Campbell Biology 2nd Canadian Edition Plus Mastering Biology By Jane B. Reece – Test Bank

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0134589947
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134589947
  • Edition    2nd
  • Publisher ‏ : ‎ Pearson Canada; 2 edition (July 28, 2017)
  • Author Jane Reece  Lisa Urry  Michael Cain  Steven Wasserman Peter Minorsky
  •  Robert Jackson  Fiona Rawle  Dion Durnford ( Christopher Moyes  Kevin Scott  Sandra Walde

In Stock

$24.00

Compare
SKU:000786000780

Campbell Biology 2nd Canadian Edition Plus Mastering Biology By Jane B. Reece – Test Bank

Campbell Biology, Cdn. Ed., 2e (Reece et al.)

Chapter 1   Introduction: Evolution and Themes of Biology

1) What is a localized group of organisms that belong to the same species called?

A) biosystem

B) community

C) population

D) ecosystem

E) family

Answer:  C

Type: MC

Topic:  Concept 1.1

Skill:  Knowledge/Comprehension

2) Organisms interact with their environments, exchanging matter and energy. For example, what do plant chloroplasts convert the energy of sunlight into?

A) the energy of motion

B) carbon dioxide and water

C) the potential energy of chemical bonds

D) oxygen

E) kinetic energy

Answer:  C

Type: MC

Topic:  Concept 1.1

Skill:  Knowledge/Comprehension

3) What does the main source of energy for producers in an ecosystem come from?

A) solar energy

B) other animals as a food source

C) the atmosphere

D) plants

E) water

Answer:  A

Type: MC

Topic:  Concept 1.1

Skill:  Knowledge/Comprehension

4) Which of the following types of cells utilize deoxyribonucleic acid (DNA) as their genetic material but do not have their DNA encased within a nucleus?

A) animal

B) plant

C) archaea

D) fungi

E) protists

Answer:  C

Type: MC

Topic:  Concept 1.1

Skill:  Application/Analysis

5) To understand the chemical basis of inheritance, we must understand the molecular structure of DNA. This is an example of the application of which concept to the study of biology?

A) evolution

B) emergent properties

C) reductionism

D) the cell theory

E) feedback regulation

Answer:  C

Type: MC

Topic:  Concept 1.1

Skill:  Application/Analysis

6) Once labour begins in childbirth, contractions increase in intensity and frequency until delivery. The increasing labour contractions of childbirth are an example of which type of regulation?

A) a bioinformatic system

B) positive feedback

C) negative feedback

D) feedback inhibition

E) enzymatic catalysis

Answer:  B

Type: MC

Topic:  Concept 1.1

Skill:  Application/Analysis

7) When the body’s blood glucose level rises, the pancreas secretes insulin and, as a result, the blood glucose level declines. When the blood glucose level is low, the pancreas secretes glucagon and, as a result, the blood glucose level rises. What is this regulation of the blood glucose level the result of?

A) catalytic feedback

B) positive feedback

C) negative feedback

D) bioinformatic regulation

E) protein-protein interactions

Answer:  C

Type: MC

Topic:  Concept 1.1

Skill:  Application/Analysis

8) Which branch of biology is concerned with the naming and classifying of organisms?

A) informatics

B) schematic biology

C) taxonomy

D) genomics

E) evolution

Answer:  C

Type: MC

Topic:  Concept 1.1

Skill:  Knowledge/Comprehension

9) Prokaryotes are classified as belonging to two different domains. What are the domains?

A) Bacteria and Eukarya

B) Archaea and Monera

C) Eukarya and Monera

D) Bacteria and Protista

E) Bacteria and Archaea

Answer:  E

Type: MC

Topic:  Concept 1.1

Skill:  Knowledge/Comprehension

10) Global warming, as demonstrated by observations such as melting of glaciers, increasing CO2 levels, and increasing average ambient temperatures, has already had many effects on living organisms. Which of the following might best offer a solution to this problem?

A) Continue to measure these and other parameters of the problem.

B) Increase the abilities of animals to migrate to more suitable habitats.

C) Do nothing; nature will attain its own balance.

D) Limit the burning of fossil fuels and regulate our loss of forested areas.

E) Recycle as much as possible.

Answer:  D

Type: MC

Topic:  Concept 1.1

Skill:  Synthesis/Evaluation

11) A water sample from a hot thermal vent contained a single-celled organism that had a cell wall but lacked a nucleus. What is its most likely classification?

A) Eukarya

B) Archaea

C) Animalia

D) Protista

E) Fungi

Answer:  B

Type: MC

Topic:  Concept 1.2

Skill:  Application/Analysis

12) A filamentous organism has been isolated from decomposing organic matter. This organism has organelles and a cell wall but no chloroplasts. How would you classify this organism?

A) domain Bacteria, kingdom Prokaryota

B) domain Archaea, kingdom Bacteria

C) domain Eukarya, kingdom Plantae

D) domain Eukarya, kingdom Protista

E) domain Eukarya, kingdom Fungi

Answer:  E

Type: MC

Topic:  Concept 1.2

Skill:  Application/Analysis

13) Which of these provides evidence of the common ancestry of all life?

A) ubiquitous use of catalysts by living systems

B) near universality of the genetic code

C) structure of the nucleus

D) structure of cilia

E) structure of chloroplasts

Answer:  B

Type: MC

Topic:  Concept 1.2

Skill:  Application/Analysis

14) Which of the following is (are) true of natural selection?

A) It requires genetic variation.

B) It results in descent with modification.

C) It involves differential reproductive success.

D) It results in descent with modification and involves differential reproductive success.

E) It requires genetic variation, results in descent with modification, and involves differential reproductive success.

Answer:  E

Type: MC

Topic:  Concept 1.2

Skill:  Knowledge/Comprehension

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Compare

Test Bank Human Physiology From Cells to Systems 9th Edition Sherwood

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1285866932 ISBN-13: 9781285866932 Edition 9th Edition Author Sherwood Copyright 2016 Publisher Cengage
Compare

Biology 2nd Edition By Robert J. Brooker – Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0073532215 ISBN-13: 978-0073532219 Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill Science Engineering; 2nd edition Authors: Robert J. Brooker, Eric P. Widmaier, Linda E. Graham
Compare

Test Bank Campbell Biology Concepts Connections 8th Edition Reece Taylor

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0321946685 ISBN-13: 978-0321946683 Edition 8th Edition Author Reece Publisher Pearson
Compare

Evolutionary Analysis 5th Edition Herron Freeman - Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0321616677 ISBN-13: 978-0321616678 Publisher ‏ : ‎ Pearson; 5th edition Authors: Jon Herron, Scott Freeman
Compare

Test Bank Human Physiology 14th Edition By Fox

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13:9780077836375 (978-0-07-783637-5) ISBN-10:0077836375 (0-07-783637-5)  
Compare

Test Bank For Immunobiology 9th Edition By by Kenneth Murphy

$27.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0815345054, ISBN-13: 9780815345053 ISBN-10: 081534550X, ISBN-13: 9780815345503

 

 

Product has been added to your cart