physiology 9th Edition by Marieb is an essential tool for any student striving for success in their coursework. Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0321802187 ISBN-10: 0321802187

 

 

Product has been added to your cart